Poznasi dragalasi de ian-febr 2004

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Eu nu din cauza ca vreau de baut,

Ei hai acum, si vrei sa te credem?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Albert inca merge la gradinita , probabil din iulie il bag si pe el in vacanta ! Astazi am semnat contractul cu scoala , abia asteapta sa mearga !

Bravo! Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui firutza

buuuuna!ne mai cunoasteti?

Pai da, dar nu ar strica sa ne improspatati memoria cu niste vesti.

Mergi la inceput

Ca sa lungesc si mai si capitolul, mai scriu eu cate ceva. M-am saturat de munca de fac alergie si alta nu, acum pe ultima suta de metri inainte de concediu. Asa ca o pauza nu strica niciodata.

Oricum voiam doar sa raportez evenimentul serbare, de care am fosr absolut incantata. A se intelege incantata peste masura de piticii mei amandoi. Alex a fost incredibila, frumusica foc asa costumata in tigancusa, plina de energie, cu zambetul pe buze, sigura de ea si minunata. A dansat, a cantat, a recitat foarte mult (avea cel mai greu rol) si si-a trait intens rolul. A fost un adevarat leader de grup (e drept ca e si mai mare) si s-a bucurat de prietenii ei de la gradi (chiar sunt un grup foarte sudat). La fel de vesel si frumusel si sigur pe el a fost si Andrei, micul Motan incaltat. O sa incerc sa pun maine ceva pozici.

Pana atunci insa va doresc o zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Anduta a obtinut media 9,93 de intrare la liceu. Cu media asta intra la orice liceu doreste!Sunt super happy...asta dupa ce 2 zile ,,m-am stricat'' la stomac de emotii...A terminat cum v-am spus cu media generala 10; a luat 10 la matematica si 9,75 la romana...
Va doresc din tot sufletul ca pe viitor sa aveti parte de bucuria pe care o traiesc eu acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Felicitari, Anduta !!! Bravo !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Uau, ce veste frumoasa !!! FELICITARI !!!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Felicitari, Anduta! Si tie mami, sigur ai oferit tot suportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Felicitari, Anduta! Si tie mami, sigur ai oferit tot suportul.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

sa stii ca Anduta chiar a muncit 4 ani! Notele de la evaluare nu sunt un noroc...sau inspiratie...sunt urmarea muncii si sacrificiilor ei...si sincer nu-i meritul nostru...nici macar meditata n-a fost...meritul nostru....poate doar genetic??! hihihihi pupici...
Multumesc tuturor!imi face tare bine ca sunteti alaturi de mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dadi_t

Anduta a obtinut media 9,93 de intrare la liceu. Cu media asta intra la orice liceu doreste!Sunt super happy...asta dupa ce 2 zile ,,m-am stricat'' la stomac de emotii...A terminat cum v-am spus cu media generala 10; a luat 10 la matematica si 9,75 la romana...
Va doresc din tot sufletul ca pe viitor sa aveti parte de bucuria pe care o traiesc eu acum!

Super Anduta!!!!Nici nu-mi faceam probleme ca va fi altfel.Ti-am spus de la inceput ca stiu ce pot fetele tale.Si tu stiai asta,dar na,ai avut emotii ca orice mama.
Inca o data felicitari,si o sarbatorim pe Anduta cand ajungem pe la voi.

Mergi la inceput