Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Vroiam doar sa va zic ca inca mai sunt pe aici..... Va citesc printre randuri, cum apuc...noroc cu rezumatele pe care le mai face Crispo si pe care le ador, pur si simplu. Imi pare tare rau ca nu apuc sa va raspund sau sa vorbesc mai mult cu voi
Nu mai stiu cum sa imi impart timpul, sunt constant impartita intre atatea lucruri si frustrata ca totul trebuie urmarit ca un plan, la secunda, altfel vin ca un tavalug. La serviciu e haos de 2 saptamani.....

Racusor, aceleasi trairi, aceleasi ganduri cu bona..... Mi-au dat lacrimile cand am citit ce zicea Aelita, sper sa fie asa. Sper sa pot reusi sa pastrez un echilibru. Copilul la care a fost bona mea inainte inca o suna si o cheama cu disperare, parintii lui pleaca dimineata si vin acasa seara, bona era tot universul lui. Ma rog lui Dzeu sa nu ajung asa.

ma gandesc ca asta e doar inceputul.....apoi va fi din ce in ce mai greu, cand vom vrea sa il ducem si la diverse activitati si sa petrecem si timp cu el, si fara sa renuntam la viata noastra profesionala. ce sa mai zic de alte activitati personale.
De asta ma gandesc serios la al 2-lea copil, chiar daca il dorim, cum as putea sa ii fac si lui timp in viata noastra? Poate ca noi nu stim sa ne eficientizam activitatile, sa castigam bani mai usor...sau poate avem prea multe "dari" vechi de platit si nu avem ce face decat sa muncim si sa muncim. Offf, sunt tare deprimata ca imi fuge timpul printre degete

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi.
La Multi Ani!!! sarbatoritilor

Nu stiu daca v-am zis ca avem gastro, sunt vremuri kakacioase la noi in casa ca sa nu mai zic ca luni am pasat o si la vecinii, saracii stau baricadati de doua zile in casa, fata nu s-a mai dus la scoala, offff. Partea buna e ca noi suntem cel mai atre afectati, copii se tin tare, Slava Domnului.
Totusi Seby iese destul de moale vroiam sa va intreb daca ii pot da 2-3 lingurite de ceai de menta neindulcit, ca aici nu se da nimic decat Pedyalit ca sa previna dezhidratarea in cazul in care varsa si are diaree foarte des.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Radu Gabriel de Tina_80
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de rubia
Miguel de aelita

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria

La multi ani si din partea noastra !!!

Antonia e mai bine nu mai face febra,nasul curge mai putin....in schimb ii curge lui David

Azi i-am facut lui David piure de pastarnac i-a placut a papat tot...cam 100 gr

Victo- multa sanatate
Katalina,Anne- puiutii...numai mama sa nu fii
Btz_ovi-ce nazdravan e Paul nu cred ca-l mai poti linisti...trebuie sa exploreze tot asa era Antonia mea nazdravana la 9 luni a mers singurica...sa vezi pe la 1 an si ceva cum se urca sus pe mobila
[red]Oana- ce frumos e Matei cu sapcuta

Acum sunt cu ei in pat la somn numai ca mie nu-mi e somn...scriu de pe tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Radu Gabriel de Tina_80
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de rubia
Miguel de aelita

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

La multe lunite si din partea noastra. Sa cresteti mari si sanatosi

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata si de la noi.
La Multi Ani!!! sarbatoritilor

Nu stiu daca v-am zis ca avem gastro, sunt vremuri kakacioase la noi in casa ca sa nu mai zic ca luni am pasat o si la vecinii, saracii stau baricadati de doua zile in casa, fata nu s-a mai dus la scoala, offff. Partea buna e ca noi suntem cel mai atre afectati, copii se tin tare, Slava Domnului.
Totusi Seby iese destul de moale vroiam sa va intreb daca ii pot da 2-3 lingurite de ceai de menta neindulcit, ca aici nu se da nimic decat Pedyalit ca sa previna dezhidratarea in cazul in care varsa si are diaree foarte des.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Cred ca poti sa-i dai fara probleme. Mai ziceau fetele de mucilagiu de orez. Multa sanatate.

Sa-ti raspund la un post mai vechi, in casa vorbim rusa pt ca noi suntem de etnie rusa.

Mergi la inceput

Acum sa va si salut

Buna ziua, delfinariu

Kata, Anne, off, prin ce-ati trecut. Un dulce pt curajosii vostri!

Btz felicitari pt primii pasi.

Georgia, wow, deja se sustine singurica Antonia. Bravos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALICE doare mai rau dintele inainte sa iasa,cand nici nu se vede bine,cand e rosu si umflat si dureaza si cateva saptamani,apoi chiar cand strapunge si iese coltisorul,si apoi vreo saptamana dar in scadere..

multumim pt urari Michelle,Crispo(e singurul in august,de-aia nu se vede ),Bamboleta,Cris!

CRISPO-despre olita,parerile nu sunt impartite decat in practica,intre mamici,dar medicii ,cel putin aici,recomanda abia dupa 18 luni,spre 2 ani,pt ca pana atunci,dpdv medical,e degeaba.si nu de lene,cum se credein practica,fiecare face cum vrea

eu in general cu sfaturile merg dupa pediatru,asistenta,dupa ceea ce citesc de actualitate,nu dupa ce a facut mama /soacra,dupa mine nu corespunde epocii in care traim.ca si cu alimentatia..intre timp s-au descoperit ca multe fac rau,asa ca nu intreb femei din alta generatie

OCHIDUT eu as prefera sa ajung asa cu copilul,sa sune bona Spre copilul nostru nu incape gelozie !! e un semn bun ca acel copil isi suna bona in continuare,si in primul rand aici cel mai mare aport il au parintii,care l-au ajutat in asta si il lasa sa sune.e un lucru nemaipomenit sa vezi ca alte persoane iubesc neconditionat copilul nostru si ca el simte asta si se manifesta.Nu are legatura cu dragostea pt noi ! el invata de acum sa iubeasca de mai multe feluri,mai multe persoane.ar fi dureros pt el ,ca fiinta,sa iubeasca o singura persoana:mama! nici noi nu putem sa ne dorim asta,nu avem cum.in viata sunt multe iubiri de multe forme,nimeni nu ia locul nimanui.
aici ar trebui sa se gandeasca si soacrele,cand vad in nora o rivala si se gandesc ca fiul isi retrage iubirea si i-o daruieste noii venite.din cauza asta ies scantei.
trebuie sa ii indemnam de mici sa iubeasca mai multe persoane,pt ca asta ii va inalta pe ei ,si mai tarziu vor fi adulti echilibrati.
ar fi rau sa fie altfel.

cred ca asta va ajuta sa va linistiti in privinta bonelor/bunicilor si altor persoane din jurul lor,care nu fac decat sa imbogateasca minunea careia noi i-am dat viata !

DRAGAICA imi pare rau de vremurile kkcioase de la voicum zici tu..
potisa incerci cu ceai,daca vrea...Aimei nu au luat niicodata,nici aici nu se da nimic,se spune ca e mult mai bine sa se curete definitiv,nu sa oprim procesul asta care e normal si natural la gastroenterita.e nevoie de curatare,si pana la urma,mai ales daca e viral,tot atata timp ii ia organismului sa se refaca.e ca si cu gripa,cu sau fara medicamente,tot o saptamana tine.
aici nu se tine dieta,doar probabil in cazurile f grave,de spitalizare.cazurile pe care le-am avut noi ,nimic in afara de saruri,si nici pe alea nu le-au luat niciodata,si lapte in continuare.s-a demonstrat ca regimul nu face nimic,ca virusul tot isi face de cap.

Mergi la inceput

Rodi, ce faci, ai pus pe jar fetele.

Ochidut, off, prin ce perioada treci si tu. Poate o sa vina vremuri cu mai mult timp liber.

Mergi la inceput

Vazut pe Matei cu sepcuta. Foarte trendy.

Am pus si eu pozici noi, de aici.

Mergi la inceput

Victo, multa sanatate.

Alice, deci asa cu plimbarea de langa bloc.

Crispro, ma bucur ca a dormit mai bine Vladut.
poate isi face un obicei din asta.

Mergi la inceput