Operatie de polipi.Unde?HELP!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaangel spune:

Era un medic bun la Deva dr ORL Marcu
Ai auzit de el?
E mai aproape
Noi le-am facut aerosoli la fete cand aveau probleme cu nasul
Nu stiu in ce masura te-ar ajuta cu Andrei
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaangel

Andreea draga sa stii ca noi dupa 3 ani de mare am scapat de amigdale si polipi fara operatie
Ai fost la mare cu Andrei?

Cat timp ati stat la mare in fiecare an? Si noi avem probleme si incercam sa le rezolvam cu marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Danaangel,da...il stiu pe docorul Marcu.Nu stiu daca mai lucreaza,e destul de batran,oricum nu vreau sa-mi las copilul acolo,am motivele mele.Am ales sa merg cu el undeva unde stiu sigur ca sunt rezultate bune.

Va multumesc pentru raspunsuri

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaangel spune:

Buna fetelor
Sper sa nu va suparati ca va zic asa...dar eu va consider ca pe fetele mele ..eu fiind cea mai in varsta aici.
Andreea draga eu as merge la dr Marcu sa-si spuna el parerea.
La mare nu am stat prea mult ...2 saptamani pe an.
Ne plimbam seara pe faleza pana oboseam.
Ziua mergeam la plaja dar mai mult in apa.
Sotul chiar o facea sa bea apa de mare..
Mergea cu ea mai departe da tarm si se facea ca o scapa in apa sa o faca sa bea.
Va pup si va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Eu am operat-o in Tiru Jiu, la mine acasa, la doamna doctor Braia, pt ca am vrut sa fug de anestezia generala, am operat-o cu anestezie locala, la 5 ani pentru ca ii avea foarte mari, nu racea dar nu mai putea respira aproape si am fost nevoita. Operatia a decurs perfect, a stiut cum sa se comporte cu ea , n-a traumatizat-o deloc, in 10 minute a fost adusa razand in salon si dupa inca 10 se juca lejer, nu a sangerat decat foarte putin , peste o ora am plecat acasa, peste o luna respira corect. am fost foarte multumita .
In schimb la vreo saptamana doua mi-a facut prima bronsita astmatiforma si acum la 7 ani din nou.
Nu stiu daca a avut vreo legatura cu operatia de polipi, ma gandesc ca e posibil ca acei polipi totusi asa mari cum erau s-o fi protejat in vreun fel...cert e ca dupa operatie au inceput probleme respiratorii, desi inainte nu le avea. nu stiu ce sa zic, 99.9 la suta dintre copii evolueaza excelent dupa, la noi a fost exact invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc celor care mi-ati raspuns.Va trebui putin sa aman programarea pentru Cluj,a intervenit o problema cu mama si trebuie sa merg cu ea la timisoara.Trebuie sa faca niste investigatii de natura neurologica,alte probleme....sunt acum ingrijorata pentru ea,doar pe ea o am si este singurul meu ajutor cu Andrei.Sper sa trecem cu bine peste toate,sa se rezolve problemele astea odata!Toate vin parca una dupa alta....

Sanatate va doresc,ca-i mai buna decat toate!

Andreea si Andrei,pui mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Nu ai de ce sa te temi. Dar, sfatul meu, sa te temi daca nu o faci!!! Nu exisata motive pentu care sa o amani, zic eu.

Fata mea are acum 10 ani, dar a fost operata la 1 an, la 4 si la 6.
Ei se refac, asta e, a mostenit un fond alergic.
Nu doare, nu sunt urmari. Am vazut polipi scosi, ai unor copii ai caror parinti au refuzat operatia, cat palma de mari. Tot acolo s-a ajuns, dupa ani de chin pentru copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

mikim sa inteleg ca ai operat copilul de 3 ori? si dupa cat timp de la operatie iti dadeai seama ca s-au refacut? sau iti spunea doctorul la control?
Eu l-am operat pe cel mare (bine nu eu, doctorul normal)la 5 ani, dar nu racea , ci vorbea cam pe nas, plus ca respira pe gura.A durat cam un an dupa operatie (deci nu dintr-o data cum credeam eu )pana nu a mai stat cu gura deschisa , si l-am vazut si eu stand normal cu ea inchisa, deci respirand pe nas.Acum nu am mai fost la control cam de mult, oare s-au refacut?
Iar la al doilea copil, respira pe nas normal zic eu, in schimb cand raceste face scuza-ti mucii grosi, galbeni si in scurt timp din cauza ca nu-si sufla nasul cum trebuie , de fapt reusesc doar sa il sterg mai mult si sa-i iau ce curg dupa ce pun picaturile cand sunt mai aposi, face otita.
Sa aiba asta legatura cu eventualii polipi? Sau doar cu o defectuasa curatare a nasului.Nu am fost cu el pana acum la control pentru polipi, cred ca vom ajunge curand.Are 3 ani jumate copilul.Nu stiu daca pediatrul isi poate da seama de existenta polipilor sau doar la orl .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Citat:
citat din mesajul lui danaangel

Andreea draga sa stii ca noi dupa 3 ani de mare am scapat de amigdale si polipi fara operatie
Ai fost la mare cu Andrei?

Cat timp ati stat la mare in fiecare an? Si noi avem probleme si incercam sa le rezolvam cu marea...

Nu prea cred ca marea poate rezolva problema polipilor. Eu de la 5 ani pana pe la 14 ani , am fost la mare in fiecare an, cate o luna. Dar pt. aia tot mi-am scos polipii.

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Dar in Bucuresti? Medicii din Bacau mi-au recomandat Bucurestiul.Nu suntem 100% hotarati, dar strangem informatii, sa vedem incotro o luam.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput