Fiv Athena Hospital Dr Giatras Timisoara
Raspunsuri - Pagina 17
savuiona spune:
si tot in apropiere de Vila Voiaj, este o benzinarie, iar in spatele benzinariei mai este o pensiune.Este destul de aproape de Spital.
http://www.hoteltorontal.ro/Hotel-Torontal-Timisoara_ro.html
dorianagolea spune:
Cristinaemma , sa stii ca nu am mai fost .. nu stiu cine imi mai poate spune ceva care sa ma lamureasca ... o sa asteptam sa vedem cand mai mergem pt al 2 lea FIV - si la cine . Asta e cel mai important . Va pup si o sa va citesc in continuare .
donna3 spune:
Fetelor ce mai faceti?
IVANOVAAMA-ceva noutati ? Ai facut ET?
Daciana- te pregatesti pt.iulie ?ti-a disparut chistul?
daciana80 spune:
Buna ,ce mai faceti?
chistul nu dispare,o sa-l elimin la ciclu (cel putin asa ar trebui sa se intample).Sper sa se intample in iulie daca nu mai apar surprize!!!
Va pup dulce !!!
daciana80 spune:
Buna fetelor,azi am fost la clinica :ovarele imi sunt curate nu mai am chistul,dar am repetat FSH-ul si mi-a iesit o valoare ffffoarte mare 81,5 ceea ce nu e bine.Momentan nu i-au nici un fel de tratament dar voi repeta analiza la urmatorul ciclu si vom vedea ce e de facut.
Se pare ca voi ajunge sa fac FIV-ul in toamna(daca scade fsh)caci in august nu fac fertilizari.
Sunt putin dezamagitachiar nu ma asteptam dar cu asa valoare mare sansele de a raspunde la tratament sunt zero.
Va pup dulce!!!
donna3 spune:
daciana-chiar ma gandeam la tine ,voiam sa intreb ce mai faci,dar nu ma asteptam la asa ceva
Fsh-l-ai facut la ei,in Z3? Inainte presupun ca era in val.normale
donna3 spune:
daciana-am ramas cuplata pe val.FSH-ului tau si cred ca ori e o greseala de laboarator sau am citit ca poate fluctua si fii influentata de unii fact.externi ;stres,soc emotional
Incearca sa te detasezi si sa-ti refaci analizele hormonale la urmatorul ciclu,oricum imi pare rau
daciana80 spune:
Buna fetelor,
donna3 -fsh-ul l-am facut in Z2 de fiecare data; -la prima analiza valoarea fsh-ului era 19,la a2-a analiza 16 si acum 81,5 nu stiu ce sa zic,dar nu cred ca a fost gresita analiza!!!!
-la sfarsitul lunii iulie repet analiza si mai fac o analiza legata de rezerva ovariana(nu stiu cum se numeste)oricum dr.Ciontu C.va discuta si cu prof.despre analize;
-sa stii ca am fost cam stresata dar nu m-am gandit ca fsh-ul poate fluctua din cauza stresului
Va pup dulce
donna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana80 Buna fetelor, donna3 -fsh-ul l-am facut in Z2 de fiecare data; -la prima analiza valoarea fsh-ului era 19,la a2-a analiza 16 si acum 81,5 nu stiu ce sa zic,dar nu cred ca a fost gresita analiza!!!! -la sfarsitul lunii iulie repet analiza si mai fac o analiza legata de rezerva ovariana(nu stiu cum se numeste)oricum dr.Ciontu C.va discuta si cu prof.despre analize; -sa stii ca am fost cam stresata dar nu m-am gandit ca fsh-ul poate fluctua din cauza stresului |
analiza se numeste AMH- e relevanta pentru a arata rezerva ovariana
am spus de greseala de lab.sau stres -pentru ca sincer sper pentru tine sa fie asta cauza
la valori asa mari de FSH ,care se repeta cumulat si cu alte analize hormonale proaste LH-mare,estradiol f.mic-din pacate diagnosticul de obicei e de insuficienta ovariana si in acest caz sansele sunt destul de mici de a raspunde la tratament,dar sper din suflet sa nu fie cazul tau