Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 3
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta La multi ani Madalina ! Sashenka si eu am probleme cu alaptatul lui Toma. Bag si pastile si ceaiuri dar se pare ca nu ii ajunge.Si am asa o teama sa ii introduc LP...poate, poate se satura de la mine . Si cand ma gandesc ca peste nici o luna o sa incep serviciul ma deprim si mai tare ca de atunci clar va trebui sa ii bag LP. Chiar , ce LP dati voi bebeilor ? Va doresc o seara linistita Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
Noi Humana.
Cate fete incep serviciul!
beatrice75 spune:
Mai fetelor, eu acum observ ca suntem mai multe fete care s-au nimerit sa puna ambele prenume la fel:
Tudor Andrei
Patrick Stefan
Robert Alexandru
Eduard Andrei
David Gabriel
sugubina spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Adipapazi, eu cu Arianna am mers la dr. Topor (Euroclinic si Gr. Alexandrescu). Ea ne-a recomandat o tipa pt kineto. Pt ca nu s-a rezolvat doar prin masaj, ne-a trimis sa ne facem orteze (se face un mulaj de ghips si apoi se fac ortezele exact pe picior), pe care le puneam mai ales noaptea/cd dormea. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Dr Topor e ortoped/pediatru sau pediatru?
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
BraveGirl spune:
E chirurg ortoped.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sashenka_h spune:
fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte, plang de 2 ore dar nu vreau sa renunt
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
lorin7774 spune:
buna seara la fete!
ce faceti, dormiti ?
am si eu o problema..v-am mai scris ca Antonia e in greva foamei cam de multa vreme, dupa parerea mea...azi m-a apucat disperarea si i-am pregatit la una dintre mese si o sticluta cu 60 ml de lapte praf...nici poveste s-o bage in gura, desi mancase de la titi doar 120
deci nu mai stiu ce sa-i fac...mananca foarte putin, dar dupa masa nu plange, nu se agita, doarme normal...bineinteles ca productia de lapte a scazut, cu tot cu ceaiuri si pastile...daca ea nu vrea sa suga !! sta la san 5 minute, pica para malaiata, apoi tipa, apoi o mut la celalalt inca 5 minute, o ridic sa scoata aerul si daca indraznesc sa o mai pun inca o data in pozitie, incepe circul
am fost la pediatra, afte in gurita nu, scaun normal, tonus bun, greutate ok...parca i-as da sa manance smantana.
Oare chiar e totul ok ? sa ma linistesc? sau ce alte semne as putea cauta?
avem imediat 2 saptamani de cand nu cred ca a depasit 700 de ml/zi. mi se pare foarte putin...daca ati fi vazut in ce hal a scuipat biberonul isi facea sila singura
offf...ai vostri cum mai mananca ?
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui sashenka_h fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte, plang de 2 ore dar nu vreau sa renunt Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
n-am citit nimic din urma...dar vad ca nu sunt singura
de ce nu vrea ? tipa si el ca si frosa mea ? ai mancat ceva deosebit? Horea ia biberonul ?
oricum ar fi, nu mai plange
ana_o spune:
Vreo pompa n-ai la indemana? Nu stiu, zic si eu... Macar sa scoti cu pompa ceva, adica sa mai stimulezi. Ce rau imi pare...
citat din mesajul lui sashenka_h fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte, plang de 2 ore dar nu vreau sa renunt Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
ana_o spune:
Mie-mi pare tare rau cand va citesc ca nu mai aveti lapte sau ca bebeii nu prea papa. Cred ca as fi la fel ca voi, dc mi s-ar intampla. Nu stiu ce e cu greva asta a foamei, ca in barlog sunt din ce in ce mai multi bebei grevisti.
Va pup, somn usor si linistit!
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
n-am citit nimic din urma...dar vad ca nu sunt singura de ce nu vrea ? tipa si el ca si frosa mea ? ai mancat ceva deosebit? Horea ia biberonul ? oricum ar fi, nu mai plange _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
asa dintr-o data mi-a refuzat sanul...el orim bea si lapte praf..eu mai am ff putin cel mult 100 ml pe zi dar nu vreau sa renunt
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)