Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ioana_iasi spune:
katy pentru tinesi pentru toate fetele, multumesc pentru felicitari,sa dea dd sa fie bine pana la capatpupici pt molipseala
\eu sunt franta de oboseala azi e aglomerat la spital si eu sunt rupta de fomme si somn.... am si o moleseala parca sunt din carpa.
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
draguta spune:
te cred Lia si eu la fel vreau sa fac, mai ales ca am ocupat toate zilele cu x, acum vreau sa vad ca nu cumva sa fi avut avorturi menstruale ca am avut luni cand aveam toate simptomele dupa lume dupa ov. dar nu puteam sa-mi dau seama ca nu stiam temp cum e
tu parca ai facut test in ziua 9 avand temp 37,nu?
stiu ca sanse sunt mici dar eu tot mai sper, offf..
Monique77 spune:
Luci, dar tu asa repede menstra?
ca parca ar trebui mai incolo....?
In curand burtica
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna fetele sarah poti face spalaturi cu ceai de galbebele sau musetel dar fara irigtor Lia esti prin preajma? daca pama ieri am avut temp. mai scazute, sambata si duminica test de ov poz, ieri 36,3 si astazi 37 si secretia schimbata tot astazi in cremoasa e de bine? |
draguta, TB ti-ai luat-o la aceeasi ora? dimineata?
e diferenta mare intre 36.3 si 37.0 C
suna bine...zic eu
In curand burtica
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
draguta, TB ti-ai luat-o la aceeasi ora? dimineata? e diferenta mare intre 36.3 si 37.0 C suna bine...zic eu In curand burtica |
hai ca zici ca m-am dilit
normalc a e diferenta asa mare, daca ai ovulat intre timp
clar
a crescut TB
scuze....m-am bagat ca musca
In curand burtica
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta te cred Lia si eu la fel vreau sa fac, mai ales ca am ocupat toate zilele cu x, acum vreau sa vad ca nu cumva sa fi avut avorturi menstruale ca am avut luni cand aveam toate simptomele dupa lume dupa ov. dar nu puteam sa-mi dau seama ca nu stiam temp cum e tu parca ai facut test in ziua 9 avand temp 37,nu? stiu ca sanse sunt mici dar eu tot mai sper, offf.. |
am ovulat in a 18 zi
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
camcris spune:
katy si eu sunt la fel ca tine cu impozitu platit pe anul trecut si astia zic ca nu-i mama ei de treaba sa ne puna pe drumuri
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
fetelor, mie mi-a scazut rau glicemia....cred pt ca tremur toata si am stari de lesin...
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen