**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**
Raspunsuri - Pagina 9
emanouela spune:
bau
picky m-a trezit piticul la 7
....deci iti dai seama ce chef nebun am avut![]()
jur ca aduc piticii vineri
...Legati![]()

sper ca Stefi sa faca tot posibilul sa il invete si pe Darius, vineri, ca sa isi imbogateasca si el vocabularul![]()

alynta eu is reporterul din teritoriu....vineri dimineata ma prezint la Picky acasa, cu Darius, si raman cu Stefi iar Picky si sotul ei se duc la spital...deci cum aflu, cum postez

cris acu is cele mai pacatoase viroze.....mama lor
seara frumoasa fetili...maine dimi nu stiu de intru ca am de umblat nitel. va pupacesc
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa...mama,ce as mai dormiii..
eu o sa opresc perfuzabila pentru mine,si voua va las restul..

calda,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Azi al meu trebuie sa-si sustina proiectul ala pe care ma apucasem eu sa-m fac,si el a plagiat la greu alte 2 si a facut unul singur
.Asa ca pana dupa masa e la scoala si apoi cica sa mergem in vizita la niste prietei .Acum stau in balanta..miru nu e asa nasol cu raceala,ca am luat-o din pripa.febra nu are,muciuleti doar ocazional,in schimb e maraita ca ii da maseluta 17 (cel putin a asa a spus dr.) ca pe mine nu ma lasa maimuta sa ma uit,nici daca ii promit o cutie intreaga de barney
.
sorilea sorry,nu am stiut,bine ca mama ta e ok acuma
.iIti spuneam ca sunt semne vizibile,ca eu am avut hepatita A si varsam tot timpul,aveam o stare de somnolenta de nedescris,si albul ochilor deja se colorase spre galben..tin minte ca frate-miu zicea "ia uite la asta,are ochii galbeni,binne ca nu sunt rosii ca la vampir"
.Cu tata nu pot sa faca mare lucru momentan,ii trebuie sa aiba 90 zile medical dintr-un am,si multe altele.Ma enerveaza la culme,ca acum vreo 4 ani a cazut la pat si l-am avut si internat cu plamanii aproape o luna,si a stat in medical mai bine de 3 luni si mergea in baston.Dar nu a vrut sa-l pensionez ca cica el ce face de pe acuma
? .inca mai fac rost de pastile pe sub mana ca pica de dureri din picioare,l-am trecut pe regim,tigarile le-a rarit bine de tot..dar o sa vedem mai incolo ce e de facut.
ema spor la alergat
cu dariusica dupa tine,sau il lasi acasa cu ta-su
?
Mirunel
terorista 

BAZAR
lavinia.p spune:
Neata gagici, la noi ploua si e urat
, m-am saturat de vremea asta, o zi soare, o zi ploaie

Picky eu zic ca vine la data stabilita
...ieri am fost si la finuta mea si zicea ca numai in weekend sa nu nasca si de luni in colo oricand, ea ar vrea in 24 de ziua ei
...si la Rares ar trebui sa-i fac un pat 2 pe 2 la halul in care doarme ii trebuie neaparat
...deci la teti ii trebuie maimutica![]()
Picky am discutat cu mama lui Dragos si a zis ca pana acuma nu a muscat pe nimeni, deci Rares a fost primul inca mai are urme dar s-a mai dezumflat manuta. deci m-am mai linistit.....de ce oare ma gandesc ca Ema l-a muscat pe Darius sa vada cum e,am dreptate fetele?
...pe Dragos poate sa-l bata , sa-l puna la colt ca face din nou, e un copil foarte energic, dragut dar si foarte neascultator, ma-sa abia asteapta sa-l dea la cresa ca nu mai stie ce sa-i faca...si noi trecem din nou prin perioada de crize, tot mai dese, tot mai multe cu loviri de pamant.Ieri cand am fost la fina, cum am intrat in casa a inceput sa se loveasca de pamant ca nu vrea in casa. I-am tras doua si in lipsa de patut(caci acasa il pun in patul lui pana se linisteste) l-am bagat in baie si am inchis usa. A stat acolo 5 min pana s-a linistit si apoi a fost totul ok
nu stiu cum sa fac sa scap de tot acest circ, ma face de rusine si nu-mi vine sa merg nicaieri

Picky tare faza cu teti si cu tati 
cris sper sa scapati repede de muculeti, va doresc sanatate multa
Andreea ce scumpa e Cezara cum papa ea ou 
Sorina ma bucur ca au iesit bine analizele...iar vaccin? sper sa nu trebuiasca
Ema spor la umblatura
Cris tinem pumnii pt proiect...si sa iasa maseaua aia odata sa nu mai chinuie printesa, apropo poate muciuletii sunt din cauza maselei stii ca e mai scazuta imunitatea lor cand iess dintisorii
Fetili va doresc un weekend placut si va pup pe toate si pe 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Picky_toto spune:
Neata
I-a adus tacsu o maimuta care tine o banana in brate...Sa va zic ce frica are de ea? de sta la 2 m distanta... Nici nu vrea sa o ia in brate, nici nu vrea sa o ascundem.."memeti, memeti"...Ca mai nou pune "ti" la aproape orice cuvant. I-am explicat ca memeti nu are viata, nu vb , nu face buba, nu papa, nu bea, nu se joaca..degeaba...aseara a impartit cu ea o clatita...si-a scos 2 farfurioare din sertar si a pus o jumate pe una si jumate pe alta...si m-a pus sa-i dau lui memeti...ca deh ea crede ca are viata 
...daca o iau in brate si o iau si pe memeti..e scandal mare, urla, plange zici ca a batut-o careva...deci nici nu o vrea dar nici nu o lasa....Aseara am dus-o in baie numai sa nu o mai vada in living ..ce credeti ca a facut fiica mea?! A deschis usa si a inceput sa o strige "memeti, memeti"...si apoi catre mine mamati,mamati" si arata catre usa "memeti, memeti"..sa merg sa i-o iau..i-am zis ca ii deschis portita si merge singura sa o ia..a fost de acord pana a ajuns la usa de la baie si se uita din prag unde-i memeti..cand l-a vazut a zbughit-o inapoi in living si mi-a zis sa-l dau la alt copil "pi, pi"...toata noaptea memeti a stat in dulap...acum l-a cerut..si e pe canapea se uita la tv...iar fiica mea langa mine ca nu se mai apropie de canapea...M-am intins dar am vrut sa va arat ce copil fricos am ..mai ales ca-i e frica de o maimuta de plush ...Ai vostri au frica de plushuri?
...Aaa i-a mai adus tacsu si o broscuta si un caine...pe caine la acceptat..pe broscuta nu...la fel ca maimuta nici nu se apropie de ea 

..copil fricos are mama ![]()
Hai ca revin la ale noastre..
Cris multam de cafea ..bafta la la tau azi si distractie placuta pe la prieteni. Off mititica ce bataie de cap ii da si maseluta...mititica..azi noapte tot asa ajitata a fost?! Apropo il mai cere pe dogio sau a uitat de el?
Sincer nici nu-mi bat capul cu ce vor spune rudele..prea putin imi pasa..nu traiesc cu ele nu imi cresc ele copilul..sunt prostioare pe care ea le invata din auzite...si cand vede ca ne amuza tare incepe sa le foloseasca mai des..stiu ca nu o sa fie ceva permanent...va invata sa faca diferenta dintre un cuvant urat si unul frumos..dar stiu un lucru de aceste cuvinte se va lovi o viata intreaga...oriunde si trebuie sa aiba habar ce inseamana...pana la urma nu o sa-i citesc povesti si o sa viseze ca mai sunt inca feti frumosi calare pe cai albi..Asta a fost ca o paranteza...
Andreea da stiu cartea, ca am vazut-o at in albumul vostru cu poze...Se fac si aici carti si la botez dar noi nu am facut...si la fel se fac si carti de multumire ..iar cartile le poti face cu ce vrei tu..ori alegi un tipar fix cum am ales noi, ori astepti sa se nasca copilul si duci poza lui..la comuniune(impartasanie) la fel se face mare fest, cu invitatii, cu fotograf, mare petrecere...
Si ce-i mai place oul....
...cu ce pofta il papa si cum s-a mozolit ![]()
..oricum e o scumpa mica 
Alynta uite ca a raspuns Ema..ea va fi reporterul de teren si ea va fi prima dupa parinti care o va vedea pe bebelina
Ai niste vecini super ok daca s-au oferit sa mai aiba grija de copila din cand in cand..chiar ma intrebam at cand am vazut pozicile cu petrecerea de la gradi a lui Radu..oare cu cine i-ai lasat pe Matei si pe Maria..dar acum cred ca am aflat raspunsul 
Sorina ma bucur nespun ca analizele sunt bune, chiar nu ma asteptam la altceva ...mai ales ca ai un flacau asa mare si frumos. Pai tu nu i-ai facut vaccinul? La ce varsta a fost ultimul vaccin? Pediatru nu ti-a zis..aici vad ca la 2,3,4 luni vaccinul si ptr hepatita pe langa altele si ultimul la 15 luni. SPer sa rezolvati problema asta 
Ema deci azi ai de umblat...fugi de acasa...pai ti-ai gasit vreme frumoasa ca vad ca a iesit soarele asta dupa ce mai toata noaptea a plouat ![]()

Cris sanatate multa Mirunei 
Imediat ma apuc de pregatit mancarea ca apoi plecam sa ne mai facem nervi pe la Ikea...al meu deja s-a apucat de treaba jos....Aseara fata m-a suparat ff tare de am urlat la ea..tacsu comenteaza ca de ce urlu ca asa o sa procedez si cand va veni copila mica...ea se urca pe scaun langa mine la bucatarie fix cand merge focul, cand poate sa-i sara ulei incins din tigaie(ca deh vrea sa fie ajutor si nu se mi multumeste uc un castron gol..nu vrea sa fie la inaltime sa vada ce fac eu acolo, sa ma "ajute")..;si cu frumosul nu intelege..barbatimiu e ocupat cu casa, ca deja am facut alergie la ea.imi vine sa ma duc duca numai sa nu o mai vad..
.in fine mie imi e din ce in ce mai greu, copila toata ziua sta numai langa mine sau la mine in brate...nici la toaleta nu mai pot merge fara ea..daca cobor jos urla sa o iau si pe ea..si uite asa urc si cobor si cu ea in brate..ca daca o las sus se crizeaza ...asa mult imi doresc sa o las doar cu el acasa si sa procedeze la fel cum face cu mine sa vada si el ce usor este...el zice ca nu, ca nu cu urlete se face educatie(are dreptate) dar eu i-am intors-o .."da si se face educatie cu bataie, nu?!"(cu care nu sunt de acord) in fine amandoi avem nervi intinsi la maximul cu casa ...timpul trece si mai sunt atatea de facut ..in fine nici nu ma mai gandesc ca iar ma apuca nervi...
Hai va las acum in caz can u mai intru, va urez un weekend placut la toate si multe pupicuri la 

Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica
AMR: 7 zile!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Uite ca a intrat si Lavi..
Da Ema asa a procedat cu Darius iar de at nu mai musca...sa speram ca nu isi reamainteste cand o vede pe Stefi..da oricum are Ema grija
Pai ok la cresa va invata sa imparta jucarii si cu alti copii, se va dezobisnui de multe sau va veni cu mai multe prostioare invatate de la alti..deci e cu dus si intors...ca stii .."spiritul de turma" e cel mai ridicat intr-o colectivitate ...daca unul face asa..fac toti..mai ales ca-s mici...eu o mai vad pe Stefi in parc..unul arunca cu nisip in sus..ei i s-a parut interesat si a inceput sa-l imite..deci gresit...
Cat despre pedeapsa pe care i-ai aplicat-o cu inchisul in baie nu vreau sa te judec, ca nu tine de mine, dar un sfat iti dau...nu-l mai inchide in incaperi unde se poate lovi singur...baia mi se pare una din cele mai periculoase incaperi...poate sa cada si sa se loveasca cu capul de toaleta, de cada..si e ff periculos...daca e sa-l pedepsesti...fa-o cum ai facut-o pana acum in patut sau amenajeaza un colt unde sa-i pui un scaunel si sa stea acolo..daca esti la alti in vizita si face prostioare sau nu te asculta..spune-i ca acasa cand va ajunge va fi pedepsit..si tine-te de promisiune...va invata sa stie ca nu glumesti si eu cred ca asa-i cel mai bine... Sper ca nu te superi pe mine
Deci avem un pronostic ptr maine, ptr luni si ptr vineri...acum sa vedem..mai sunt fix 6 zile ![]()
![]()
Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
A murit bunicul meu 
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Bine ca am fost sa-l vad saptamana asta
S-a chinuit mult saracul, Dumnezeu stie cum e mai bine!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
fetelor deabia astept sa vina primavara sa scot laptopu din camera sa il pun pe masa sa stau ca omu fara sa mai vina ary sa lipaie laptopu si sa il faca praf mi sa luat am scrius un ditamai carnatu si ea a dat ff simplu Esc si gata sa dus mesaju.
o sa intru mai tarziu cand doarme ea si il rescriu din aduceri aminte
.
si buna rau
cris
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Lavi Condoleante, ma 
pentru odihna lui vesnica! Dumnezeu sa-l aiba in paza 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
maimutica mea e tare plictisita,si eu mai rau ca ea...
si nu am nici un chef sa fac mancarem,si nu mai am nimica gatit in frigider..
lavi imi pare rau,condoleante
..sa incercati sa o luati pe bunica pe la voi,sau pe la mam ta sa mearga ca singuratea o sa fie cel mai mare dusman al ei acum.Eu am oroare de inchis in incaperi..avem o tipa care dupa ce s-a dus maica-mea,trebuia sa aiba grija de noi si sa ne supravegheze pana venea taica-miu de la munca,si tipa o inchidea pe sora-mea in baia de serviu.Acum e marcata si nu suporta spatiile inchise .. .pai si eu cred ca sunt din cauza maselutei,ca azi nu mai are aproape nimica..off,gree cu copiii astia
picky da-i timp sa faca ea primul pas si sa accepte broasca si maimuta.O sa vezi ca in scurt timp o sa le adoare pe amandoua
.Miru nu a avut frica de plushuri,ba chiar plange daca i le iau si i le arunc de colo-colo si tipa "baba" (adica buba
).Azi noapte iar a fost cu cantec,si cand m-am dus la ea,era fleasca,asa de tare transpirase..dar cu o ceasca de nes am rezolvat deocamdata
.Cum sa uite ea de Dogio?nici gand,cum il vede,ii ducve crantanele si il ia de cap..cica il iubeste
.Asa e..deja or sa inceapa sa auda multe cuvinte,unele mai sanatoase,altele nu...dar important e cum le va percepe si cum vom reusi noi sa le ghidam in a intelege contextul lor
.lasati si si eu mai cedez nervos cand ia scaunul si se arunca fix in sufletul meu sa vada ea mai bine ce fac eu ;a aragaz de nu mai am loc sa mestec in mancare,si atunci o trimit la origini cu tonul saltat.Si ta-su se trezeste cu insticte parintesti ca de ce mai tip la fi-sa.M-am enervat si pe el si l-am invitat sa stea o zi cap-coada fara nici un ajutor cu miruna si sa-l vad ce o sa faca?daca nu,sa stea in banca lui si sa nu se mai dea zmeu ca ma deranjeaza..si asa am niste dracusori pe el de cand cu ai lui si ideile lor de a lasa fata cu ei
.La voi nebunia asta cu casa v-a intins nervii la maxim..dar mult a fost,putin mai ea si o sa terminati si voi cu toata nebunia
getik hai fata ca ai de recuperat serios de tot
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
moamaaaaaa da ce bate vantul pe aicea....unde sunteti mai fetelor??
Mirunel
terorista 

BAZAR