Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 14
lorin7774 spune:
fetele, unde sunteti ?
haideti la sueta cu vesti bune!
se aliniaza planetele, se sparge greva foamei
La Multi Ani pentru fetele sarbatorite ieri si azi!
La multe luni cu sanatate pentru Patrik si ceilalti bebei de azi !
lorin7774 spune:
Neata, Alina!
se vede ca am chef de sueta....nu m-as dezlipi de calculator
Mica s-a trezit si canta de zor se anunta o zi frumoasa!
Sun, stai tare pe pozitii!
lorin7774 spune:
Azi am in program supa cu galuste, salata boeuf si sarmale.
deci ar fi bine sa ma apuc de treaba
va pupacesc
bb_alinus spune:
Neata si de la noi!
Pe scurt ca scriu cu stanga.
Ref diversificare, recent am aflat ceva nou: daca acum 5 ani la bebe 1 pediatrii ( francezi ca acolo locuiam atunci) m-au sfatuit sa nu incep prea devreme, ci asa mai spre 6 luni din cauze de alergii ei bine acum se pare ca s-au schimbat. Cica e bine sa se inceapa mai devreme ....tot din cauze de alergii - pt a le identifica cat mai din timp. Acum poate Eva daca mai intra poate sa confirme sau nu. Eu zic ce aud de la mamicile expat de aici, deci informatia nu imi vine doar de la 1 singur pediatru.
Oricum eu o sa astept pana dupa 5 luni clar.
Fete dragi multumim de aprecieri.
Vasari si mie mi-e frica sa fac exercitii, de asta o las pe antrenoare sa le faca, dar in general exercitiile acum la inceput sunt tare usoare, de relaxare.Mai obosita e mama care trebuie sa execute tot felul
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
Crissellena spune:
'Neata si de la noi! Va servim cu un cappuccino fara zahar, dar bun bun!
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb macar aia are toate vrabiutele in stol Ana, mami fericita Matei (1.11.2010) |
Si eu am o doctorita de fam. care e pediatra si mi-a zis sa-i dau fetei la 2 luni mucilagiu de orez... in conditiile in care eu alaptam!
Cred ca asa se facea pe vremuri... cine stie . Totusi, doctorii nu ar trebui sa tina pasul cu noile descoperiri medicale? Nu ar trebui sa se informeze mereu? Mie asa mi s-ar parea normal, nu sa foloseasca aceleasi tehnici si cunostinte invechite pana la pensie ... Eu cred ca asa as face daca as fi doctor. As fi mereu la curent cu ce e nou... Dar na.. nu sunt doctor
La noi e frig si ploua... vreme bacoviana... Dar bine ca suntem sanatosi, ca ne gasim noi activitati vesele! Va uram o zi frumoasa!
Pupici!
Ramo_P spune:
Neata fetele
Nici eu nu pot intelege pediatrii, clar ca au facut scoli diferite, si sunt multi setati ca acum 20 ani. Daca nu ma insel tot la voi am citit sfatul unui pediatru, ceai indulcit cu putina MIERE la bebe
Va scriu cateva cuvinte din Sebastian in vis, Radu nu o sa se supere ca am schimbat cateva cuvinte ca sa se potriveasca la toata lumea
pt cele care se lupta cu lapticul :
Bebe pentru cine stie, frumusetea e vrajitorie. Schimba, la o adica, laptele praf in lapte de mamica. Uite, cutiile Nestle pe care le atinge mami - se umplu ochi cu lapete lui mami. Daca ar atinge pe rand rafturile cu lapte praf din Carrefour, toate s-ar umple cu lapte de mama natur...
si pentru toate mamicile:
Bebe bate atent din pielita inimii, sa vada cum de se poate iubi cu ea. Cum de incap mami si tati intr-o asa jucarea...
Va doresc o zi minunata cu insanatosirea bebeilor bolnaviori, cu cresterea productiei si abandonul grevistilor de foame
un -ic la toata lumea
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
douradoudou spune:
eu azi fac piept de pui la cuptor cu pesmet ..si sparanghel fiert si biiiiiiiiiiiiiiiiig huge salata
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Crissellena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Azi am in program supa cu galuste, salata boeuf si sarmale. deci ar fi bine sa ma apuc de treaba va pupacesc _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
Ce planuri marete! Sa ai spor si sa-ti iasa delicioase!