Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
hellena_d spune:
vestile si de la mine
febra a reusit sa-mi scada pana la 38, 37 cu 6-7
am mai luat azi un paracetamol si stau numai la pat, cu ceaiuri calde cu miere si lamaie
joi ma duc la dr sa vad ce face puiul, fetelor, tineti-mi pumnii sa fie bine. Va spun sincer, as murii daca s-ar intampla ceva cu puiul meu, nu cred ca mi-as revenii vreodata, stiind ca eu l-am omorat, fiind vina mea ca am racit = febra mare. Sper totusi puiul sa fie mai puternic si avand deja 14 sapt sa nu mai fie atat de sensibil la febra. Sper....ca altfel nu stiu ce ma fac!
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar noi nu avem venituri f mari de aceea am hotarat sa cumparam treptat lucrurile pentru bebe. patutul este unisex astfel ca il putem cumpara de pe acum. mie imi plac foarte mult lucrurile de la IKEA si e f ieftin patutul , 300 lei. la noi in iasi in magazine nu gaseste patut din lemn sub 600 lei si urate... saltelutza o sa o lasam pentru mai tarziu sa nu se prafuiasca/ deformeze daca o luam de pe acum. in afara de patut chiar nu stiu ce as putea sa ii mai cumpar dinainte sa aflu sexul bebelusului. Lori 16+ |
http://www.okazii.ro/catalog/52993873/vand-patut-pentru-copii-.html ...l-am gasit pe OKAZII si e doar 150.00 ron nu este ca cel de la IKEA????
16+ cu 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
athosik spune:
| citat din mesajul lui hellena_d vestile si de la mine febra a reusit sa-mi scada pana la 38, 37 cu 6-7 am mai luat azi un paracetamol si stau numai la pat, cu ceaiuri calde cu miere si lamaie joi ma duc la dr sa vad ce face puiul, fetelor, tineti-mi pumnii sa fie bine. Va spun sincer, as murii daca s-ar intampla ceva cu puiul meu, nu cred ca mi-as revenii vreodata, stiind ca eu l-am omorat, fiind vina mea ca am racit = febra mare. Sper totusi puiul sa fie mai puternic si avand deja 14 sapt sa nu mai fie atat de sensibil la febra. Sper....ca altfel nu stiu ce ma fac! Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu |
Suntem alaturi de tine ... sa fie bebele bine!!!!!

16+ cu 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Hellena .. te rog nu te mai stresa ... nu o sa pateasca nimik puiul... o sa fie bine vei vedea...
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
May3 spune:
Merci Seidana 
Da, e sapt asta.
merci :)
Helena, o sa fie bine 
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
camady spune:
Hellena eu zic sa aplici si tratamente babesti cu efect la copilul meu. Sosete inmuiate in otet indoit cu apa in picioare, o frectie cu carmol.
14+si mami de Razvan 7 anisori
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca dau buzna la subiectul vostru
, dar vroiam sa scriu un mesaj pt May3 si cum nu are pm ii scriu aici.
Legat de sistemul in Uk nu e dracul asa de negru si eu am nascut aici de doua ori doua zone diferite doua spitale diferite.
Daca tu nu esti multumita cu ce ti-au zis ei ai voie sa schimbi si spitalul, normal GP-ul trebuia sa te intrebe cand te-ai dus la ei ce spital alegi. E faza cu NHS Choices. Medicii de la privat sunt aceeasi medici care lucreaza si la stat. Tot aceleasi sfaturi le vei primi, dar na normal fiecare medic e altfel. Nu stiu in ce zona stai dar poti cere si un al doilea sfat de la alt medic poti cere sa fii vazuta de alt consultant poti cere mai multe informatii si detalii. Ai destule drepturi, poti sa te si plangi daca tu crezi ca nu ai fost tinuta up to date sau informata destul. Legat de moase ele sunt o profesie in sine normal sunt si unele mai bune si unele mai putin, dar toate sunt f bine instruite nu sunt numa asa de decor sau incompentente. De nascut tot cu ele nasti, medicul vine numai daca e urgenta, sau are bebe probleme sau tu sau e cezariana. E f bine ca ai putut merge la privat sa fii cu,constiinta impacata, dar daca nu ai fost multumita sau vrei mai multe informatii poti sa le spui, poti sa vb cu PALS fiecare spital are PALS.
Horror stories sunt destule si in Ro si aici, diferenta care o vad eu e ca aici daca vrei sa te plangi sau vrei sa schimbi spital/medic nu vei fi blamat si masuri se vor lua fara sa cotizezi cu plicul de rigoare.
Daca vrei poti alege grija pe perioada sarcinii sa fie combinata, stat si privat. Alegerea e a ta si daca ai concerns sau ceva vb cu moasa de la spital sau cu, consultatul de care apartii sau mergi prin PALS daca ei nu iti fac appointment.
Acuma nu zic ca NHS-ul e perfect, dar esti mereu tratat cu respect daca nu iti convine ceva ai voie sa te plangi si se iau masuri, nu tre sa stai cu frica ca nu ai dat destul la medic sau ceva, nu tre sa platesti asistentele ca sa iti schimbe asternuturile si etc. Eu am fost in sistem si cu doua sarcini/nasteri si cu copii bolnavi si eu am fost destul prin spitale si oriunde am fost am fost tratata cum trebuie si toate asistentele si moasele si medicii au bedside manners si au destule regulations nu e ca in codru.
Si again, cum am zis mai sus daca nu esti multumita du-te la PALS si vb cu ei si cere mai multe informatii sau un second opinion ca ai voie. In cel mai rau caz vb la GP si poti cere sa fii transferata la alt spital.
Sper sa nu mai pb si sa nu mai sangerezi si sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani.
Va urez la toate sarcina usoara in continuare si bebeii sanatosi si papaciosi!
May3 spune:
Merci frumos. Intr-adevar se poarta foarte frumos dar senzatia mea e ca le e frica sa puna un diagnostic. Frica sa nu fie dati in judecata apoi.
Deocamdata fiind cu sarcina inca in perioada de risc, cred ca la privat mi s-au dat raspunsuri satisfacatoare.
M-am dus la o clinica nemteasca btw. Dr de acolo nu lucreaza in Nhs
merci inca o data :)
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
GORGY spune:
| citat din mesajul lui hellena_d vestile si de la mine febra a reusit sa-mi scada pana la 38, 37 cu 6-7 am mai luat azi un paracetamol si stau numai la pat, cu ceaiuri calde cu miere si lamaie joi ma duc la dr sa vad ce face puiul, fetelor, tineti-mi pumnii sa fie bine. Va spun sincer, as murii daca s-ar intampla ceva cu puiul meu, nu cred ca mi-as revenii vreodata, stiind ca eu l-am omorat, fiind vina mea ca am racit = febra mare. Sper totusi puiul sa fie mai puternic si avand deja 14 sapt sa nu mai fie atat de sensibil la febra. Sper....ca altfel nu stiu ce ma fac! Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu |

GORGY spune:
| citat din mesajul lui May3 Fetele, n-am citit din urma, sper ca sunteti toate bine ![]() Eu sunt bine. Azi am fost la privat la gineco si mi-a facut si eco intravaginala. sunt semne bune. Bebita nu pare afectat de sangerarea care a fost. N-am hematoame sau alte semne ca sangerarea a fost din uter. O explicatie ar putea fi o vena sparta in col de la presiunea care e acum pe venele din zona. nu mi-a zis 100% ca nu am niciun risc dar a zis ca dupa cum arata totul si fiindca sangersrea s-a oprit in aceeasi zi, sunt semne f bune. Bebe era vioi. Dansa pe acolo :D sper sa fie bine de acum incolo. sapt viitoare am scanul de la stat Pana atunci... atata timp cat mi-e rau si ma dor sanii am reper ca e de bine. Nu mi-a dat tratament ci doar sa stau la pat toata sapt. 11+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |