Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

noi nu avem venituri f mari de aceea am hotarat sa cumparam treptat lucrurile pentru bebe. patutul este unisex astfel ca il putem cumpara de pe acum. mie imi plac foarte mult lucrurile de la IKEA si e f ieftin patutul , 300 lei. la noi in iasi in magazine nu gaseste patut din lemn sub 600 lei si urate...

saltelutza o sa o lasam pentru mai tarziu sa nu se prafuiasca/ deformeze daca o luam de pe acum. in afara de patut chiar nu stiu ce as putea sa ii mai cumpar dinainte sa aflu sexul bebelusului.

Lori 16+

Athosika, a gasit acelasi patut la jumatate de pret, de ce nu il iei de acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

da fetelor, mc mult pt incurajari si sfaturi, ma bucur mult ca sunteti aici si am pe cineva alaturi cu care ma pot sfatui.
sunt foarte speriata, nu vreau sa fac nimic rau care sa-l afecteze pe bebic, este cea mai mare minune din viata mea.Pana sa apara el, viata mea era lipsita de valoare. De aceea l-am si pastrat, chiar si asa, in conditiile vitrege, singura si.....nefericita, hulita de toti, indemnata de toti sa fac intrerupere de sarcina, ca vai, cum pot face un copil "din flori"?!?!!!
Dragele mele, pt mine, minunea din burtica mea a venit intr-un moment al vietii mele in care nu mai credeam ca se mai poate intampla ceva BUN si pt mine. Nu am cautat sa raman insarcinata, pot spune ca nu l-am dorit, in sensul ca nu l-am cautat, dar odata aparut, toata forta mea constructiva s-a indreptat asupra lui si nu concep acum sa-l pierd dintr-o prostie, stiu ca as cadea intr-o pasa ffff proasta din care nu as mai iesii. Sunt o fire slaba, nu sunt puternica, sunt un om sensibil, credul, poate prea....Sunt un om sincer si deschis. Bebelusul asta e MINUNEA MEA, este VIATA MEA, este TOT CE AM MAI BUN!

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

da fetelor, mc mult pt incurajari si sfaturi, ma bucur mult ca sunteti aici si am pe cineva alaturi cu care ma pot sfatui.
sunt foarte speriata, nu vreau sa fac nimic rau care sa-l afecteze pe bebic, este cea mai mare minune din viata mea.Pana sa apara el, viata mea era lipsita de valoare. De aceea l-am si pastrat, chiar si asa, in conditiile vitrege, singura si.....nefericita, hulita de toti, indemnata de toti sa fac intrerupere de sarcina, ca vai, cum pot face un copil "din flori"?!?!!!
Dragele mele, pt mine, minunea din burtica mea a venit intr-un moment al vietii mele in care nu mai credeam ca se mai poate intampla ceva BUN si pt mine. Nu am cautat sa raman insarcinata, pot spune ca nu l-am dorit, in sensul ca nu l-am cautat, dar odata aparut, toata forta mea constructiva s-a indreptat asupra lui si nu concep acum sa-l pierd dintr-o prostie, stiu ca as cadea intr-o pasa ffff proasta din care nu as mai iesii. Sunt o fire slaba, nu sunt puternica, sunt un om sensibil, credul, poate prea....Sunt un om sincer si deschis. Bebelusul asta e MINUNEA MEA, este VIATA MEA, este TOT CE AM MAI BUN!

Noi suntem langa tine, te incurajam, nu stiu ce fel de om trebuie sa fi sa sfatuiesti pe cineva sa faca intrerupere...nici nu concep asta, in fine...., bv ca faci asta, inseamna ca esti curajoasa nici decum slaba,prin asta chiar tu dovedesti ca esti puternica, din moment ce nu ai ales varianta cea mai simpla, de a face avort, si a scapa de treaba asta...nu stiu ce probleme ai, dar daca tu ai decis singurica sa ai acest bebe, iti doresc mult succes si sa fi cea mai mandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si eu ma apropii de 4 Kg.pana acum 2 saptamani luasem 2 si acum 3,5.ce repede se pun Fetelor sincer nu mananc mai mult fata cum mancam inainte de a ramane gravi.Atunci puneam un KG pe an si acum 1 pe saptamana

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Nu-ti face probleme . Si eu am patit la fel, pana acum 2 sapt aveam doar 2,5 kg acumulate iar acum ating 3,5-4 cat de curand. Parca ma maresc pe zi ce trece intr-un ritm foarte rapid.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si eu ma apropii de 4 Kg.pana acum 2 saptamani luasem 2 si acum 3,5.ce repede se pun Fetelor sincer nu mananc mai mult fata cum mancam inainte de a ramane gravi.Atunci puneam un KG pe an si acum 1 pe saptamana

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Nu-ti face probleme . Si eu am patit la fel, pana acum 2 sapt aveam doar 2,5 kg acumulate iar acum ating 3,5-4 cat de curand. Parca ma maresc pe zi ce trece intr-un ritm foarte rapid.

15+

eu am noroc.. oarecum.. pun constant.. in ultimele 4 -5 sapt am pus poate max 1.5 kg

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Helena stai linistita ca totul o sa fie bine cu bebe si cu tine tre sa fii increzatoare ca totul o sa se rezolve

May ma bucur ca totul e bine cu voi ,stai linistita la pat si incearca sa nu te stresezi prea mult .Asa cum a spus si MissJ nu e dracul asa de negru cum pare .Intradevar nici eu nu sunt prea incantata de sistemul lor dar il prefer fata de cel din Romania unde daca nu ai bani sa dai mori cu zile si dupa ce ca le dai bani te trateaza ca pe ultimul om.Eu am pierdut o sarcina in 2005 cand inca eram in Romania si mi s-a scarbit de toti asa zisii medici renumiti care uita ca tre sa fie si oameni in primul rand.Nici nu vreau sa imi aduc aminte ca ma apuca greata
May La Multi Ani fericiti sa ai parte de o sarcina usoara cel putin de acum incolo si o nastere si mai usoara ,multa sanatate si putere sa treci peste tot

Camady si Loredana ma bucur de vestile bune sa va creasca puiutii mari

Noi suntem bine ,eu inca ma lupt cu migrenele mele tampite dar in rest sunt ok.Ca tot vb de kg nu vreti sa stiti cate am pus eu ,vreo 5 si nu eram silueta nici inainte

V-am pupacit o zi buna!!!

13+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Helena, nu conteaza ce zice lumea. Au ei dreptul sa judece ca o femeie se simte suficient de puternica sa creasca singura un copil??? Nimeni nu te poate judeca. E decizia ta si atat.

It's true! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Helena stai linistita ca totul o sa fie bine cu bebe si cu tine tre sa fii increzatoare ca totul o sa se rezolve

May ma bucur ca totul e bine cu voi ,stai linistita la pat si incearca sa nu te stresezi prea mult .Asa cum a spus si MissJ nu e dracul asa de negru cum pare .Intradevar nici eu nu sunt prea incantata de sistemul lor dar il prefer fata de cel din Romania unde daca nu ai bani sa dai mori cu zile si dupa ce ca le dai bani te trateaza ca pe ultimul om.Eu am pierdut o sarcina in 2005 cand inca eram in Romania si mi s-a scarbit de toti asa zisii medici renumiti care uita ca tre sa fie si oameni in primul rand.Nici nu vreau sa imi aduc aminte ca ma apuca greata
May La Multi Ani fericiti sa ai parte de o sarcina usoara cel putin de acum incolo si o nastere si mai usoara ,multa sanatate si putere sa treci peste tot

Camady si Loredana ma bucur de vestile bune sa va creasca puiutii mari

Noi suntem bine ,eu inca ma lupt cu migrenele mele tampite dar in rest sunt ok.Ca tot vb de kg nu vreti sa stiti cate am pus eu ,vreo 5 si nu eram silueta nici inainte

V-am pupacit o zi buna!!!

13+ si de Alessia(30.08.09)

Imi pare tare rau ca suferi de migrene, stiu ce inseamna. Si eu ma confrunt foarte des cu crize de migrena.
Incearca sa te masezi cat poti de mult si se mai amelioreaza.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

da fetelor, stiu, insa societatea nu vede asa, societatea ridica din spranceana si judeca....cateodata extrem de drastic si nefondat.
este in exclusivitate decizia mea, luata inca de la inceput.
sper sa vin cu vesti bune joi de la dr. va pup mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor voua dr va face control vaginal? Eu de cand sunt insarcinata nu mi-a facut deloc. Doar 2 eco transvaginale unde mi-a zis si lungimea colului si acum eco abdominal unde n-a mai pomenit nimic de col. Oare isi da seama din eco abdominala cat de lung e colul, daca e inchis sau deschis?

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput