Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
babyleeks spune:
Buna fetele!!!(mamicile)... am prins si eu o secunda de liniste si am intrat rapid sa va salut sa va urez numai bine...noi suntem bine acum cred ca am scapat de colici ....inca ne chinuie kk e jale....bn ca face 1 data pe zi ca altfel o luam razna...eu nu am net acasa asa ca nush cand am sa mai intru.......nu am mai intrat de 4 sapt cred si nush nimic de nimeni...sper sa recuperez...va pupacesc si sper ca sunteti toate bine
Doloress spune:
A, si eu in timpul plimbarii am ascultat selectia de pe i-pod care mi-am pregatit-o pentru nastere si m-au napadit amintirile... Deja nasterea e o amintire, ce mai trece vremea! Mi-am adus aminte ca ascultam Sacral Nirvana si ma gandeam ce nastere ZEN o sa am eu, cand aveam dilatatie 2, si dupa jumate de ora urlam si blestemam tot Universul, se dusese Nirvana mea pe apa sambetei...
EDIT - azi bat recordul la mesaje, dar doarme piticania pe mine si mi-e mila sa-l trezesc asa ca stau pe capul vostru!
M-ati cam speriat cu alaptatul in public in Romania, ca eu mi-s sensibila de fel si sigur o sa ma afecteze daca cineva comenteaza. pai cum sa comenteze mamicile cu copii???? Ma astept de la barbati macho, dar nu de la mama cu copii! Pai eu vreau sa vin in tara 2 luni si sa ma plimb peste tot.
Aici a fost o tipa data afara ca alapta intr-un magazin (si culmea, era un magazin de bebelusi) si a fost mare caz, i-au dat pe aia pe la toate posturile si i-au facut de rusine. Si a fost chiar un protest al mamelor impotriva celor care au ceva impotriva alaptatului in public. Sunt afise peste tot care incurajeaza alaptatul, la clinica noastra unde e bebe inscris. Si te incurajeaza sa iesi, sa mergi la magazine, sa-ti vezi de viata, chiar daca alaptezi. Eu am o pelerina uite asa, mi-a fost practica si la Patrick : http://www.breastfeedingyourbaby.com/breast-feeding-accessories/jolly-jumper-nursing-breastfeeding-cover/
Are o bucata de plasa sus la gat, ca sa vezi ce face bebe acolo.
La Patrick nu am primit comentarii negative nici cand era ditamai galiganul si statea in picioare si se baga cu capul sub bluza mea. Bine, asta a fost pana pe la un an jumate, mai apoi nu prea am mai acceptat nici eu in public. Oricum tzatza era numai pentru somn.
Abia astept 29 martie, incep cursurile de cardio-poussette.
Irinukaaa spune:
Hey!
Ce m-ati distrat cu discutiile despre plete. Si la noi s-a imputinat vizibil la spate... vorba pediatrei: "Ce chica are!" Dar in varful capului avem inca podoaba capilara serioasa.
Ce ciudat imi e sa va aud de colici, buricut cazut... zici ca acum cativa ani am trecut si noi de astea... candva demult...
Intrebare pentru mamicile cunoscatoare: avem voie sa ridicam spatarul scaunelului de la carucior in pozitie semi-inclinata acum la 3 luni? Ca nu inteleg deloc de ce plange Patrick mai nou... in brate ii place dar totusi... daca si afara tot in brate il tin - vai de spatele si de bratele mele.
Va pupacesc!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
danina spune:
Cine comenteaza de alaptat??
Eu stau prost cu nervii si daca cineva ar comenta sigur ar regreta. Eu am alaptat bine merci duminica intr-un restaurant cu renume si chiar nu s-a uitat nimeni ciudat la mine. M-am intors cu spatele am scos tzatzica si ..pofta buna doar nu era sa urlam de foame.
Acum Rebecca mananca cam la 2 ore ziua, rar depasim 2,5-3 ore, iar noaptea daca se culca pe la 10:00, cam pe la 3:00 vrea din nou papa, se culca imediat si dupa se trezeste din 3 in 3 ore pe ceas, zici ca are alarma. Am avut si cateva nopti cand a dormit de la 10:00 la 5:00, de am zis ca nu e adevarat, dar astea sunt rare. Oricum doarme mai bine ca Diana, ea ma trezea la o ora si jumate.....de am ajuns la balamuc .
Colici am avut si noi cativa...., dar am observat ca cu cat nu i-am mai dat nimik ,cu atat a fost mai bine in cazul nostru si ca drept dovada nu le simtim prezenta.
Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)
Diana si strengarita familiei in primele luni
POZICIDIANA SI REBECCA- POZE
Doloress spune:
Irinuka - eu numai inclinat il tin, si asa faceam si cu Patrick pentru ca altfel vomita tot ce mananca, chiar si la o ora dupa masa. Asa ca eu cred ca nu are nimic. NU il pui in fund, pur si simplu e pe plan inclinat, nu vad ce efect negativ ar putea avea la coloana. Oricum al meu s-a invatat si protesteaza rau cand il pun drept.
florintunde spune:
buna seara
hop si Eu intr-un tarziu
In sfarsit ne-am imprietenit cu suzeta
e foarrte buna..asa nu mai plangem..si adormim si cu suzi..
EDUARD MATEIANA ISABELAMEDEEA
Toata ziua stam pe drumuri ca balegarul
ASA BINE E LA SOAREEE..LA CALDURICA..
PUPICI
FUG SA VA CITESC
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Shines spune:
Multumim fetelor de urari..si voua si bebeilor multa sanatate si fericire in camin
Tunde..ai fost dementiala la faza cu balegarul
Am facut baita cu noul colac..eee,mult mai bine si mai relaxat a stat puiul meu..are baza aia de la gat mai groasa si parca nu-l strange asa de gat saracu. maine dimineata pun poze cu el.
Anca..multumesc inca o data
ma duc sa ma culc ca sunt rupta..doua ore cu masina tipatoare m-a obosit mai mult decat 4 ore de alergat pe banda.
va pup,sa aveti o noapte linistita.
ps..eu tot sper ca de maine scapam de colici.poate totusi nu i-a placut ca e luni..marti va fi mai bine
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu Stie cineva unde se depun actele pt indemnizatie pentru sectorul 5? plsssssssssss Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 |
Zumzu, se depun pe str Eforie - strada de pe langa Politia Capitalei, care coboara spre Agentia de voiaj CFR (intre Universitate - Cismigiu).
Luca Alexandru, mica mea comoara
roxx26 spune:
DANINA, Catalina mea are programul identic, dar IDENTIC cu Rebecca:) Si eu m-am minunat cand a dormit 5-6 ore legate, dar asta s-a intamplat raaar...
SIMO, hai ca de maine intrati intr-o noua etapa: bebei mari de 3 luni, fara dureri de burtica Nu stiu ce e cu astea 3 luni, si eu mi-am fixat o piatra de hotar, mi se pare ca de la 3 luni incolo sunt mari, nu mai sunt asa fragili, e alta viata
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Noapte buna
Ziki;hai ca tu esti fata descurcareata..fara tati te descurci de minune..cateva zile si nu scapam de tine la forumat...fest vei fi p capul nostru
Gabi;nush ce sa zic..asa a fost cumnata-mea..doi ani a dormit copilul in brate la ea..nasol..poate gasesti vreo smecherie
Simo;saracutul de Edi..si tu mami cred ca ai fost crizata ...Eu ma sperii daca plange in trafic si nu o pot linistii...
Lorich ;sanatate multa la bolnaviori
Eu am facut de 10 ori gargara cu apa sarata si deja sunt aproape ok.
nno...fuga in pat!pa!
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!