Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, ce frumos ai spus despre "impartirea" iubirii.
Parca Sofia s-a intarcat singura, cand/cum a fost ?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

aelita - si eu am primit aceeasi recomandare de la pediatru. Olita dupa 18 luni.Ceea ce am sa si fac.

Oricum, eu mi-am propus sa nu grabesc lucrurile si sa nu ii accelerez ritmul. Nu face nimic spectaculos dar face ceea ce trebuie sa faca un copil la 7 luni. Si este ok asa.

Mergi la inceput

Dragaica - poti. Noua ne-a spus sa dizolvam smecta in ceai menta deci sigur le poti da numai ceai menta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am ajuns acasa, copilul face nani in parc asa ca nu am mers sa il deranjez, abia astept sa ajunga acasa, am venit repede, i-am pregatit papa pentru dupa-amiaza m-am schimbat si astept sa vina la joaca

de acum imi iau balerini, nu mai merg pe tocuri, ca sa pot merge eu la plimbare cu puiul si o trimit pe doamna sa ii pregateasca papa

a fost mai bine decat ma asteptam, mi se parea ca am plecat ieri, a contat mult ca tot timpul asta eu am pastrat legatura, rar am mai lucrat de acasa, am citit mailurile, totul parea natural. deja am intrat in paine, dar cu dor mare de pui.

dar e foarte obositor, pentru ca pe langa munca, trebuie sa ai dimineata totul pregatit, haine pentru bebe, mancarica pentru bebe, haine pentru tine etc. ziua incepe cu noaptea-n cap, joaca, papa, etc. copilul se bucura ca e cu tine, te vrea vesela si odihnita, noroc ca vine primavara / vara si putem sta mult pe afara, ca e mai relaxant decat intre patru pereti.

va pup ma duc sa citesc putin din urma, pana cand apare puiul de zmeu sa ne pupacim putin sper sa se bucure mult cand ma vede

aaa, oana buna idee cu poza, dar din pacate nu are cine sa ne faca tati pleaca mai devreme, si eu vin inaintea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nasol cu mersul la serviciu, dar mai nasol cand ai un job din asta ce nu te lasa sa respiri... noi am reusit de am platit toate ratele (am lichidat creditul), casuta avem. Asa ca sunt destul de hotarata ca dupa 2 ani, daca nu fac nici un business mic , al meu, sa imi caut altceva de lucru... ca nu ma incanta ideea de a veni seara la 8 acasa, sa lucrez si sambetele, sa nu decat duminica pt puiut... asa ca prefer un job de L-V, de la 8 la 16, cu 800 lei lunar... asta este, mai taiem din cheltuieli, ne intindem cat om putea... de fapt, sa vad cum va fi cu Vlad mai marisor, ca poate imi mananca ficatelul, de voi vrea sa fiu la lucru..

Coteasca, super scump Tudor in carucior!!!

Bambo , wow, nu am incercat niciodata sa ii dau gol piure de pastarnac... asta pt ca mie mi se pare gretos de-a dreptul... dar nu inseamna ca Vlad are aceleasi gusturi, as putea incerca. Sanatate lui David! Bine ca i-a trecut Antoniei!

Dragaica, sanatate si voua. Cred ca e ok ceaiul.

Cris , ce scumpa e Natali, e un zambet si o bucurie! Ce imi place in cutiuta de la olita! si cu bentita albastra! si cu esarfele! e frumoasa de numa! si cu bentitele! si cu cizmulitele!

Racusor, ma bucur tare mult ca a decurs bine prima zi!!! Bravo, esti o super mom!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Ce frumusica si eleganta e blondina de Natali! O gateste mami tare frumos
Racusor bine ai revenit, n-a fost chiar asa rau, nu?
Despre gastroenterita , probabil ca trece fara medicamente, doar cu hidratare, dar daca nu tii putin regim ,adica daca mananci fasole, varza sau caise, nu prea cred ca trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, nu ne-ai zis cate telef ai dat acasa in perioada asta...
Cris, ai o dulceata de fata. Vai cate victime vor face ochisorii ei
Ochidut, ia si tu partea buna a lucrurilor. Inseamn ca ai o bona extraordinara!!
Aelita, tare frumos ai spus cum e cu iubirea!!! Esti o mamica tare desteapta
Voi le mai dati caciulite in cap? Azi era atat de cald, dar doar eu defilam cu Raul cu capul gol!!!! Restul toti copii aveau ceva pus pe cap. Nn va zic ca am vazut copii imbracati in cosmonaut. Si erau cam 20 de grade. Pana la urma i-am tras gluga pe cap, ca se uitau mamicile ciudat la mine, dar era chiar f cald afara!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Daca nu ar fi fost racita nici eu nu i-as fi acoperit capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am uitat
Cris, nu stiu daca e cea mai buna alegere sa-ti gasesti un job oarecare, care sa nu-ti placa, doar pt ca ai facut un copil...Eu am fost crescuta de bunica pana la 4 ani, cam ca toti copii din acele vremuri, pt ca mamele nostre erau nevoite sa mearga repede la munca si o vedeam 2, 3zile pe sapt- imi povestea bunica ca toata tremuram cum o vedeam pe mama, ca doar mama e mama si gata. Si uite-ma mare, am copil la randul meu si chiar nu mi-am pus pb ca copilul meu nu o sa ma iubeasca daca nu stam bot in bot 24 din 24.
Raul al meu plange de mama focului cand ies din camera, daca nu e ocupat cu altceva. Chiar ziceam ca il filmez cum plange dupa mine si cand o creste si o vrea sa-l lasam mai liber, o sa-i pun filmuletul sa-i arat cat era de mamos si nu se lasa dus de langa mine

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Of,fetele ,sunt atit de obosita :(Nu-mi ajung 24 de ore ..

..demult vreau sa ffac o selectie de fotografii sa le printez ,nu am nici o poza cu Victor,nici un album,nici un tablou. vor si bunicii, poate in noaptea asta reusesc
...am zis ca mai intru aseara, dar atit de obosita am fost fizic si mai ales psihic dupa problema de ieri,incit am adormit imbracata si nedemachiata,of, dar m-am trezit putin mai odihnita la 8,sa-l duc pe Roby la gradi,

ha, ma uit la happy hour, e concurenta la bone filipineze,...ce tat-tam fac astia c-a nascut Andra, parca e prima femeie care naste,

LA MULTI ANI !!!!!
Radu Gabriel de Tina_80
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de rubia
Miguel de aelita

Mergi la inceput