Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
ppisic spune:
Andri, 9 saptamani nu e tarziu de loc. Pe aici se recomanada eco la sold doar la fetitele care au fost in breech (cu capul in sus) in ultimul trimestru de sarcina, si asta la 3 luni. In rest doar daca vede pediatrul ceva ciudat la controalele de rutina.
Cica mai devreme de varsta asta nu se vede bine, acum stiu si eu..vad ca in Ro va cheam mai devreme si apoi se repeta la 3 luni...poate sunt olandezii mai economi
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
madalina_m spune:
LA MULTI ANI CARMEN!!!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
ANGIE, LORI, RALU sanatate multa la bebei si copilasi.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
ppisic spune:
Revin: la multi ani Carmen !!!
La cat mai multe lunite dragi bebeluse Sophia & Jasmine !!!
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
andri31 spune:
abia acum am reusit sa adorm odorul
ma duc sa fierb apa , sa sterilizez , poate apuc sa si manac ceva (nu ma plang am de unde da jos) , poate sa ma spal un [ic (sotul e de serv si nu are cine sta cu zuza) si ma rog la DD sa o fereasca pe bulinutza me ade raceli si alte alea. .. vedeti! de asta nu am vrut sa ies cu bulina afara .. pana in mai ! sa ne ocoleasca toate minunile astea pana scoatem si noi nasucul din gaoace (dupa 3 uni inkolo)...sper sa fim bine. astazi a urlat si mandra afara .... invatata sa se miste din toate alea... in urs nu poate cand se scree asta ca dai si urla.
Pup bbii bolnaviori si urez mamicilor tarie.
fug sa fac cate ceva pana se trezeste mica mea.
sunt p'acilea. am sa studiez si eu faza cu jucariile lamaze si chestia aia de bbi plina de jucarii (nu retin cum ii spune ... neam!)
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
florintunde spune:
Doloress/Simo;multumim
Roxx;vreau PMmultumesc
Lorich;ai mei nu sunt bolnavi si tot imi vine sa urlu cateodata.. greu cu doi puradeimamica obosita!
Atata tot ne-am plimbat azi ca am ramas seara fara lapteeeam fugit mult cu treburi prin oras,fugi acasa..ia-ti bebelina..fugi la fotbal hai acasa..si asa mai departe..de a tras fifi pe gat 90 ml de lp...dimineata iau galafor..gata!
pupici
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 7!KILE
florintunde spune:
Roxx/Fluturas/Aditza/Irinuka/Lucia ce au crescut bebeii vostrii
Acu am prins si Eu liber si ma holbez pe picasa
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 7!KILE
roxx26 spune:
Tunde, ai PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
loutzy spune:
Neatza mamicute.
Va servesc micul dejun cu omleta, croisante, gagosi si de va mai doreste inimioara
pt cine doreste, laptic cald sau ceiut.
Bebe meu are chef de nebuneala de la 4 juma. Doarme o juma de ora o ora se trezeste. A mancat la 7 si un sfert si inca mai are energie desi e treaz de la 6 juma.Dormi mami daca poti. Ma doare capul si acu m-a luat si durerea de stomac.
LA MULTI ANI SARBATORITIOR STEFAN,ELENA-ALEXANDRA, THEODOR-ANDREI, KARINA-MARIA, MARIA-RAYSA!!!!
la toata lumea.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
luciact spune:
neata si multum de mic dejun Loutzy
la multe lunite sarbatoritilor zilei
am avut o noapte buna, nu mai stiu daca m am trezit o data sau de 2 ori sa pape..., am fost obosita
am intrat si eu in posesia colacelului, multumesc Anca inca o data, spune mi te rog, mai trebuie sa ti trimit ceva banuti?
abia astept sa l punem in functiune, sa vedem cand
cum se mai simt bebeii bolnaviori si mamicile suparate?
azi e urat afara, ceata, nu cred ca iesim...
pup fetele, o zi buna