Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
loremunteanu spune:
Lore, da Livia s-a uitat si in urechiuse, i-a ascultat, s-a uita si in gatul lor... Asta in timp ce ei dormeau ca butucii...
Efectiv sunt scrabita de Basescu si ai lui... Toti politicienii, tara asta...
Noi murim de foame si ei pleaca la razboi... Mi se pare revoltator...
Dar daca "seful" a zis sa mergem la oaste, mergem...
Barbatul meu s-a hotarat sa luam aragaz... Acum doua zile copiii au umblat pe la aragaz si a ramas butonul de la cuptor blocat si s-a umplut toata casa de gaz... Si mai ardea si un ochi deasupra... Muream fara sa stim de ce...
Intrebarea e, unde gasesc un aragaz second hand? Stiti vreun magazin ceva?
alinuk spune:
poti incerca aici
http://www.anuntul.ro/index.php?menu=search&query=aragaz&RubricaID=15&SubrubricaID=65&pret_min=&pret_max=&Valuta=EUR&x=20&y=9
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
lala77 spune:
Haha, vad ca aparura ai Mitichii iar.
La maica-mea visul cel mai frumos e sa lucrez eu la stat. Nici o alta munca nu e destul de onorabila in opinia ei. Desi ea si-a dat demisia de la Garda Financiara sa lucreze la banca.Si odata imi zice de prietenii mei (care s-au facut toti politisti-ironia sortii): "toti copiii aia si-au vazut frumos de viata si au servicii bune la stat, numai tu ai ramas cu borfarimea"Adica in opinia ei, SRL egal borfasi. Altfel nu se poate.
Alinuk, si mie mi-ar placea sa patinez...Eh, dar cate nu mi-ar placea mie!!!Dar ma ia groaza doar la gandul ca ma stric si ajung la dr de la Braila.
Lori, daca tie ti se pare ok regimul ala, da-i inainte! Nu conteaza ce cred eu.Normal ca fiecareia dintre noi i se potriveste altceva.Spor!!!!
Aelita, ma ia cu transpiratii reci!!!In ce lume traim!? Sigur se facea si la noi, dar nu cred ca s-a aflat.Noi nici nu suntem o natie de luptatori pt adevar; mergem cu valul si acceptam umilinte infinite...
Biribu, te inteleg ca nu poti sa mai faci si foamea acum.Ar fi culmea!!!Auzi, dar cand pleaca madama????
Liuda, cum bre, n-aveti patinoar?????N-aveti patinoar!!!!!Oauuu!Pana si noi avem la Braila!!!!Suntem tari, bre!!!!
Albinutza, ce frumos ca mergeti si la alte activitati!!!Noi nu putem ca la ora 5 cand le iau, sunt rupte de oboseala-n-am unde sa le duc fiindca sunt deja avioane. Mi-ar placea.
Super kg tale!!!!Duca-se!!!!
Hele, ma bucur ca te simti mai bine!!!!
Si sper ca si la micuti sa functioneze tratamentul.
Lore, poate va indreptati si voi incet!!!Desi vad ca o luati de la capat.
Alinuk, o sa vin dar nu stiu cand ca la mine timpul e ceva greu de gasit. Dar fac un efort cumva si poate apar duminica viitoare. Saru'mana de oferta.
Alice a vrut sa aiba bicicleta si in oras ca cica toti colegii ei merg in parc cu bicicleta. Asa ca azi m-am conformat si am cumparat bicicleta.Si am luat si pt Anna o tricicleta, dar n-am luat una cu maner ca m-am gandit ca e mare de-acum si ar fi timpul dsa dea la pedale. Numai ca dumneaei nu-i de acord si dupa 5 minute a inceput "da' nu pingi?"Asa cxa am prestat cam o ora ca semnul intrebarii...Au ajuns acasa si cica mai vor si maine.Asa ca maine ma duc si cumpar o tricicleta cu maner de impins ca imi iau teapa altfel.
Alice azi :
-"cerul e tare ssau e moale?"
-"e ca un fum la consistenta; ca aerul"
-"si daca e asa, Dumnezeu cum de nu cade de acolo?"
Alta:
-"ce-ati mancat azi?"
-"ciorba de vita care nu mi-a placut, felul doi a fost carne de vita cu sos si piuree care mi-a placut si am cerut doua portii si la desert prajitura cu branza"
-"si prajitura ti-a placut?"
-"mie da, dar celorlalti copii nu prea cred; ca am vazut ca si la 4 tot de-aia ne-au dat-cred ca le-a mai ramas".
Daconst spune:
A citit cam in fuga,ca ati scris ca "nescrisele" de mult.
Alinuk,mama,am vizionat filmuletul cu Theo si m-a luat brusc cu frica si groaza.
Voi nu purtati casca la patinoar????Macar una de biciclete,daca nu aveti speciala de ski.
Eu nu vreau sa va sperii,dar de 2 ori am fost la patinoar si au fost 2 accidente,au cazut 2 fete cu capul de gheata si pina n-a venit salvarea nu s-au ridicat de jos.la ultima m-am ingrozit ca i-a curs sange si ii ramasese o groaza de sange pe gheata.Nu stiam cum sa-l trag pe Lucas de acolo sa nu vada ce se intampla.
Felicitari baiatului,merge super bine la varsta lui,dar poate n-ar fi rau sa te gandesti si la aspectul sigurantei.
Sper sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa-mi dau cu parerea,dar iti spun cum e aici.
Liudo,eu sunt la dieta si nu prea,Nu mi-am revenit inca de dupa ziua aia de nastere,desi merg la sala imi e cam greu cu mancatul.
Hele,Lucas a avut 3-4 ori scarlatina si a luat antibiotic de fiecare data si apoi a fost ok.
Noi nu suntem asa speriati,adica la gradi au avut foarte multi si au scapat.Deopinde insa ce forma face,ca cica sunt mai multe.
Sanatate va doresc.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
ramonaa spune:
Neata! Va ofer o cafeluta!
Aiesit putin soarele si pe strada noastra. Robert si Larisa sunt bine, Robert e inca cu tratament, Iris e putin mucioasa si mai tuseste dar lucram si la aspectul acesta.
M-am amuzat tare cu ai Mitichii, avem si noi...
Ma bucur ca aveti si alte activitati cu copii, aici in oras nu sunt prea multe optiuni...dar ne straduim.
Hele multa sanatate tuturor!
Liuda nasol cu polipii si urechiusele, o scoateti voi la capat.
Lala, vai si nu lucrezi la stat... Ma termina fetele tale cu perlutele lor
Aelita ce grozavii povestesti tu! Ce mai fac copiii? Tu mai poti?
Pe mine m-au terminat cu mancarea cat au fost bolnavi...figuri la mancare cat cuprinde, Iris vrea tzitzi toata ziua, nu are un program si m-a cam terminat ma gandesc sa-i tai macaroana pana la Paste.
Astept sa se incalzeasca si la noi si sa se lumineze cerul ca sunt satula de frig. Azi e inorat dar parca nu e asa frig.
Va pup si poate reusesc sa scriu mai des. O zi frumoasa!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Alinuk,mama,am vizionat filmuletul cu Theo si m-a luat brusc cu frica si groaza. Voi nu purtati casca la patinoar????Macar una de biciclete,daca nu aveti speciala de ski. www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) |
Dana ai dreptate cu casca, stiu.
Chiar avem!
Crezi ca nu am incercat?Dar nu vrea sa o poarte.Zice ca nu o suportaa ..ca nu ii place ..si iese de pe pationar.
Cand mergem noi e destul de liber, iar primul lucru pe care l-am invatat ...a fost cum sa cadem.
E adevarat ca accidente se pot intampla...
Ce sa mai zic...sper sa fim feriti de ele...
La voi sunt obligatorii? Si la adulti?
ma nene va rog eu explicati-mi si mie ce e cu 'Mitichii fir-ar ai dr' ca nu pricep deloc
haideti la cafelutza!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
Nimic nu-i intamplator!
Helenutza23 spune:
buna
DANA la voi cum se pune diagnosticul de scarlatina? ca cica la noi pana nu e eruptie pe piele nu se pune ca ar fi scarlatina.
la noi toata lumea are exudate curate la clinica privata. lui filip ii facusera si la stat cand au fost sambata (decat lui i-a zis medicul sa recolteze) si acolo a iesit pozitiv la streptococul beta hemolitic.
astia cu analizele lor te baga in ceata. oare la cate laboratoare trebuie sa mergi ca sa iti faci analizele?
ma oftic cu atat mai mult cu cat in laboratorul privat la care mergem de obicei aveam incredere. dar acum incep sa imi pun semne de intrebare.
aseara la gineco a fost ok, azi mi-a dat sa fac dublu test. il fac numai ca a zis el, mie mi se pare o prostie de analiza... in fine, bani aruncati, parerea mea.
pupici, o zi buna.
Lore1980 spune:
'Neatza, fetele!
Lala, vroiam sa zic de regimul ala ca e logic ce ziceai tu si ca nu e ok sa slabesti mult intr-un timp scurt. Dar la mine e nevoie de corectie, iar daca nu luam masura asta drastica pentru reeducare, n-aveam nicio sansa. Apoi va fi ok si pentru mine sa numar calorii si sa o iau incet cu mancarea. Oricum, multam mult de sustinere, cred ca a contat mult ca si aici se purtau discutii despre slabit.
Ce scumpa e Alice! Iar cu bicicletele, triciclete, e si micuta Anna sa pedaleze! Mai las-o un pic si pana una alta vorba ta, fa-ti tu viata mai usoara! Macar din punctul asta de vedere!
Dar daca nu lucrezi la stat, tot degeaba!
Lore, te inteleg perfect cu scarba fata de tara asta!
Cu aragazul, foarte urata treaba... nazdravanii mici si-au bagat nasul pe acolo! Sunt ok acum? N-ai mai zis nimic...
Dana ce povestesti tu acolo e cam de groaza! Ce experiente urate!
Ramona, sanatate multa si pentru voi! Asta cu mancarea e tare delicata, mai ales cand mai au de luat si medicamente... Asteptam si noi vremea buna, azi e innorat si la noi si trist asa... asteptam in continuare primavara...
Hele ce faza cu exudatele! Te socheaza efectiv, pentru ca nu e de joaca! Sanatate multa si voua!
O zi usoara va doresc!
loremunteanu spune:
Neata!
Am mai urmarit anunturile pe net, cu aragaze... Trebuie sa gasesc ceva pe viu... Sa mearga tati si sa pipaie... E destul de aiurea, ca Eric, mai ales, cum intra la bucatarie direct in butoanele de la aragaz, se infinge... Si butonul de la cuptor se blocheaza foarte usor... Deci e naspa... Daca tati era foarte hotarat pana acum cateva zile, canu ia cuptor, acum s-a schimbat radical...
Copiii sunt tot cu muci... Deocamdata nu s-a agravat... Azi noapte au dormit mai bine...
Roni a inceput sa nu mai vrea sa doarma in patul lui... Vrea cu noi... Adoarme la noi, il mutam la el dupa ce adorame si apoi, noaptea se trezeste si face scandal ca vrea cu noi... si vine peste noi... Azi noapte am scapat, la noapte, nu stiu daca mai scapam...
Lala, Alice e senzationala... Ti-am mai zis...
In linii mari, ca asta...
lala77 spune:
Neata!!!
Dana, si mie fix de asta mi-e teama. De fapt eu cred ca ma tem de dr de aici. Ca daca as stii ca ma duc la unii intregi la cap, nu mi-ar fi asa teama ca ma stric.
Ramona, aveti si voi ai Mitichii????Cine n-are?
Ma bucur ca picii sunt cumva mai bine.
Alinuk, o sa-i las Aelitei placerea sa te lamureasca cu ai Mitichii.Ca n-am drepturi de autor.
Hele, nasoale aventuri cu laboratorul.La noi aici se practica la greu. Cred ca se uita la fata ta si asa iti fac si analiza. Le mai si incurca...Oare v-am zis vreodata de mama unei prietene care ducea pipi copilului la analize si vesnic avea ala infectie urinara si era asta disperata la cate antibiotice bagase in el (copilul era in plasament si trebuia sa depuna actele medicale la dosar). Si intr-o zi s-a suparat femeia si le-a dus ceai de tei.Si a iesit tot infectie urinara.
Sau aveam noi un baiat angajat aici-i s-a facut rau si s-a internat in spital. I-au luat sange in salon dar a uitat asistenta eprubetele acolo pe noptiera. Insa n-a fost problema ca dupa amiaza a venit frumos rezultatul, avea omul si diagnostic pus si tratament prescris. Pe care evident ca spitalul nu-l avea si trebuia cumparat doar de la o anume farmacie...Si tipul a spus asistentei ca el nu ia nici untratament ca uite, sangele e langa pat.Asa ca a venit dr f nervos si l-a externat ca era nesimtit.Si gata cu bolile lui grave.Se internase pt o infectie orl, il suspectau si de oreion;dar l-au externat ca era magar; in final a ajuns la dentist si ala l-a facut om la locI-a scos maseaua. Ca de la aia erau.Cum zice si el : "bine nabii ca am nimerit-o pana la urma".
La noi sta sa ploua, eu am un chef de munca de mor...Imi cad ochii de somn. Dar sunt la ferma cu treaba si am si vreo doua intalniri...Deci nu pot sa ma culc.Ma duc sa ma tarasc pana la magazie ca am impresia ca s-au oprit toti. Deh, munca-i grea.