Poznasi dragalasi de ian-febr 2004

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am gasit cursuri de inot rezonabile si in conditii foarte bune, undeva in Voluntari. O sa mergem de saptamana viitoare si piticii sunt foarte incantati.

Cu exercitiile de ochi insa ma tot chinui sa gasesc o locatie noua. Nici la clinica de fite nu e program mai tarziu de 4 si ne incurca rau orarul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Asa, Rox, da-i inainte cu inotul.
Arturicii, pe cat is ei de slabuti, din ianuarie de cand au inceput serios inotul (cursurile) au facut un spate si niste muschi la maini incredibil.
La picioare erau deja de cand cu hockey-ul.

Si apropos de Hockey, ia sa vedeti ce ii place Sabinei sa faca...:

Imi pare rau ca ati ingetat si voi si Vivi la concert. Of, si eu astept sa se faca mai cald afara.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaaaa, e bestiala, Sabina!

Anita, felicitari pt. bb2!

Mergi la inceput

Este absolut minunata Sabina! Si seamana cu tine! Normal ca vrea si ea sa joace, doar are asa fratiori sportivi.

Andrei nu voia neam sa inoate anul trecut, ii placea apa dar voia sa atinga fundul. Insa acum e tare hotarat sa inoate si el ca Alex, sper sa isi pastreze entuziasmul si maine la prima ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Ce scumpa e Sabina! Are mama si o fetita sportiva.
Anita felicitari pentru bb2!
Roxana bine ca v-ati distrat la concert, si mie mi-ar placea sa avem ceva muzica de calitate pe aici prin coltul asta de tara!
Bravo pentru activitatile pe care le desfasoara toti poznasii! Ma intreb cum va descurcati cu timpul, cele care aveti si servici, cum reusiti sa faceti atatea? Mai am putin si voi incepe si eu o noua viata, adica serviciul (sper sa am unde )
O saptamana usoara tuturor!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Ramona, cand incepi serviciul? Asta cu descurcatul e relativa, mai cu ajutor, mai fara, mai cu chin, mai printre picaturi. Impresia mea e ca nu excelez in nimic, le fac pe toate ca sa le fac.

Mergi la inceput

Apropos de concert, pentru important, si cel mai frumos moment de altfel a fost replica Alexandrei in ploaia torentiala, insotit de cel mai frumos zambet din lume: "Ce tare este cu tine mami!".

Mergi la inceput

Roxana, eu as duce copilul la exercitii unde se fac cel mai profi. as invoi-o de la scoala o ora-doua cand trebuie, materia de cls. I nu e asa grea sa nu poata fie recuperata de Alex, dar exercitiile astea trebuie facute acum. cu cat amani, cu atat e mai greu de remediat.

Mergi la inceput

zi de zi trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ramona, apai te descurci cat te descurci. In plus mai merge si "ce nu poti face azi lasa pe maine sau pe poimaine ca poate nu mai trebe"

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput