Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
katalina spune:
Leutul meu maninca f bine, ii place mincarea gatita de mine
Azi a mincat tare bine mar si para coapte, si la prinz dovleac si dovlecel la abur plus 2 fire de fasole verde.
Doamne ce e-n Japonia...
Mai scriu la noapte,va pup
bumblebee spune:
Paula, tu cum te mai simti? Am auzit de ceai de pelin, fiind foarte amar, pe unii ii face sa renunte la degetele. Eu una nu stiu ce metoda sa abordez, e drept ca al meu baga degetul mare in gura numai cand ii este somn, daca ii dau suzeta o accepta. Dar incet incet vreau sa-l dezvat de amandoua. Saptamana viitoare mergem la pediatru sa-i facem un echo abdominal, asta e asa, profilactic, am sa intreb si de ponturi cu amareli inofensive ca sa ungem degetelul. Pt moment daca ii pui acolo tinctura de aia de galbenele, sau putina betadina si bandajezi degetelul e ok. Pe termen lung... vedem.
Catalina, daca e vorba numai de mucisori, eu stiu ca ii administreaza vaccinul. Felicitari pt progresele in diversificare!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Anne45 spune:
scuze pentru greselile de tipar, le-am vazut prea tarziu .
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
crispro spune:
Racusor, pana nu uit... bafta multa pe maine, noi suntem tot aici! va fi bine, mami, ca la servici va trece repede, cu atata munca, cu lucruri noi de facut. Mai greu cu plecatul de acasa si gandurile tale pana ajungi la munca. Dar Andrei se va descurca cu bona. SAu inverS? Te pup tare, va fi bine!
Roxana, cautand pe net despre transpiratul copiilor, am gasit subiectul si pe Dc- unii zic ca e normal, ca nu are nimic copilul, altii ca e anemie, altii ca e lipsa de calciu. Si am citit ca multi aveau problema asta de cand erau mici si pana la 2-3 ani...
Valeu Kata, ca nici nu pot citi.. dragul de Victor!!!
Anne draga, ma bucur ca a decurs bine operatia. Era firesc sa plangi, ca nu e usor sa treci prin operatia copilului... Va dorim recuperare usoara!
Sanatate multa tuturor copilasilor!!! Si mamicilor, normal! No bine, si taticilor!
Sa-l ajutam pe Alex
catalina2307 spune:
Of, kata, imi amintesc de Anastasia cand i s-au lpit labiile mici si a trebuit taiata.....Iti rup sufletul puii mici si dragi.
Anne45 - ma bucur ca totul a trecu cu bine. Numai in pielea ta sa nu fie o mama.....
bumblebee - multumesc frumos. Incet, incet ajungem noi la sarmale :).
Edit - acum vad ca puiul tau este nascut in aceeasi zi cu mine.
paula_m spune:
Kata, Anne, pt mamici curajoase si pt bebici puternici. Eu cred ca innebuneam acolo, langa puiut. Bine ca s-a terminat.
Bumblebee . Eu nu mi-am inchipuit pana acum , ca te poate durea gatul atat de tare. Mai rabd pana maine si daca nu vad nici o ameliorare, ma duc inapoi la dr sa-mi dea antibiotice. Chiar e groaznica durerea.
Ei, daca vreti sa obisnuiti copilul sa suga degetel, sa stiti ca bandajarea degetului e solutia. I-am pus tinctura de galbenele, i-am bandajat frumos degetelul si 10 minute a fost numai cu el in gurita, ca doar era ceva interesant.... Asa ca i-am luat jos bandajul si ii mai pun dupa ce adoarme.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
katalina spune:
Of, Anne, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ati trecut.Doamne ajuta la control sa fie totul perfect .Numai mama sa nu fii
eu tot ma invirt pe aici...am la treaba, in sfirsit imi revin si eu, pot sa ma ocup de toti
katalina spune:
INTREBARE: Dividendele se considera venit care sa conditioneze acordarea indemnizatiei CIC??
Diana_Eva spune:
kata - Eu am citit ca nu sunt venit profesional dividendele deci nu se pun. Daca gasesti mai multe sa imi spui si mie. Daca firma are si alti angajati in afara de tine, daca nu cica pierzi procesul cu statul. Adriana stie mai bine.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
catalina - in principiul se face dar dr e cel care ia decizia.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)