Poznasi dragalasi de ian-febr 2004
Raspunsuri - Pagina 20
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Adriana, am cautat special poze cu voi si am comparat Dau Imeldei si portia mea ca pana ajung io sa o consum incepe Eva gradinita. Iar tu arati superb! Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Aoleu,chiar abia atunci ne mai vedem???
TatianaG spune:
ADRIANA, felicitari pentru Eva Stefania, fetita frumoasa, , sa fie sanatoasa si norocoasa, inconjurata de oameni minunati si multa dragoste!
Felicitari pentru toti copilasii care au terminat gradinita si scoala, sa aiba parte de vacante deosebite!
Ca sa nu ne uitati ...raportez si eu terminarea clasei I cu multe felicitari din partea invatatoarelor - a avut evaluari excelente la toate materiile (la step nu se dau fb-b-s-i -ri) si multe diplome de la concursurile la care a participat pe parcursul anului scolar (cu rezultate de la bine la excelent ). Ma declar foarte multumita de evolutia Clarei si recunosc, cu efort minim din partea mea. Este sarguincioasa, constincioasa si-i place sa stie "tot" . Sper s-o tina tot asa. A fost singurul copil care a plans in ultima zi de scoala pentru ca vine vacanta si-o sa-i fie dor de scoala si doamnele invatatoare. Cred ca pana in clasa a 12 o sa scape de acest dor ...
Cu vacanta lunga avem si noi, parintii, batai de cap. Dar a inceput-o cu cateva zile la bunica (din pacate sta tot la oras), pe urma plecam impreuna 10 zile la mare, o sa mearga o saptamana in tabara de zi, la vreo 15 km de Cluj (pleaca dimineata si se intoarce seara), vreo 4 zile intr-o tabara cu parohia catolica, iar cand n-o sa vrea sa merga la bunica, va merge la scoala de vara. In luna august vor veni bunicii la noi, cand si Edi si Dani vor avea vacanta. Si uite va trece vara si vom ajunge la inceputul noului an scolar
Va trimit multi si va doresc concedii placute!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">Album 4 ALBUM NOU Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
anda141 spune:
Albert inca merge la gradinita , probabil din iulie il bag si pe el in vacanta ! Astazi am semnat contractul cu scoala , abia asteapta sa mearga !
firutza spune:
buuuuna!ne mai cunoasteti?
Adriana,felicitaript.bebita!sa te bucuri de ea,sa creasca mare si frumoasa!
Ne inscriem si noi printre finalistii clasei I:Ura!URa!URA!de multe ori ura!nu ca nu i- fi placut la scoala...dar stiti voi cum e,tot vacanta ramane in topul preferintelor!
Asa ca va uram o vacanta cu mult soare si muuulte clipe de neuitat!
Dalia&Edi
A_Iulia spune:
Eu nu din cauza ca vreau de baut, dar si eu subscriu ideii ca Eva Stefania e bucatica rupta din Cosmin!
Sa va traiasca frumusetea, Adriana, si sa va bucurati de ea si de Rares mereu!
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui arturicii N-aveam io vreun dubiu c-au aparut si in Romania. Rox, apai la voi de drag or veni baietii. Ce fata aveti voi acolo, s-or bate care s-o invete sa inoate, care sa joace un hockey ;-) O sa stai in veranda sa dai bilete de ordine. |
Lamurita cu tabara cu pricina (avem si aici cu siguranta, stiu si eu) si convinsa sa asteptam asa instructori iscusiti si frumusei.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui adlemi .Si au fost si piticii de la Andrei din grupa,au pregatit cu totii un dans tiganesc iar urmarea a fost ca au luat premiul I si Albastrel a fost tare mandru de el.Si eu si mai si,pentru ca nu vedeai nici o diferenta intre el si ceilalti (desi au fost miscari destul de grele pentru el). Dupa serbare s-a pricopsit iarasi cu o raceala,si desi i-am dat tratament nu a fost nici o ameliorare. |
Felicitari dansatorului si multi pupici. PLus multa multa sanatate!
Ce or avea anul acesta cu temele tiganesti? Ca la noi serbarea grupei pregatitoare a fost sub tema "Mica tiganiada".
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui ad_risnov Salutare! Am pus cateva poze cu Eva Stefania: http://community.webshots.com/album/580369215VjWjCA Noi suntem f. bine!!! Ma declar mamica unei fetite de nota 100: papa, doarme, gongane. Creste vazand cu ochii. Deja are falcute. Va pup!!! |
Absolut minunata! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa! Inca nu ma pronunt cu cine seamana...
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui arturicii [ Adlemi, felicitari ptr premiul 1! Astep vestea de la tine la sa ma destresez |
Valeu, e de rau? Mie nu imi ziceti nimic?
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui TatianaG Ca sa nu ne uitati ...raportez si eu terminarea clasei I cu multe felicitari din partea invatatoarelor - A fost singurul copil care a plans in ultima zi de scoala pentru ca vine vacanta si-o sa-i fie dor de scoala si doamnele invatatoare. Cred ca pana in clasa a 12 o sa scape de acest dor ... |
Felicitari Clarei, sper sa ii treaca dorul si sa se bucure de vacanta, si voi la fel!