Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Am intrat sa v-anunt ca papusa interactiva 'Maria' este disponibila pe site-ul o o k e e la 225RON (transp gratuit)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Slaba rau miscarea pe aici !

Codruta...am vazut ca tu intrebai de Beados ...pana la urma i-ai luat Alexiei ? Sara ma innebuneste de ceva timp ca vrea si ea Beados...nu va spun ce greu mi-a fost sa identific ce-si doreste ...eu intelegeam "bidals" sau "pidals" si cautam pe net "bidles" si "pidles". Ajunsesem chiar sa cred ca-si doreste skittles ...bombonelele alea colorate carora le fac reclama la tv. Ea incerca sa-mi explice ca sunt niste bilute rosii , galbene , verzi ,etc si ca mai este un "bidon cu apa de jucarie" si uzi bilutele si se lipesc. Nah...daca nu vazusem reclama , nu-mi dadea prin cap ce pot fi.Este foarte insistenta , nu-si mai doreste nici bicicleta , nici role , doar Beados. Mie mi se par cam periculoase bilutele alea , mi-e frica sa nu si le vare in urechi , nas , gura si sa mai dam de belea. Nu stiu ce sa fac.
Ii caut bicicleta , sunt un pic nehotarata ...nu stiu ce dimensiune de roata sa-i aleg. Cele de 12 inch mi se par potrivite pt statura ei actuala , insa nu cred ca o va folosi mai mult de-un an . Vreau s-o aiba cel putin 2 ani . Voi ce tip ati ales ( pentru fetite , in mod special ) , de 12 sau 14 inch ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Laura Ioana - e otita clara...eu zic sa mergi la medic si sa-i dea tratament...trece, doar ca dureaza putin si mie mi-a facut parul cret otita Anei din decembrie...am ramas eu cu traume , nu fata
Stef se imbraca, dezbraca singura...dar e meritul bunului exemplu al Anei nu al meu.

Grati - felicitari pentru primii "pasi" ai lui Dudu inspre lumea de baietel mare

Sunt amarata ca Stefaniei i s-a refacut chistul sinovial de pe glezna (cel pe care l-am operat la 1,2 ani). Am fost la acelasi medic si de cata asta mi s-a spus sa las fata in pace...insa am niste pitici pe creier...uuffff.

Si acum anunt categoric ca am FETITA in burtica! (in proportie de 90%) Sa vedem daca se mai schimba sau nu pana la sfarsit :)Din pacate medicul meu va fi in vacanta in perioada cand voi naste eu, asa ca...astept sa vad ce-mi propune...

Sunt happy ca ne-am luat bilete pentru o vacanta la Paris - 3 zile la Disney si 3 zile brambura prin Paris...YuPIII 25-31 mai
Din pacate iesirea in doi a picat, din lipsa de fonduri...deoarece eu am preferat sa ducem fetele la Disney in loc de o minivacanta; iar vacanta de vara va fi undeva la sfarsitul lui iunie, cel mai probabil in Creta (singura varianta cu avion din Cluj).

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gatta,
noi am mostenit vehiculele toate: trici, bici fara pedale si doua marimi consecutive de biciclete. Cred ca pana incepe scoala suntem acoperiti.... NU stiu ce sfat sa iti dau, eu am montat rotile ajutatoare la bicicleta mai mica dar o prefera inca pe aia fara pedale ca datul din picioare e mnai simplu ca pedalatul. Nasa-sa imi zicea in week end ca o amuza vehicolul "zici ca-i din Flinstones, copilul"....

NataliaS,
va invidiez pentru vacante........sa va fie insa de folos, relaxare ca vine greul dupa.....cu trei fete.
Am propus sotului asa discret un Disneyland Paris dar mi-a zis clar ca abia incolo spre 5-6ani....... Mai avem aici prin DE cateva si om incepe cu alea.
Nu stiu daca il consoleaza pe sotul tau dar trei fete or aduce ele si trei baieti (ginerii)-asa se consola tata cand i s-a nascut a treia fata.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna zuzici
Am fost ieri la dr cu Thea si mi-a spus sa continuu tratamentul pe care i-l dadeam eu, in plus sa-i dau aerius 2,5ml seara. Tre' sa-i pun otocalm de 3 ori/zi, timp de 5 zile, dar nu am cum sa-i pun decat de maxim 2 ori, ca nu-i pun dimineata cand o duc la gradi.
Nati felicitari pt 90% fetita Cred ca o sa se distreze la maxim gazutele, nush cat de usor va fi pt tine Chiar sunt curioasa cum va privi Stefi excursia asta, ca io ma gandeam ca pe la 5 ani ar fi varsta la care sa se si distreze si sa si tzina minte ceva din Disneyland. Cat despre chistul de la piciorus...ma ia groaza ce doctori avem...mai bine mai cere o alta opinie, poate se face altceva in afara de operatie.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Papusa Maria o are si Thea, i-am luat-o de ziua ei, dar nu prea se joaca cu ea. Doar cand ma enervez eu ca ma tot bate la cap sa-i pun desene si-i spun ca o sa-i iau papusa si o dau altcuiva fuge repede si o baga in seama!
Simona beados am cumparat pt Craciun, am ambalat frumos cutia si...m-am razgandit Nu i-am mai dat-o din aceleasi motive pe care le-ai enumerat tu, m-am gandit sa i-o dau de iepuras, dar m-am razgandit iar O sa i-o dau, cred, de Craciunul viitor, pt iepuras i-am cumparat o trotineta.

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Simona bicicleta de 12" eu zic ca-i prea mica. Cea de 14" e pt copii de 3-5 ani (90-105cm) - are un prieten de-al Theei care e un pic mai micut ca inaltime decat Sara, iar cea de 16" e pt 4-6 ani - 105-120cm - (eu de asta vreau sa-i iau Theei, ca-i inaltuta).
http://www.decathlon.ro/RO/bicicleta-14-inchi-150522122/

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Oare ma mai tineti minte?
Cred ca am ani de cand n-am mai scris...
M-am uitat putin ce si cum s-a mai intamplat pe aici, mamici curajoase, asa cum va tineam eu minte.
Si Bianca mea a facut 3 ani, e deja o domnisoara, cautam gradinita si..ca sa fiu sincera, cautam grupul din Constanta, dar n-am reusit sa-l dibuiesc..nu mai stiu pe unde scriau fetele.
In schimb v-am gasit pe voi si mi-a facut mare placere sa-mi amintesc cum ne-am sustinut noi una pe alta acum 3 ani si putin, cand eram toate cu burticile asteptande..unele au avut si mai mult curaj si au mai facut un bebe, altele spera....
Ma bucur mult ca am dat peste voi.
Daca m-am bagat aiurea in seama dupa atata timp imi cer scuze de deranj...va pup dragele mele, fara exceptii

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162793
Adriana sigur ca te tzin minte! A trecut vremea si MI-e dor de perioada sarcinii. Ti-am pus sus link-ul mamicilor de CT.
Acum scriu de pe tel, dar maine o sa intru de la serviciu sa vad pozici cu Bianca ta
Va pup si sper ca maine nu voi Mai vorbi singurica

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput