Fiv Athena Hospital Dr Giatras Timisoara
Raspunsuri - Pagina 7
dorianagolea spune:
Donna - iti multumim pt incurajari.
Cristina , ce ai facut > Am auzit ca ieri la punctie a fost o fata care nu a reusit deloc sa adoarma si ar fi simtit tot ... tu ai fost? Cate ovocite ai? Sau mai bine zis cati embrionasi> Sa fie bine... si sa stii ca la embriotransfer o sa fie totul super ... sa nu iti faci griji... doar sa ai rabdare ca nu ai voie sa pleci cam 1 h . Te pup
cristinaemma spune:
da eu am fost ,nu am adormit deloc ,ba mai mult am fost perfect constienta dar nu e foarte dureros . Am avut 6 ovocite din care au rezultat 3 embrionasi ,maine ma prezint la embriotransfer .
Multumesc tuturor de incurajari !
Doriana ce fac bebelasi ?
dorianagolea spune:
Ce sa faca ... eu zic ca bine... acum sa vedem ... ca ne ducem pe 27 sa facem testul de sange sa vedem ce si cum ,,, o sa te tin la curent ... de fapt pe toate fetele . pupici
Simona_Lia spune:
Buna Doriana,
Sunt si eu din aceiasi tura cu voi, adica luna mai, maine avem programare pt embriotrasfer. Tie cati embrioni ti-au transferat?
A fost totul bine in tura de vineri?
Eu am avut punctia sambata, a fost ok si nu am simtit nimic.
Astept noutati de la voi.
mada81lina spune:
Domnul profesor Giatras, este acum pe Analog TV, la emisiunea Reteta 100% compensata
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
dorianagolea spune:
Simona totul a fost bine ... eu am transferat 3 embrioni dar unul din ei era putin fragmentat .. cred ca ti-a explicat si tie daca a fost vreunul asa . Si sa stii ca stau linistta ...ca asa trebuie ... azi ajunsai acasa... de fapt acum 10 minute ...
Cristina , tu ? Azi ai deja bebeii acasa , nu ? Si tu sa stai linistita ...si vb in continuare.
Va pup. si sa fie bine .
lelu spune:
Buna,
Vreau sa urez multa bafta fetelor care au ales aceasta clinica pt FIV.
As avea o intrebare in legatura cu spitalul Athena, am cautat pe site dar nu gasesc o lista cu preturi, ... pe mine ma intereseaza preturi pentru interventii chirurgicale (laparoscopie, operatie clasica, spitalizare etc.)
As putea gasi o astfel de lista de preturi pe internet?
multumesc
donna3 spune:
lelu-eu in urma cu 1an am facut laparoscopie la Athena am platit aprox.900 euro (laparoscopie interventionala-mi-au descoperit un chist dermoid+4 zile spitalizare) ,conditii f.f bune,personal f.dragut.. bine...si pretul pe masura,dar facand un calcul vis-a-vis de un spial de stat ;bani la medic,la anestezist,la fiecare asistenta,la fiecare infirmira + conditiile mizere a fost ok.
lelu spune:
Multumesc Donna
Am mai aflat ca preturile variaza în functie de complexitatea diagnosticului, între 800 si 1650 euro, pentru persoanele asigurate CAS.
cristinaemma spune:
Ferelor multa bafta !
Eu am acasa 2 embrionasi de cal A ...stau cumintica linistita ,si astept sa-si gaseasca locul nazdravanii .
Ne auzim pastram legatura...si revenim cu vesti eu imi fac beta in 29 mai .