Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MARYELA si Sofia a facut vaccin la 4 ani..nu mai stiu care

BIRIBU la tine e ca la noi,unul doarme de bubuie in timp ce celalat vomita(nu acum,..cand se intampla)

HELE e normal sa mai lasi restul si pt tine!

RAMONAA aoleu parca nu se mai termina bolile ! Multa sanatate !! si sa scapati anul asta de toate,adica iarna asta !

cine ziceti ca e in umbra si nu indrazneste sa ne scrie??
o rugam frumos sa vina ,daca deja ne cunoaste stie ca nu suntem rele si ca o primim cu drag!

AZI IN PARC(sa va mai zic si ca am fost in maieu pana la 7 seara?)
vine Sofia la mine cu lacrimile in barba,dar nici nu intelegeam ce zice,ca i-a luat jucaria o fetita.
ea imi arata cam spre banca unde era mamaia unei fetite...dar eu acu ce sa fac,sa intreb de o porcarioara de jucarie?tot credeam ca a bagat-o prin nisip si nu o vede,si o intreb unde a lasat-o,ea miorlaia si nu spunea cu toata gura,de parca ii era frica ,mamaia aia se uita dar nu zicea nimic,paaana la urma scoate jucaria si ma intreaba daca e vorba de aia...DA,aia era.cica a "gasit-o" fata si ea i-a spus ca daca a "gasit-o" sa se joace.Dar n u se juca ! o luase mamaia si o bagase in cutia ei cu jucarii! acum,spune-ti-mi voi daca sunt tampita,daca parcul e plin de copii,un tarc mic cu nisip si-un topogan,nu va inchipuiti cismigiul,nu era normal sa intrebe a cui e?cum adica a "gasit" cand se presupune ca fiind copii acolo sunt jucarii pe jos?o iei,te joci cu ea,e normal ! dar o bagi si in buzunar?a luat-o din fatza Sofiei.bun,copila nu si-a dat seama,dar mamaia ???nu era vorba de rahatul de jucarie,ci de lacrimile copilului meu.

Mergi la inceput

SI TOT AZI
a venit Sofia cu un cadou pt tati,ca maine 18 martie aici se sarbatoreste ziua tatalui.(ziua mamei nu a fost pe 8,dar asta e alta poveste)
cand ne-am intors noi din parc,tati venise deja acasa si dormea ,le-am zis sa il lase sa doarma ca e obosit si cand se trezeste ii da cadoul.
ea nimic,s-a dus peste el,i-a pus cadoul langa el,si l-a pupat.
cand s-a trezit el,asa fericita era si nerabdatoare MAI ALES CA SA SE JOACE EA CU CADOUL hahaa
si Andres venea si el si se gudurea si zicea ca e si de la el cadoul,normal ca a fost si el pupat !
cadoul era un carnetel dragut cu un creion,si inauntru era desenat TATI ,il desenase Sofia cu par mai mult decat are hahaaaa.si abtipilduri puse de ea,pe care erau tipariute diverse povetze pt parinti ..
si felicitarea mi-a placut cel mai mult ,ce era scris acolo...
in traducere ar fi ceva de genul "Papá,multumesc pt ca te apleci(te faci mic)atunci acand ne jucam si pentru ca esti un gigant atunci cand am nevoie de ajutorul si protectia ta"
mie mi-au dat lacrimile..gandind ca exact asa isi vad copiii tatii,si ca e mare lucru sa ramana viziunea asta pt toti !

deci,eu imi sarbatoresc barbatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

aelita, sa traiasca tatiii!!! Ce tare e mesajul!!! La noi inca e frig si n-am prestat parcul, dar avem si noi din astea, mor cand ii vad pe hojmalaii aia de 8-10 ani in toboganeee impingandui pe astea miciiii!!! Sant cat mine inaltzime si daca le zici ceva prea mult nu te baga in seamaaa!!! Bineee, io am claxon si insist, ca altzii ii trag pe pici de la locul predestinat astora micii!!! Asta e! Educatzia!!!
Mama abia astept sezon de parc!!! Azi erau 3 grade, ma primesti la tine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!

Aelita, banuiesc ca distinsa doamna era de-a noastra, nu?

Sa-ti traiasca barbatul!!!Astta e, e ziua tatalui. F frumos mesajul.
Dar ei n-au si ziua mamei ca englezii? La ei e prima duminica din aprilie.

Liuda,nici eu nu m-am lamurit ce cauta galiganii in parc. Erau doi care se lingeau pe un leagan asta vara. I-a gonit o baba ca o lua cu palpitatii.Si am mai vazut sapt trecuta la un loc de joaca party de copii-dar copiii erau cu sutiene, cred ca aveau 14 aniEu n-am inteles cew cautau la loc de joaca. Sa-i fi vazut niste vlajgai cat mine cum calareau niste magari gonflabili...

Hele, imi pare rau ca sunteti raciti iar.Sa va treca repede.
A, da, de-acum n-o sa mai faci lustru la clanta de la usa. Cand o sa-ti treaca raul o sa fii cat elefantul, apoi nasti si n-o sa stii de tine o vreme, iar cand o sa treaca toate astea, o sa-ti dai seama ca se poate si fara lustru si mai bine faci lucruri mai placute, haha.

Maryela. cred ca Mihnea are pneumococ ceva-stii ca am mai vorbit noi. Dar se poate vaccina si asa, nu-i bai. Insa nici nu cred ca se intampla nimic daca se amana putin sa vina caldura.
Ca tot ziceam de pneumococ, abia scapasem de al nostru ca am procopsit altul.

Of, Ramona, imi pare rau ca si voi sunteti bolnaviori.
Cum mai sunteti azi?Ce v-a spus dr? Mie se pare ciudat sa-l doara picioarele; poate are febra musculara ceva. A facut vreun efort mai mare in ultimele zile?

Liuda, lasa fata ca-ti trece gripa si nu te mai gandesti la prostii.

Da, si eu o invit pe doamna cu pricina printre noi. Nu mancam pe nimeni. Sa mor io.
Haha, daca te-a invitat Hitler in persoana si si-a luat angajamentul ca nu te musca si nu te trimite la gazare...Noi ,ajutoarele-Himmler, garantam.

Bai, eu nu vreau sa dati cu rosii, dar nu cred ca un copil stie ce spune cand se da cu fundul de pamant ca el nu vrea frati.Cumva e normal ca la 4 ani, 8 ani, a0 ani sa spuna ca nu vrea ca nu-i surade ideea sa imparta tot cu alt copil; dar asta oricum nu e decizias lui-e mai mult un joc asta cu intrebatul copilului.Insa cand va fi adult, cu siguranta nu mai spune asa. Garantat. Asta sub rezerva unei educatii corecte si de bun simt ca uneori tocmai parintii sunt vinovati de instrainarea fratilor.

Liudo, meteo: de joi se incalzeste. La noi; la altii nu stiu.

Noi suntem spre bine. N-am mai facut febra, doar tusim dar asta e. Ne intremam.
Si Alice ma capiaza sa o aduc pe fosta bona sa "bea o cafea". Si i-am spus ca n-am cum ca a plecat in Italia si ma ceareta mereu ca de ce nu i-am spus si ei. I-am zis ca o chem cand se intoarce; cica nu se poate ca nu crede ca vine curand ca stie ea ca Italia e departe ca si prietena ei, Isa, e tot in Italia si nu s-a mai intors. Isa e plecata din februarie si cred ca-i duce lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela81 spune:

sunt aici.v-am mai scris eu si dincolo,dar mai rar(cand aveam nevoie de sfaturi).am o fetita care a facut 4 ani in februarie o cheama evelyn este in primul an la gradinita si totusi in grupa mare(acolo nu plangeau copilasi).
sper sa fiu mai activa ca si pana acuma

Mergi la inceput

Haha, Adela, bine ai venit!!!!
Acum avem si doua Adele, nu doar doua Loredane!Sa vedem cum te botezam si pe tine sa nu incurcam borcanele.
Cum s-a adaptat micuta la grupa mare? Intr-un fel e mai usor pt ea ca e mereu cea mica, educatoarea cred ca o are doar pe ea miorlaita si speriata-daca avea vreo 5-6 asa era mai greu sa-i bibileasca pe toti...

Mergi la inceput

Sa va spun de ieri cu Anna: s-au dus ambele la nani de amiaza cu bona. Si eu m-am inchis la mine in dormitor sa vad stiri. Si numa' ce ma trezesc cu Anna in camera. Cat o certam eu sa plece la culcare, ea s-a urcat in pat , a luat telecomanda si mi-a inchis tv apoi a zis hotarata :"ia-ma-n bate, ubete-ma, pupa-ma; si tashi si lasa sa dom". Scurt. Am pupat-o apoi s-a intins in pat si in 2 min dormea dusa.

Acum am pus-o iar la nani si ma intreaba in pat "da'' nu vei uiti tiri?"S-a invatat cu narav.

Mergi la inceput

da,Lala,distinsa era neaosa

au si ziua mamei nu stiu cand,ca pana acum nu am fost sarbatorita ,si am impresia ca e invacanta si tot nu aflu
cred ca au odata cu englezii,cum zici.

baaaaai,acum e de venit aici ca e cald si frumos,dar nu zapuseala dinvara !!!! e super afara,dimineata si seara e racoare,dar de la pranz pana pe la 7 seara e de maneca scurta.

hahaaaaaaa cica pe aia i-a gonit o baba ca o lua cu palpitatii
haha as vrea sa vad baba aia ce face daca vede doi ,un el si-un el asa otzetuuuul !!!!!!!!!!!
haha eu cu indragostitii n-am nimic,cu furaciosiii am ce am !!
hahaaaaaaaaa aia pe magarii gonflabili:))))
pe astea la noi scrie ca nu e voie mai mult de x kilograme...dar si aici le mai calaresc..daca nu sunt copii si mamici,ca altfel le e rusine ,sau ii ia la goana.

Citat:
Bai, eu nu vreau sa dati cu rosii, dar nu cred ca un copil stie ce spune cand se da cu fundul de pamant ca el nu vrea frati.Cumva e normal ca la 4 ani, 8 ani, a0 ani sa spuna ca nu vrea ca nu-i surade ideea sa imparta tot cu alt copil; dar asta oricum nu e decizias lui-e mai mult un joc asta cu intrebatul copilului.Insa cand va fi adult, cu siguranta nu mai spune asa. Garantat. Asta sub rezerva unei educatii corecte si de bun simt ca uneori tocmai parintii sunt vinovati de instrainarea fratilor.
total de acord !

ADELA BINE AI VENIT !!!!pupam si pe steluta Evelyn ! cu numele ei frumos!

Eu te botez ADELI,cum am botezat-o pe a doua Loredana,LORI.daca avem doo Lore si doo Adelute

hahaha ce tare e Anna !! Andres cand vrea asa pupaciuni,vine si inchide desenele daca sunt date,si imi da pe programul meu care e 34 .ale lui sunt 13, 38 si mai era unul...el le stie hahaaa si eu mama denaturata,nu i-am pus si lui numere mai usoare la desene,le-am lasat asa cum le-a bagat televizorul.
s-a dus cu ta-su la seguridad social,cand le-a reinnoit cardurile medicale,si acolo era pe numere la rand,si afisa numarul pe un ecran,si el citea numerele si cand ajungea la 13 zicea :" uno tres Clan !!!"(13 clan e canalul )..."tres ocho boing"(38 boing -canalul)..."tres cuatro mamiiii !"(34 mami hahaaaaaaaa)
Acum solicita si Miguel telecomanda,si el nu i-o dadea ca ii schimba canalul,si acum apasa el pe un buton care nu mai muta programele la tv,un dfel de blocare,si asa i-o da apoi si ii zice "acuma nu mai schimbi".

Mergi la inceput

a plecat tati sa ii caute costum de gargarita Sofiei,ca le cer la gradinita,si a zis ca a gasit si pt Andres,sa ii ia si lui sa ii imbrac pe amandoi.vad daca poate sa participe si el,daca nu,il imbrac pan la autocar hahaha ca sa nu mai planga
asta o sa iasa un rasfatat,ca ii fac toate mofturile sa nu mai sufere dupa gradinita Sofiei.si parca vad ca la toamna el plange de rupe la gradi!

Mergi la inceput

Hahaha, Aelita!!!Daca vedea doi barbati pupandu-se...nici nu vreau sa ma gandesc...Vitriol!!!Otet, ceva.
Pana si eu m-as ingrozi. M-a ferit soarta si inca n-am vazut asa ceva.
La aeroport la Madrid era un travestit si m-a pus naiba sa-i arat lui Tanti D. Nu-si mai lua ochii de la el, saracul.Era un clampau cat Ghita Muresan, imbract in doamna si cu voce de bariton.Si era plin de tinichele pe post de bijuterii, genul ala ostentativ si statea picior peste picior. Si tanti D se tot holba si se intreba unde o fi gasit pantofi de dama asa nr mare-cred ca avea 44.A socat-o treaba asta si pana in ziu de azi se intreaba cum fac astia amor?Ca n-a lamurit-o nimeni.

Saracul Andres o sa fie gargarita.Sa-i faci fata o poza!Offf mititelul.
S-ar putea ca el sa planga mai mult ca poate cine stie ce-si inchipuie el ca e acolo...Si cand o vedea nu mai vrea. E ca aia cu fructul oprit.
Hai fata ca m-a terminat cu numerele. Pe asta il faci matematician sigur. N-am vazut asa ceva. Eu inca n-am trecut peste faptul ca-si cauta filme pe Youtube singur...Anna mea inca numara 1,2,6,9...

Mergi la inceput