Am cazut de sus si nu mai am puterea sa ma ridic
Raspunsuri - Pagina 15
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Elicopter o avea aceasta familie? P.S. Ai multe greseli gramaticale stimata doamna. (nu se cade asa ceva la studiile tale) |
A facut cateva greseli gramaticale, adevarat. Am putea eventual face o analiza mai amanuntita pe text, poate pica si vreun anacolut, vreo tautologie, ceva in plus de comentat .
Gata, eu depun armele pana nu ne incaieram
Un_cabotin spune:
Andrelin,
Ceva vesti noi de la detectiv?
Ai discutat si cu sotul tau in ultimele zile?
Cum se comporta acum cu tine, cu copiii?
Nu lua in seaman toate rautatile ce s-au spus pe forum despre tine, inclusiv cele debitate de mine...
Asa e lumea, invidioasa, si din pacate ne-ai dat destule motive sa fim invidiosi pe starea ta materiala.
UC
(In loc de semnatura as vrea si eu sa-mi pun niste albume foto cu toate locurile pe unde am umblat: Colentina, Rahova, Titan, Ferentari, Alexandria, Urziceni, Buzau, Oltenita, Slobozia, Timisoara, Cluj, Arad, Iasi.... L-am vazut si pe Regele Mihai odata - ce-i drept e ca el nu m-a vazut pe mine... am mai fost la un film, la teatru - Punguta cu doi bani. Ptiu, Drace, bani am zis?! Scuze, era de fapt Scufita Rosie .)
pitzinuca spune:
sa zic, sa nu zic...
eu l-am vazut pe Armand Assante intr-o poza cu o colega - alta decat cea despre care va povestii mai devreme.
de fapt... pot sa ma laud cu colegele mele?
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
valentinag spune:
Ingridnen, de ce crezi tu ca cei care lucreaza in multinationale n-au asa multi bani?daca sotul este expat, are salariu foarte foarte bun.Si nu trebuie sa fi fotbalist sau impresar sa spargi mii de euro pe excursii!Cunosc eu un domn care e director pe la o multinationala si are vreo 6000E salariu!Eu zic ca faci cate excursii vrei din banii astia, iti iei si ceasuri si ai si bona filipineza!Aaa si mai stiu unu, un amarat de inginer, care castiga 10000E pe luna, mai misto nu?
eu din povestea ei am inteles ca uite domne, banii totusi nu aduc fericirea, (contrar zicalei ca de fapt numarul lor o aduce)
Andrelin, sincer nu stiu ce sa te sfatuiesc, nu-s in situatia ta, nu am sa fiu vreodata, dar eu daca o sa ma gasesc in situatia de a fi inselata, am sa spun pa ura si la gara, indiferent de situatie.Chit ca raman sa platesc la credite, sa ma intretin din salariul meu doar, tot as pleca!De fapt, i-as da papucii, n-as pleca eu nicaieri, ca e casa mea!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
kariguld spune:
citat din mesajul lui Un_cabotin UC (In loc de semnatura as vrea si eu sa-mi pun niste albume foto cu toate locurile pe unde am umblat: Colentina, Rahova, Titan, Ferentari, Alexandria, Urziceni, Buzau, Oltenita, Slobozia, Timisoara, Cluj, Arad, Iasi.... L-am vazut si pe Regele Mihai odata - ce-i drept e ca el nu m-a vazut pe mine... am mai fost la un film, la teatru - Punguta cu doi bani. Ptiu, Drace, bani am zis?! Scuze, era de fapt Scufita Rosie .) |
pe unde o fi Guestus?
edit, cabotine mi-ai inseninat ziua!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
valentinag spune:
Dar ce e asa deranjat doamnelor si domnilor sa aiba cineva la semnatura poze de pe unde a fost?Mie imi plac, imi clatesc ochii cu peisaje si locuri unde poate n-o sa ajung niciodata!
Care e problema?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Un_cabotin spune:
citat din mesajul lui valentinag Dar ce e asa deranjat doamnelor si domnilor sa aiba cineva la semnatura poze de pe unde a fost? Mie imi plac, imi clatesc ochii cu peisaje si locuri unde poate n-o sa ajung niciodata! Care e problema? |
Pai nu-i nicio problema, Valentina, asta ziceam si eu... Numai ca nu stiam cum sa atrag atentia asupra semnaturii mele, cea cu locurile in care am fost, si ce personaje de vitza nobila am mai intalnit pe drum...
Mi-as posta si o poza cu ceasul meu cu baterie si alarma, insa i s-a cam tocit aurul pe la colturi, si nu vreau sa-l fac de ras.
Acum serios, Valentina, daca e sa fim un pic mai discreti in afisarea opulentei si bunastarii noastre, ti-as sugera sa intri pe National Geographic, sau sa dai o simpla cautare de "peisaje de vis" pe yahoo/google/bing.
Sau lasa pozele acolo unde le e locul, in pagina din profilul tau, la rubrica "Albume foto".
Dar stai, acolo nu-s destul de vizibile, nu-i asa ?!
UC
chatonel spune:
bai frate, ce incaierare pe-aci!
mai rau ca in acceleratu de bucuresti, pe vremea lu raposatu'!!!
ce va mai place sa sfisiati, sa faceti bucati omul cazut, sa ii mai dati si-un picior la boase, sa-si piarda suflarea....
de ce va mirati ca se etaleaza bogatia? asa e romanul, balcanic, pina nu stie tot cartierul ca el are "masina cu alarma piuitoare", nu se simte bine. si asta e valabil la toate paturile sociale!
decenta si discretia inca nu sint cuvinte din vocabularul ro, doar antonimele si-au gasit loc.
Andrelin, daca nu te-ai speriat de tot si mai tragi cu ochiul pe-aici, ia si sfatul meu: pleaca cu copiii in lume si spune-i sotului ca il astepti sa vina dupa voi. Doar asa va dovedi ca VA VREA.
Si nu, nu trebuie ca tu sa lupti pentru el, lupta e inegala in pozitia in care esti: tu esti la pamint (cu moralul, dupa cum spui) si el e bine-merci, cu fundu-n doua luntri, se da hutza pe fiecare.
Mult curaj iti doresc si multa intelepciune.
Gindeste-te la copiii tai, cind te simti doborita, in ei trebuie sa gasesti izvorul de putere.
edit, ca mai am un sfat: in loc sa stai sa-ti plingi de mila, aduna-te, citeste la umanitare si vezi unde poti fi de folos cuiva, unei persoane pe care sa o vezi, careia ii poti da o mina de ajutor; asa te vei ajuta si pe tine
fecian spune:
citat din mesajul lui Tala Singurul sfat la care ma gandesc este acela ca totul trece - mereu in situatii dificile mi-am acordat un termen in vitor (scurt), m-am proiectat acolo gandindu-ma ce usurare voi simti caci totul va fi trecut. Ce m-a impresionat mai mult insa este disponibilitatea oamenilor de a asculta povesti triste a unor oameni tristi. Nu prea lasam loc pentru bine (daca nu-i la noi). Cu siguranta cei care au intrat la acest topic se asteptau la ceva mai dramatic care nu poate fi compatibil cu bogatia. Oare cei care s-au scandalizat asa de tare de ceasuri si salupe ar fi mai fericiti sa auda povestea adevarata a unei femei care are 2 copii - unul bolnav de leucemie (8ani) care asteapta sa moara caci mama nu a avut bani pt drum haine si incaltaminte sa-l duca sa faca citostatice. Mai are un fratior de un an si jumatate care traieste cu lapticul mamei pt ca altceva nu au de mancare. Mama nu mai are dinti si par pt ca nu mananca dar alapteaza. Au trecut iarna fara caldura, iar singura lor mancare sunt (nu zilnic caci nu-si permit) cartofi fierti in apa. Repet - e o poveste ADEVARATA. Citind-o pe Andrelin zilele trecute am simtit cumva o stare de usurare caci nu mi s-a parut ca situatia ei e asa de grava cum suna titlul (stiu ca poate simte ca pica cerul pe ea, dar macar are ce sa dea copiilor sa manance si-si mai permite si o operatie estetica la Viena), insa de azi de cand am aflat de familia asta nenorocita nu ma mai pot opri din plans. Asta vreti??? http://tabloute.blogspot.com/ Bucurie! |
As vrea sa ajut aceasta femeie. Te rog da mai multe date despre ea, sau pune povestea la umanitare. Caci o astfel de familie trebuie ajutata
Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!