Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
alina.n stiu ca le-ai pus dar crezi ca mi-am notat

bebelina a luat la fix 3 saptamani 600 grame.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
alina.n da, dar sper sa nu fie pediatra asta batuta-n cap sa zica, ca de ce n-a luat 1 kg.... doar nu-i musai sa ia asa toti bebeii.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
rhynna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s rhyanna cat a luat bebelina ta intr-o luna? eu am un stres cu asta ![]() pediatra a zis ca la o luna ar trebui sa avem 4 kg dar nu prea cred eu ca saptamana viitoate o sa avem atata.Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy a avut 3.400 la nastere,a scazut la 3.210 si luni avea 4.260 la o luna si 4 zile..deci sa zic ca la 1 luna avea 4.100...
oricum fata de greutatea cu care am iesit din spital a luat 1.050 gr si fata de nastere 850.cica tre sa ia 750 ca sa fie bine...
Mami fericita de
Sophie Elena
antguess spune:
fetelor..am si eu o intrebare...eu cand nasc o sa fiu ne-casatorita.....cum se declara copilul? adica tatal lui il declara asa ca...ce nume de familie o sa aibe bebelusul? numele lui sau al meu?
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
MaryM85 spune:
buna antigues poate el sa il inregistreze si poate sa aiba numele lui sau ambele nume atat al tau cat si al tatalui
36sp+
AMR 3SAPTAMANI
Alexandra
Leeloo21 spune:
uite aici..k acum ma interesez si eu de toate actele..poate ma ghidati si voi..:)
B. Mama necasatorita si singura
Pentru obtinerea certificatului de nastere al copilului sunt necesare actele urmatoare:
- actul de identitate ale mamei in original,
- certificatul de nastere al mamei in original
- certificatul medical constatator al nasterii copilului
- copilul va avea numele de familie al mamei.
C. Mama este necasatorita si tatal vrea sa recunoasca copilul
Pentru obtinerea certificatului de nastere al copilului sunt necesare actele urmatoare:
- actul de identitate ale mamei in original,
- actul de identitate ale tatalui in original,
- certificatul de nastere al mamei in original
- certificatul de nastere al tatalui in original
- certificatul medical constatator al nasterii copilului
- o declaratie de recunoastere a paternitatii semnata in fata ofiterului de stare civila de ambii parinti.
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas 
AMR 3 sapt de 
nasterea in apa
pozici dragute
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n miky chiar ma mir dc dureaza atat de mult la voi certificatul de nastere ca in sect 3 dureaza 1 zi...diferenta e prea mare.... mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
Noi am depus actele pe 21 febr si il luam pe 30 martie certif, tot lacsect 1

Mamica de Andrei si Maria