Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 3
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Siuta La multi ani Madalina !Sashenka si eu am probleme cu alaptatul lui Toma. Bag si pastile si ceaiuri dar se pare ca nu ii ajunge.Si am asa o teama sa ii introduc LP...poate, poate se satura de la mine . Si cand ma gandesc ca peste nici o luna o sa incep serviciul ma deprim si mai tare ca de atunci clar va trebui sa ii bag LP. Chiar , ce LP dati voi bebeilor ? Va doresc o seara linistita Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
Noi Humana.
Cate fete incep serviciul!
beatrice75 spune:
Mai fetelor, eu acum observ ca suntem mai multe fete care s-au nimerit sa puna ambele prenume la fel:
Tudor Andrei
Patrick Stefan
Robert Alexandru
Eduard Andrei
David Gabriel
sugubina spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Adipapazi, eu cu Arianna am mers la dr. Topor (Euroclinic si Gr. Alexandrescu). Ea ne-a recomandat o tipa pt kineto. Pt ca nu s-a rezolvat doar prin masaj, ne-a trimis sa ne facem orteze (se face un mulaj de ghips si apoi se fac ortezele exact pe picior), pe care le puneam mai ales noaptea/cd dormea. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Dr Topor e ortoped/pediatru sau pediatru?
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
BraveGirl spune:
E chirurg ortoped.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sashenka_h spune:
fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte

, plang de 2 ore dar nu vreau sa renunt
Mami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
lorin7774 spune:
buna seara la fete!
ce faceti, dormiti ?![]()
am si eu o problema..v-am mai scris ca Antonia e in greva foamei cam de multa vreme, dupa parerea mea...azi m-a apucat disperarea si i-am pregatit la una dintre mese si o sticluta cu 60 ml de lapte praf...nici poveste s-o bage in gura,

desi mancase de la titi doar 120

deci nu mai stiu ce sa-i fac...mananca foarte putin, dar dupa masa nu plange, nu se agita, doarme normal...bineinteles ca productia de lapte a scazut, cu tot cu ceaiuri si pastile...daca ea nu vrea sa suga !! sta la san 5 minute, pica para malaiata, apoi tipa, apoi o mut la celalalt inca 5 minute, o ridic sa scoata aerul si daca indraznesc sa o mai pun inca o data in pozitie, incepe circul
am fost la pediatra, afte in gurita nu, scaun normal, tonus bun, greutate ok...parca i-as da sa manance smantana

.
Oare chiar e totul ok ? sa ma linistesc? sau ce alte semne as putea cauta?
avem imediat 2 saptamani de cand nu cred ca a depasit 700 de ml/zi. mi se pare foarte putin...daca ati fi vazut in ce hal a scuipat biberonul
isi facea sila singura
offf...ai vostri cum mai mananca ?
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte ![]() ![]() , plang de 2 ore dar nu vreau sa renuntMami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
n-am citit nimic din urma...dar vad ca nu sunt singura

de ce nu vrea ? tipa si el ca si frosa mea ? ai mancat ceva deosebit? Horea ia biberonul ?
oricum ar fi, nu mai plange

ana_o spune:
Vreo pompa n-ai la indemana? Nu stiu, zic si eu... Macar sa scoti cu pompa ceva, adica sa mai stimulezi. Ce rau imi pare...
| citat din mesajul lui sashenka_h fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte ![]() ![]() , plang de 2 ore dar nu vreau sa renuntMami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
ana_o spune:
Mie-mi pare tare rau cand va citesc ca nu mai aveti lapte sau ca bebeii nu prea papa. Cred ca as fi la fel ca voi, dc mi s-ar intampla. Nu stiu ce e cu greva asta a foamei, ca in barlog sunt din ce in ce mai multi bebei grevisti.
Va pup, somn usor si linistit!
sashenka_h spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
n-am citit nimic din urma...dar vad ca nu sunt singura ![]() ![]() de ce nu vrea ? tipa si el ca si frosa mea ? ai mancat ceva deosebit? Horea ia biberonul ? oricum ar fi, nu mai plange ![]() _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
asa dintr-o data mi-a refuzat sanul...el orim bea si lapte praf..eu mai am ff putin cel mult 100 ml pe zi dar nu vreau sa renunt
Mami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
!