Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Lexie_88 spune:
Buna, fetelor
Eu sunt Lexie si sunt din Cluj, momentan.As dori sa ma inscriu si eu pe lista voastra de aspirante optimiste. Noi incercam sa facem bb din decembrie 2010.
Va multumesc pentru primire. Felicitari gravidutelor si va tin pumnii tuturor aspirantelor
Vreau sa ajung si eu
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.Imi pare rau ca nu am putut intra in ultimele 2 zile dar vad ca ati fost foarte harnice la scris.Va spun cate ceva despre mine apoi intru la citit din urma.
Luna trecuta mi-a venit menstra la 27 de zile, astazi am 30 de zile si nu s-au prezentat pana acum, am facut un test pe la amiaza si mi-a iesit negativ, acum sper sa fi avut o ovulatie mai tarzie si sa se pozitiveze testul mai greu si sa nu fie o dereglare cum am mai avut.
Va si ma duc sa citesc din urma.
gogosar spune:
Fetele azi dimineata am avut TB 37,5. Azi fiind in a 27 zi a CM.Eu avand un CM de apro 28 zile. Oi avea vreo infectie sau?? e altceva?
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, mie mi-a scazut rau glicemia....cred pt ca tremur toata si am stari de lesin... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
manaca zahar sau ceva dulce, neaparta
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, mie mi-a scazut rau glicemia....cred pt ca tremur toata si am stari de lesin... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
mai Lore eu ti-am zis
imi mentin parerea
bebelina
In curand burtica
lorena_86 spune:
cami, am luat o bonbonica si am baut suc
vai ce rau mi-a fos....
bine ca nu a durat mult
cred ca ce rau e de diabetici....
moni, sa ai gura aurita...asa sa fie
cand imi era rau ma gndeam cand am avut ultima data cadere de glicemie....cand eram in bucuresti si lucram.....in luna in care am aflat ca sunt gravi.....de asta am intrerupt azi antibioticul....de cand am avut starea asta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 cami, am luat o bonbonica si am baut suc vai ce rau mi-a fos.... bine ca nu a durat mult cred ca ce rau e de diabetici.... moni, sa ai gura aurita...asa sa fie cand imi era rau ma gndeam cand am avut ultima data cadere de glicemie....cand eram in bucuresti si lucram.....in luna in care am aflat ca sunt gravi.....de asta am intrerupt azi antibioticul....de cand am avut starea asta ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ti-am zis eu
sigur e bebelone
In curand burtica
ankcta spune:
Buna iubitelor!
Am ajuns si eu d la munk si direct in bucatarie
Am intrat sa va salut sa va pe toate si sa felicit iar fericitele burtici, sa aveti sarcini fffff usoare si bineinteles negretoase!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Lexie bun venit si sedere cat mai scurta la aspirante!
Scrie repede , repede 10 mesaje k esti moderata si noi vedem mai tarziu ceea ce scri u
Ancuta , in curand