Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
alinuk spune:
hahaaa
Danaaaaaaa scriu acum ca mai tarziu nici nu vreau sa fiu de fatza la ce'o sa fie la gura Liudeeeei!!!
super tare baiatu'
pai normal ce mai e si aia sa te insori in fiecare zi
ete lala cica ei i-au scapat cartile alea
da oi fi crezand ca n-ai ratat nik in viata asta
Aelita ia de pune mana pe telefon si suna nepotii sa le zici la multi ani!!!
Lorei hai ca vine primavara aia ..si o sa fim cu gandul la vacante
dadaaaa
pe 25 noi decolam spre vacanta,toti 4
mergem sa reunim gashca cu iris, iarina si ingrid
si cred ca o sa o marim chiar cu gasca Aelitei
undeva la inceputul lui iulie cred ca o sa fim prin zona Madrid ...pazeeaaa ca venim cu iures!
valeleeeeuu
am uitat sa va zic
o buna prietena a mea din copilarie se va casatori
cu un Olandez
si ca sa nu faca nunta nici in Olanda nici in Romania au hotarat: in Spania/Madrid!
si ne-au propus sa le fim nasi
inca ne facem calcule prin buzunare, si imi doresc din suflet sa iasa pe plus ca sa putem sa facem asta
asadar, ft probabil la sfarsit de septembrie o sa nasim in Spania
Hele hai trage aer in piept si hai cu optimism inainte
ti-a crescut burtik?
haideti la cafelutza pe ziua de azi
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
loremunteanu spune:
Neata!
Sunt necajita...
Roni a tusit ieri la gradi si asistenta ne-a sugerat sa-l tinem acasa. Eram hotarata sa-l trimit, insa dimineata s-a apucat de tusit intr-un mare fel... Cat sa-si dreaga treburile de prin gat... Nu a mai tusit de cand s-a trezit dcat o data sau de doua ori, insa de vreo ora imi tot spune ca nu vrea sa vomite... clar ii este greata... I-am dat metroclopramid, dar vad ca zice in continuare... La pneumonie, tot cu varsaturi a fost... Mi-e frica sa ma gandesc... Nu stiu ce sa fac, incotro s-o apuc...
liuda1 spune:
Neatza!!!!
primitzi un om defect?
haha, vin sa ma declar cu capu' !!!
daca noaptea trecuta am adormit pe la 4, noapteaasta m-am trezit la 4!!!! Impuscatzi-maaaaa!!!!
Ca m-am culcat cu curcile, la 10 am cazut la nani si la 4 s-a trezit copilul la pishu' si n-am mai reusit sa adormim, nici io, nici ea!!! Am adormit la 6 , adica cand deja era de sculat! Offfff
Lori cea noua - beiii, launghia tehnica nu strici nimic, ca nu mai stii cum arata unghia ta, ca e acolo sub gel!!!
aelita a scris
Citat: |
LIUDA dar sunt lipite unghii false si le umple cu gelul sau e alta tehnica? super ti le face! |
nooo breee, e unghia mea, pe unghia mea a pus gel de baza, apoi culoarea, apoi alt gel deasupraaa!!! E unghia mea, doar ca "oja e speciala" cum ar veni!
Pentru cine nu-si poate creste unghia (ca se rupe, crapa, bla bla) se aplica unghia falsa, adica se lipeste!!! Dupa care se face frumoasa exact ca si ale mele naturale!!!!
sau daca maine ai o nunta si ai unghiile in carne, dar tu vrei manichiura mumoasa, asta faci, te duci acolo, in doo ore iti creste si unghia si ti-o face momoasa, cu gel, desenata, cu acril cu ce doreste sufletzelul tau!
Aelita a scris
haha cand facusi,fata,63? |
mutzeste i-am facut,
io tac si fac!!!!
am halit in prostie, asa am reusit, ca n-am avut si io noroc sa ma nasc sclifosita ca tine sa stu agatzata de usa frigiderului si sa nu-mi convina nimic
mai ales la foame mananc si ultima conserva expirata din frigider... beahhhhhh
ma doare-n piept..desi nu tusesc,ca abia pot sa tusesc cand vine..dar am o durere .bine ca nuavem febra niciunul,nici durerile alea nesuferite de muschi,oase...Miguel respira greu dar e vioi,nervos,tipa,ne cearta,sare ca o broasca de necaz ca nu stie sa mearga de-a buselea |
asa a venit la mine raceala aia tampita de o avusesem acum o luna, cu durere in piept!!!
sa fi ajuns virusu' la mata?
sanatate!!!
haha Aelita - auzi tu vb de nenea SEVERIN cu spaga europarlamentara!!! etei ai si tu treaba, ca noi alilea toata ziua numai asta auzim, deci nu ne mira nimic!!!
a scris Daconst
Liudo,moama ce ce culori turbate ai. Eu sunt mai cumintica asa,adica doar french imi fac si la zile mari mai pun o dungulita de sclipici. |
Danaaaa, sa-ti zic secretu!!!!!!
deci io frenciu ala nu il suport - motiv - ca la 2 saptamani creste unghia si se vede diferentza intre unghie, bla bla, siiiii mai ales ca eu sant maiestra sa-mi aman programarile si ajung si la 5 saptamani sa mi le refac, si atunci arata naspaaa, deci, io fac din considerent economic, sa arate bine cat mau mult timp!!!
Doi - culorile deci la culori e alta poveste... depinde de dispozitia in care ajung acolo!!!! Uneori daca sant "vant si para" pot sa-mi trag unghii si cu negru!!! Serios, dupa dispozitie, au cataloage si ma uit acolo si gasesc vreo poza ceva cu vreo intunecime (mov) si alea le fac!
daca am dispozitie buna pot sa-mi trag si niste sclipici, scliparici, chestii vesele!!!
Chiar asa turbata vorba ta cu o unghie verde n-am avut niciodata!!!! dar am zis sa ma sacrific SA VINA PRIMAVARAAAA!!!! imi placuse pe poza, in realitate sant un pic altfel ca in poza, da imi plac...
Misto e ca si fi-mea e acum cu o unghie verde!!!!
deci io sant omul dispozitiei!!!!
Lala a scris
Eteee, si primul ginerica.La cum arata, nu ma mir! Daca te-aude Liuda... |
bei, noi santem fete democrateeee!!! lasa-l mai sa-si traiasca tineretzea ginerica!!! ca astea sant chestii de tineretze - pe mine ma intereseaza dupa ce s-o maturizaa
Lala a scris
Eu am avut o data control de fond care a stat 3 luni. Am zis ca mor.Pana la urma i-am bagat singuri intr-un birou , le-am pus toate dosarele pe jos gramada si le-am spus ca eu pe acolo nu mai calc-sa discute cu contabila daca au nelamurir. Si in 3 zile au disparut. |
eeeeee, io sant mama lor!!!! Dupa ce au stat unii 3 luni, la 2 zile venisera altzii!!! si au stat si aia 2 luni!!! deja faceam misto, ca avem birou pregatit, deci conditzii nene, numai al lor era birou!!!!
dar mai stiti faza cum am avut 3 controale intr-o zi?
de dimineatza finantze, apoi politzia, procuratura nu mai stiu, dupa care venise si gardaaa, ca la garda deja aveam ras nervos... din ala "aaa si voi cu controlu' intratzi intratzi ca au mai fost azi vreo doua echipe, hai si voi" Radeau si ei... ca doar ne cunoastem, intr-atatea ani... ne stiu si cainii din curte!
Alinuka - haha nasesti in strainatatzuri!!!
Lore - hai, capul sus, poate scapatzi usor!
deci despre noi!!!!
sa nu creada lala ca numai copiii ei stiu cum arata un ied - va prezint vecinii mei de cartier
astea sant vecinii mei cu gara de descarcat... si era un frig, si acolo in camp bateaaa un vant!!! Si io alergam dupa capreeee!!!
beiii, si inghetzasemmmm si Diana tot intre capre stateaaa... zgribuliiitaaaa de frig dar acolo!iedu' in poza e tatal meu!
asta dupa ce mersesem cu tractorasul
aaa sa va zic cea mai tampita faza!!!! Cum un bou iti marcheaza copilul!!! Fugaream noi iezii pe acolo, era si stapanul/vecinul/muncitorul nostu (dansu' intr-un fel are locul de munca la el langa grajd!!!) Si aduce ala un ied din ala si Diana zicea "vai ce cumintzel e, dar nu plange dupa mama lui?" la care tembelu' ala se apleaca si musca iedul de urecheeeee!!!!cica sa auda copilul cum plange iedu'... bai nene, am zis ca il bat!!! Serios, iedul ala "plangea" diana speriata cu ochii in lacrimi "de ce i-a facut asta"
pana am lamurit-oooo!!! saracu' copil si asta noapte (la 4 cand nu aveam noi doua somn) imi zicea "de ce nenea ala a muscat capritza? tu nu ma musti pe mine de ureche"
bei cata am scris - gata la munci
mersi de cafea!
lala77 spune:
Da, la prostie suntem campioni. Eu am avut un cretin care ca sa-mi inveseleasca fetele le adusese un pui de iepuras salbatic si se chinuia sa-l bage intr-un tarc cu un caine lup sa vada copiii ce frumos il mananca.Am zis ca-l omor pe ala. Si cel mai tare m-a enervat ca el in continuare crede ca am avut eu ceva la cap.Am vazut negru in fata ochilor ca-mi venea si mie sa plang de mila animalului si la gandul ca la 6 km de mine sunt 7500 de idioti ca asta-Tufesti.L-am trimis acasa si i-am spus ca nu vreau sa-l vad o sapt.
alinuk spune:
citat din mesajul lui liuda1 Neatza!!!! primitzi un om defect? Liuda, mami de Diana Maria (18.01.2007) |
fata eu cred ca te-ai defectat pe bune
daca gineritu' e cerut de sotz in fiecare zi si tu ..te faci ca nu vezi
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
liuda1 spune:
Alinuk - am vazut maicaaa, citeste la celalalt mesaj...
fata astea sant ale tineretzii, nu ma intereseaza, omu' acum isi traieste zentimentele... pe mine ma intereseaza cand s-a maturiza!!!!
Acum n-are decat sa se insoare la doo zile... sa capete omu' ezperientza!!!
beiii, io sant cea mai dulce soacraaaa in devenire!!!
Lala - serios, am ramas socata, cum dr. sa crezi ca asta ar bucura un copil?????????? Poate pe al lui ii bucura ca sant crescutzi asa... pe cand Diana sare sanu calce furnicile care ies la soare!!!!
haha, serios, cand e soare afara e un mare chin sa mergi cu ea pe strada, ca ea se chinuie sa nu calce vre-o jivina din aia intinse cu miile pe trotuar, la cald!!!
haha Alinuk oi fi apatica de la despresia asta de primavara, astenie ce o fi... nesomn, ingrasata, cred ca de aia nu reactzionez cum vrei tu!!!!
mac sa calculez ... bei si cat fugeam io de matematica, ca dracu de tamaie, si tot toata ziua calculez, fi-ar cum e viatza asta....
haha azi am sedintza de bicicletaaaa, ca m-a anuntzat copilul!!! Taica-meu i-a rezolvat-o si pe asta, ca ea, saraca bicicleta, o fi neunsa, prea stransa pe la suruburi, mergea greu! Acum a unsoooo, feritzi-va, ce se ducea Diana, apoi acum o sa alerg dupa ea... hha dac nu m-as impiedica dupa asta pe la carciume ma fac cat Aelitaaaa !!!
aaa si cand nu folosim bicicleta ca atare, o aducem in casa o intoarcem cu rotzile in sus si invartim in gol la pedale!!!!
alinuk spune:
am inteles gata!
esti toleranta ca tb 'sa-si faca baiatu' mana'
ce mai soacre om fi si noi
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Helenutza23 spune:
buna
am fost aseara cu copilul la doct de fam si cica e ok, l-a ascultat si e bine. are secretii in gat. oricum azi pare mai bine. secretiile au urcat in nas ceea ce cred eu ca e mai bine ca am acces mai usor la ele ii fac aerosol cu ser fiziologic, am mai pus la cateva ture si niste stropi de lamaie, si niste acc. i-am facut si ceai din ala cum ii fac eu la tuse si i-am dat 2 zile din el(ceapa, nuca, busuioc, cimbru, miere de padure). ma rog, vedem cum ne dregem. aseara doctora ii mai dadea o tura de augmentin +eurespal. dar nu i-am dat inca.
am mai intrebat pe unele din voi... ce stiti , in sarcina se pot manca ciuperci? eu nu am gasit nicio info despre asta.
ideea e ca de aproape 2 sapt mananc zilnic ciuperci. in mare parte meniul meu e f limitat pt ca nu pot manca alceva. ma simt de parca as fi la pascut. adica am in meniul zilnic: ciuperci la gratar, salata verde, brocoli+avocado, pastai trase un pic in tigaie. nu folosesc niciun condiment decat sare si putina zeama de lamaie la salate (si ulei). mai mananc vreo 3-4 mere pe zi. carne nu, lactate sub nicio forma. fructe, in afara de mar, nu. rar indraznesc sa mananc jumate de ou. mai rup cate o bucatica de cioco neagra dar nici aia nu mai imi place.
nici painea nu imi mai place.
imi gasisem la un mom dat niste covrigei uscati dar nici aia nu prea mai imi plac. dar mai manac cativa pe zi cand chiar mi-e foame si nu am ce, nu am cum sa mananc altceva.
apa nu mai zic, cu greu cred ca ajung la juma e litru pe zi.
eu nu stiu ce sa fac, oare e cazul sa ma ingrijorez? ziceti si voi.
ALINUK ma intrebai daca se vede burtika... cu asa meniu cred ca nu se va vedea nici la 6 luni :(
14+
liuda1 spune:
Helenutzaaaaa - imprumuta-maaa cu niste greatzaaaa, te rog io!!! sa nu pot manca si eu, sa nu-mi placa nik, Imi doresc meniul tau!!!! mamaaaaa, ce fata frumoasa m-as faceee!!!!
numai ca eu, de scrofitza ce sant, sa nu zic altfel, mananc si ce mananci tu in meniu dar si altele deasupra.... beah ce scarba sant!
se mananca ciuperci in sarcina, io am mancat!!!
aaa si de mancare!
Am luat eri capsuni, ca sant la asa un pretz "rezonabil" ca nu am reusit sa ma abtzin!!!
eram curioasa daca mananca Diana, caci primavara si vara trecuta n-a mancat nici o capsuna, nici o cereasa ploada astaaaa, NICIUNAAAAA!!!! Io inghitzeam capsunele langa ea si ea nimic!!!!
EEE tzin sa va anuntz ca eri a mancat! Si a mai cerut! Mi-e sa nu manance acum, cat sant scumpeeee si sa-mi traga tzaca cand s-or ieftini!!!!
Deci am cheltuieli!!! dar sincer, am ajuns sa ma bucur si la asta, ca anul trecut ma dispera cand toti mancau capsuni, ca niste copchii adevaratzi, si asta stramba nasul ala borcanos de imi venea sa urlu!!!!
Alinukooo - lasa-l mai sa zburde, ginerele cat e mic... la scrisorele, pupat pe obraz - cine sa se agite?
Helenutza23 spune:
LIUDA esti o scumpa ca m-ai facut sa zambesc, asa cum faci tu de obicei.
dar sa stii, sincer iti spun, nu as dori greata asta nici la dusmani. eu stiu ce spui tu acum, ca asa ziceam si eu cand imi doream sa slabesc, dar crede-ma nu vrei sa slabesti in felul asta.
ma bucur ca Diana a vrut capshunici.