Poznasi dragalasi de ian-febr 2004

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Rox, dar astea se fac musai in clinica? Nu merge sa le faca acasa cu cineva?

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Se fac numai la aparate speciale si acelea sunt numai in clinica. Am gasit insa o super clinica de fitze in Bucuresti care ar avea si un pachet de exercitii de facut acasa singura, pe calculator, si ei doar evalueaza online progresul. Insa nu stiu cat costa si nici cat de eficient e, as prefera sa ne tinem 6 luni de metoda clasica.

Mergi la inceput

Merge careva la Shakira? Noi - adica eu si Alex - mergem maine, e tare incantata si abia asteapta. Tot incerc sa aflu ceva informatii de program, mai ales ca o sa cante Smiley in deschidere si Alex abia asteapta sa il vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si de la noi

N-am mai intrat de-o vesnicie

Roxana , sper ca Alex sa se obijuiasca cu aparatu.Rachellei iau cazut doar 2 dinti, cei de jos ,se mai misca 2-3 dar pana acum nu ia cazut nici unu

noi am trecut de emotiile primei zile de scoala , a fost jale prima zi cu tipete si urlete.Acum suntem printre primele in clasa insa la la capitol cumintenie mai avem de lucrat

Eu sunt graviduta in 7 sapt ,Rachella pare destul de happy acum ,insa ea e foarte mamoasa si geloasa si nu stiu cum so pregatesc ptr venirea lui bb.Eu sper sa fie baietel

Ma duc sa mai citesc din urma si revin

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Anita!!!!
Si desigur, bun revenit!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Anita, felicitari pentru BB2 si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Noi am fost aseara la Shakira, ne-a facut ciuciulete si am inghetat crunt. Concertul bunicel, dar nu m-a dat pe spate. Alex a fost super, s-a distrat bine si s-a bucurat tare de timpul petrecut noi doua. Mi-a zis ca e super tare sa fie cu mine, ceea ce m-a bucurat tare. Am plecat putin inainte de final, eram murate si bocna, dar ne am simtit bine per total. O sa incerc sa descarc poze de pe iphone sa ne vedeti infofolite si cu pelerine, ca fantomele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Rox, chiar m-am gandit la voi aseara pe ploaia aia !! Of, c anu mai vine vara odata, m-am saturat de frig ! Dar e bine daca v-ati distrat !

Mergi la inceput

Multumim de gand. Sa stii ca ne am distrat dar ne am si ruginit rau. Noroc ca Alex pare bine sanatoasa azi, pe mine ma doare capul si tot stranut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi am plecat inainte sa cante ea - am prins putin din bosquito si pe smiley tot, apoi a plouat mult prea tare, si cu toate pelerinele noastre de ploaie, a cedat pe la 9 si un sfert - mi-a zis ca vrea sa plecam si doar nu era sa insist sa ramanem acolo, doar pentru ea am mers, mie nu-mi place individa.

Am inteles ca a inceput abia pe la 9 jumatate...in conditiile in care a anuntat 8 jumatate. N-ar fi fost o problema asteptarea daca nu ar fi plouat asa mult.

Pe drum ne-am mai intalnit cu o colega, care a plecat exact la fel :)

Mergi la inceput

Sa stii ca si eu eram gata sa cedez dupa Smiley, culmea ca atunci era Alex hotarata sa ramana cu orice pret. Din pacate spre final Alex chiar inghetase, dar a zis ca sta pana canta Loca pentru ca imi place mie. Eram cu cizmulite amandoua, ne urcasem pe scaune dar se facuse o ditamai balta si pe scaun si ne udasem la piele la picioare.

Intr-adevar concertul Shakirei a inceput pe la 9 si 20, era o ploaie incredibila cu rafale, de abia au reusit organizatorii sa aranjeze pe acolo instrumentele. Era uda si scena, ii pusesera niste prosoape pe jos. La Gipsy a dansat desculta cred sau in ceva sandalute, apoi si-a cerut scuze si a zis ca isi pune cizmele ca a inghetat. Sa vezi ce inghetaram noi!

Mare noroc am avut si la plecare. Am tulit o la un moment dat si pana am iesit am auzit cum isi lua la revedere. Cand am ajuns noi la masina - parcata foarte departe - incepuse un bis, dar si o super ploaie cu tunete si fulgere.

Mergi la inceput