Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Va spun parerea mea, sa nu dati cu rosii... Cred ca faptul unii dr. recomanda olita doar dupa 18 luni face parte din politica comerciala a comaniilor prod. de scutece. Sunt de acord ca nu tr. fortat copilul, dar asta nu inseamna sa nu incercam sa-l obisnuim de mic, daca merge f. bine, daca nu incercam din nou peste cateva luni. La fel si cu laptele praf, tot apar formule pt. 2 ani, 3 ani, copii care beau LP mai mult de 2 ani , refuza ulterior in multe cazuri laptele de vaca care are alt gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul meu de azi-dimineata:

Raducu de Tina, Eva de Ela, Mihai de Victo, Sofia de Ana, Maria de Rubia

revin

aelita, eu n-am verificat lista, dar m-am prins acum ca am uitat si eu de MIGUEL! il pupam de o suta de ori sa ne ierte si el

no ce-am stiut si eu face , am vrut sa completez la mesajul de dimineata, dar l-am editat pe ala

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Va spun parerea mea, sa nu dati cu rosii... Cred ca faptul unii dr. recomanda olita doar dupa 18 luni face parte din politica comerciala a comaniilor prod. de scutece. Sunt de acord ca nu tr. fortat copilul, dar asta nu inseamna sa nu incercam sa-l obisnuim de mic, daca merge f. bine, daca nu incercam din nou peste cateva luni. La fel si cu laptele praf, tot apar formule pt. 2 ani, 3 ani, copii care beau LP mai mult de 2 ani , refuza ulterior in multe cazuri laptele de vaca care are alt gust.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

eu nu cred in politica asta de promovare a produselor. poate ca in Ro s-ar practica, dar aici nu cred ca e cazul. adica nu la simplul nivel de relatie pediatru-parinte... la o adica, e alegerea ta ca parinte si sa folosesti pampers, si scutec de panza, si cel reutilizabil ce se spala...

ref la dilema cu laptele de vaca, eu sunt primul fan al laptelui de vaca! eu si inainte beam cel putin 1 litru/zi dar, sincer, dupa articolele postate de fete, stau in cumpana... pai daca nu mai este alternativa lm, parca prefer lp decat lapte de vaca pentru Isa... om mai vedea pana atunci...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu am scos-o cu capul gol in ultimele 3 zile

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

aelita, pai inseamna ca am cel mai bun copil
de dormit doarme noaptea de la 2 luni. pana la 2 luni se trezea sa manance dar nu plangea. baga san si somn. colici nu a avut decat tot asa o luna. niciodata nu a facut figuri la mancare. la baie nu a plans. si acum daca nu ii vedeam urma pe gingie, habar n-aveam ca ii iese dintele. poate ma manca in somn :)))) ma trezeam fara urechi

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am vrut sa spun exact ce a spus rody.

Afara nu prea se poarta chestia asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si eu tot cu capul descoperit l-am scos pe V. Eu una nu pricep de ce unii parinti/bunici aleg sa-si imbrace puiutii la fel de gros si la -10 si la +10. Eu de la +10 il scot cu capul descoperit. De fapt fix cum procedez pt mine, hainute, caciulita. Am intotdeauna ceva extra la mine, in caz de... dar chiar nu gasesc utila cocolosirea asta.

Vazut poze cu Natali si Tudor!

Welcome back, Alina!

Crisu, cum a zis si Paula, ceva care sa-ti placa totusi, te cred ca nu vrei sa te inmormantezi in munca... dar nu te pune pe ultimul loc din punctul asta de vedere.
Eu pe mine nu ma vad ca fiind o femeie de cariera, adica pt dragul unui job nu cred ca as putea sa imi imbratisez copilul doar in w/e. Dar nici nu imi place sentimentul de plafonare.

Apropos de nasterea Andrei... parca se promoveaza, prin "vedetele" atutohtone, cezariana... nu?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aaa,a aparut Rody,ne esti taaaare draga mai Rody, tu stii ca tu si Cristina sunteti inima acestei odisei,topic,ma rog

Matei, esti un barbat adevarat cu sapca aceea,wow,esti tare frumos

Victor a papat bine azi para la abur cu brinzica calcica si piure de piersici hipp,a lins tot,si la prinz piure cu morcov,telina,cartof .i-a placut enorm.
AELITA, merele si perele le coc in cuptorul cu microunde cind ma grabesc,sunt gata in 3 minute, sau la cuptor normal, sau la abur sunt la fel de bune.nu a refuzat nimic Victor pina acum
-mai astept putin pina sa i le dau crude,pt ca mi se pare mie ca fructele crude il cam deranjeaza la burtica.

OCHIDUT
DRAGAICA, ma bucur ca mai ai timp sa ne spui de baietii tai frumosi,chiar daca ne vedem si pe FB.CUM SUNTETI AZI cu problema?

CRIS, ,acum inteleg de unde vine Solnushka Natali

Eu nu ma chinui cu olita,pt ca stiu ca n-o sa tina prea mult,dupa 2 ani

RACUSOR, vezi ca n-a fost chiar asa rea prima zi?week-endurile o sa fie de vis.esti super mami!

Bambo, ce chestie,Victor uraste pastirnacul,e f aromat cred.azi i-am dat si eu un fir de ceapa,aliceeee,mama ce-a mai ros la ea, m-am topit privindu-l

TINAAAA,UNDE ESTI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fete, pe de o parte aveti dreptate cu jobul... dar gandul ca lucrez zi lumina ma termina.. plec la 9 si ceva din casa si ajung la 8 seara. nu e ok... si 3 sambete din 4... nu pot sa zic ca ma omor dupa jobul actual, doar financiar imi place. Ca stresul e maxim... cu 2 cazuri in companie de comotii cerebrale pe baza stresului ce au dus la deces (asta in ultimul an). e greu.. si nu as vrea sa vin acasa un pachet de nervi si oboseala. Sigur, ideal ar fi un business in care sa ma implic maxim, dar sa am un pic de flexibilitate la program. nu vreau sa imi vad copilul doar seara si duminica. Nu ma vad nici casnica... chiar is curioasa sa vad cum a fi peste un an si un pic...

Caciulita - inca ii dau, subtire, ca eu stau mai pe deal si bate vantul. hainele insa is reduse considerabil- si mi se pare normal, ca doar e cald!

Cu olita- parintii nostri ii invatau devreme pe copii (pe noi) si ca sa scape de spalatul scutecelor. Dar cica un copil stie sa zica ce nevoi are (de kk si pipi) dupa 18 luni, atunci isi da seama... altii zic ca invatat de mic la olita constientizeaza mult mai repede aceste nevoi. Acum fiecare cum crede. Cu siguranta nu merg la scoala cu scutecul dupa ei.

Copilul e la socrela, eu mi-am facut unghiile... si astept sa se usce, ca e apucam imediat de baita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, mi-am gasit de lucru.. ma uit pe vplay la Kate+8 (asta e varianta cu ea solo). Ca nevestele mele disperate apar numai in 4 aprilie...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput