Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Helenutza23 spune:
buna
evident ca nu puteam rata epidemia de ce o fi gripa, viroza asa ca dupa numai 10 zile de la ultima tura suntem iar cu febra. a fost mai intai Maria vreo cateva zile cu gatul, acum baietii. de aseara sunt cu episoade febrile relativ usoare, pana in 38.
nu aveam niciun chef. m-am denaturat, e prima oara de cand exista copilul cand nu ma culc cu el cand e bolnav. bine, si febra a fopst usoara. mai fetelor, din cauza faptului ca imi e asa de rau, de multe ori ma surprind ca parca nici nu ma mai intereseaza anumite aspecte gandesc la modul: "ei, are o mica raceala, asta e!" sau "sa manace ce-o fi!". ca sa nu va mai spun cum arata la mine in casa... de-zas-ruuu!
ha haaa DANA asa ziceam si eu ca tot baiat fac, nu il vedeam pe barbata-miu in stare sa faca o fata (stii ca taticii dau cromozomul Y pt baietii sau X pt fete)
pupici, o zi buna!
12+
Printesa01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maryela Voi ati facut cu totii vaccinul de 4 ani? Ca acum am realizat ca Mihnea a facut 4 ani acum 2 luni. Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007) |
alex nu e vaccinat, na!
si intre noi fie vorba, nici nu am de gand sa o fac prea curand.
FAta, felicitari! eu nu pot uit privirea ingrozita a sotului tau cand auzea de alt bb. tare as vrea sa il vad acum. sunt convinsa ca zambeste cu gura pana la urechi
wow , helen, ai grija , bre. vrei sa zici ca nu mai stergi tu picatura de apa de pe chiuveta? si nici manarele de la mobila?
incredibil.
da' o poza cu burtikutza cand vad si eu ?
Helenutza23 spune:
citat din mesajul lui Printesa01 wow , helen, ai grija , bre. vrei sa zici ca nu mai stergi tu picatura de apa de pe chiuveta? si nici manarele de la mobila? incredibil. |
hai ca m-ai facut sa rad. da' de unde stii ca fac asa?
citat din mesajul lui Printesa01 da' o poza cu burtikutza cand vad si eu ? |
sa stii ca nu se vede. ma tot cantaresc sa nu cumva sa slabesc ca ma apuca disperarea.
MARYELA nu facem vaccinul baietilor pana nu sunt sanatosi timp e 2 saptamani consecutiv.
12+
loremunteanu spune:
Nici eu nu i-am facut vaccinul lui Roni si nu ma grabesc inca... Mi-e frica inca de raceli si alte boli... Astept sa se incalzeaca bine si apoi... ma gandesc cu groaza la pneumonia pe care a avut-o si nu as vrea sa se repete experienta... Si cum astia zic ca 1luna nu e voie tratament injectabil, dupa vaccin, mi-e frica... Habar n-am ce se intampla, insa nu am chef sa aflu inca...
Maryela spune:
MARYELA nu facem vaccinul baietilor pana nu sunt sanatosi timp e 2 saptamani consecutiv. |
Pai nici nu stiu ce sa mai zic: Mihnea are muci in nas de vreun an...in fiecare zi. Nu tuseste, nu febra, doar niste mucisori care nici nu ies. Stau acolo si fornaie.
FAta, felicitari! eu nu pot uit privirea ingrozita a sotului tau cand auzea de alt bb. tare as vrea sa il vad acum. sunt convinsa ca zambeste cu gura pana la urechi |
Zambeste..dar nu prea e rasul lui :)) Oricum a reactionat foarte bine si daca eu sunt usor stresata gandindu-ma la toate prostiile el e atat de linistit si calm si mereu imi zice ca o sa fie totul in regula
Pana la urma si-a facut-o cu... mana lui.
Hele, nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru fetita. Eu ma bucur ca o sa ai pereche si cred ca si piticul tau o sa reactioneze mai bine la fetita.
De fapt eu ma gandesc la Mihnea si cred ca ar fi un pic mai mult gelos pe un baiat ; s-ar pune accentul pe concurenta mai mult. Asa cu fetita...poate apare instinctul ala de frate mai mare...si e mai bine..Zic si eu..
Lala sa va faceti bine repede!
Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de vaccin. Cred ca o sa stau si eu ca Lore pana mai spre vara, asa.
Ma intorc la munci .:D
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
ramonaa spune:
Hi!
Sunt si eu pe aici dar ocupata cu bolnavii mei.
Maryela felicitari si sarcina usoara!
Hele multa sanatate, aveti grija de voi, si felicitari pentru printesa!
Eu am repetat fetelor urocultura si e ok, am scapat de infectie urinara dar acum Larisa are din nou streptococ beta hemolitic de grup G si e iar cu antibiotic si sta acasa pana pe 1 aprilie. In grupa ei lipsesc multi copii care sunt bolnavi. In oras sunt destul de multe cazuri de scarlatina asa ca trebuie sa fiu atenta. Robert e si el cu febra de cateva zile si astept rezultatul exudatului. Si ca sa nu ma plictisesc, de azi noapte se plange ca il dor picioarele si nu poate merge , pulpele si gleznele. Asa ca azi am program de doctor. Si peste toate astea mai fac si nazuri la mancare, ca-mi vine sa-i las flamanzi....
La noi a fulguit, e inorat si m-am saturat! Ma intelegeti de ce nu prea am spor la scris....
Poze
Ramona si Iris+
Larisa + Robert
Lore1980 spune:
Buna!
Ramonaa, sanatate multa copilasilor, am inlemnit numai citind... nici nu pot sa-mi inchipui cat de greu trebuie sa fie sa te imparti in toate directiile! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa treceti cu bine si peste acest episod urat!
Sanatate multa si lui Horia! Si nu cred ca te-ai denaturat, pur si simplu te-ai obisnuit cu episoadele astea si treci mai usor peste probleme! din pacate sunt atat de dese odata cu colectivitatea aceste episoade, incat aproape ca devii imun, dar nu imun la virusi sau microbi...
Lala sanatate multa si voua, sa plece de la voi bolile! Ai dreptate cu hotaratul rapid dupa primul... dar la mine au mai fost unele ciocniri ca sa zic asa cu socrii, faptul ca serviciul e de asa natura incat nu pot sta nici un an, ma gandeam ce fac, mai fac inca un copil si-l las tot cu altii etc.. deh pitici, era mai bine daca starpeam piticii astia atunci... asta e... vedem, sa fim sanatosi!
Pupici fetele!
liuda1 spune:
Urmare a celor discutate eri... asta noapte in vis eram gravidaaa, cu burta de fooo 5-6 luni (de-ale mele - asta inseamna 9 luni de Aelita) Ma si miram in vis cum puteam sa nu observ ca sant gravidaaaa!!! Si plangeam!!! Am plans de m-am uscat, m-am trezit suspinand de atata plans in vis!!!! Ce tare sant!!!!NOOO? A plangeam ca imi murise barbatu' nu ca eram gravida!!! Ce vis... Nu mai vorbiti nene de gravidenie, ca ma marcatzi psihic si visez rau!!!
citat din mesajul lui Daconst Liudo,prea le-ai tinut minte numai pe alea urate,eu parca nu am asa amintiri. Eu visez la perioada aia frumoasa.Eu imi amintesc ce fericita eram cu burtica (cred si eu la cita ciocolata mancam) apoi ce am simtit cind mi-am vazut prima oara ghemotocul pe care l-am avut in burtica si primul an cit am stat acasa cu Lucas si ma bucuram de fiecare progres al lui.Ce mai,abia astept. De multe ori parca imi doresc mai tare bb2 decit am vrut bb1. [b |
hahaaaa, eu asa sant, io frumosu' il uit si uratu' il tzin minte!!!! Ce vrei si tu!!! Tu daca n-ai avut gretzuri, nu ti se rupea pielea pe burtaaa si nu ai zacut doo saptamani cu dureri de cap clar ca ai alte amintiri!!!
Biribuuu - da cati ani ai de esti asa de baba? haha trimiti soacra in Japoniaaa!!! femeia isi face griji de somnul tau si tuuuu?
hele - acum si voi cu gripa-viroza-raceala ce o mai iiii?
Multa sanatate!!!
Ramonaa - mama ce e vesel la tine!!! Toti racitzi!!! faraaa rabdare iti doresc!!!
Io am vacciiiinaaaat, eu am vaccciiinaaattt !!! de prin noiembrie, cat era sanatoasa, cred ca simtzeam ca ma tzine toata iarna in muci
mai daca va citesc pe voi zici ca eu sant ceva defectaaaa!!! Deci declar ca vreau si eu bb2!!! Ma opreste gandul la greatza, nascare, bani, depresie si primul 1 an si jumatateeee!!! Doar atat!!!
Daca ar fi sa nasc unu de un an juma' si maine ma gravidesc si stau gretzoasa...
pai eu nu sant om ca a borat fi-mea 2 seri la rand de la tuse si vezi draga Doamne, nu mi-am facut somnu' ...
dap sa ma trezesc la alaptaaattt????? haaa!!! Macar sa creasca Diana sa fac cu randul cu ea, sa ma dea si ea un biberon maaa asta e un gand stralucit!!! Acum mi-a venit!!! vedeti de ce vreau eu diferentza mareee? Ajutor nene, ajutor, de aia am facut copilul mare, sa ma ajuteee!!! Hahaaaa
hai gata, ca iar visez aiurea la noapteee...
deci de sanatate... cred ca fiind a 5 zile de gripa realizati ca e mai bine, copilul s-a trezit cu ochii desumflatzi!!! Desi muci si tuse cat cuprindeee!!! Mai astept doo zile si poate scapam...
liuda1 spune:
aaaaa, stia ca am uitat ceva...
e o fata, o doamna, care ne citeste de ceva vreme, dar nu indrazneste sa ne scrie, desi am intzeles ca ne "cunoaste virtual" pe majoritatea cu tot cu copii!!! Am vazut din poze pe FB ca are si copil cam "stelutza" - te asteptam cu drag, Adela, lasa ti-am zis si eu sant de genul meu retrasa !!! Depasim emotziile!
deci oficial ai invitatzia mea!!!!
Lore1980 spune:
Liuda, esti dementiala, nu te dezminti niciodata!
Am ras de-am dat pe spate!!! eci tu clar cred ca mai nasti in alta viata!
Daca astepti si ajutor de la Diana, cine stie cand va veni! Inteleg ca nu ar fi prea fericita sa te imparta cu altcineva! Ca la mine de altfel! Acum fi-miu a schimbat placa, nu zice ca nu mai vrea frate/sora, ci ca ar vrea pe la 8 ani, ca atunci cica nu se mai joaca cu jucarii sa i le strice!
Adela, hai intra si scrie, ca si eu am fost in umbra si e tare misto apoi sa scrii! Ce tare sunt, m-am ajuns sa dau eu invitatii!
Va pup! We placut!