Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neta fetele
si io am venit repede la cafeluta
gravidutele au voie doar o cescuta din ai mica

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

camcris sincer beau una din aia de ceai mai mare.Si daca am si lapte o mai completez daca nu o beau sempla

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

neta fetele
si io am venit repede la cafeluta
gravidutele au voie doar o cescuta din ai mica

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

mica dar buuuuuuuuuuna

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Lia cum imi fac si eu un tiker cum ai tu?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi, m-a atras mirosul de cafeluta
Azi am o zi plinaaa...
Bine ar fi sa mai avem o burtica noua, asa de incurajare.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fetele!
Iau si eu cafea .Multumesc.
La mine a inceput o perioada suuuuuuuuuuper stresanta la munca , dar ma gandesc totusi ca asa mai imi ia din stresul dat de lipsa aparitiei
Va pe toate si sa citesc numai vesti bune

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele eu din Z1 pana in Z9 am luat cate o lingurita de BU inainte de masa. Imi era teama sa nu-mi scada prea tare tensiunea ca si asa o am mica. Acum imi simt sanii mai durerosi si tari, o fi de la el? Si tot in per aia am luat si catinovit. Bebe ma cam indoiesc ca ar fi pt ca ultima prestatie a fost in Z9. Si de data asta nu am mai tinut picioarele pe pereti deci ar fi chiar culmea, in luna in care nu m-am agitat prea tare sa iasa bebe. Fetele voi ati simtit o modificare la nivelul sanilor de la BU?
ne auzim mai tarziu.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Sarah, ai lasat cumva Ac-urile? Si eu am avut secretii mai abundente primele 2 lunidupa ce le-am lasat. Dr a zis ca e perfect normal, dar fetele au zis bine, trebuie sa ai PAP la zi. Cand ai facut ultima data? Oricum nu poti sta pana in vara pt un papanic. si o secretie. Plus ca la mine nu costa mult deci nici la voi nu trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele eu din Z1 pana in Z9 am luat cate o lingurita de BU inainte de masa. Imi era teama sa nu-mi scada prea tare tensiunea ca si asa o am mica. Acum imi simt sanii mai durerosi si tari, o fi de la el? Si tot in per aia am luat si catinovit. Bebe ma cam indoiesc ca ar fi pt ca ultima prestatie a fost in Z9. Si de data asta nu am mai tinut picioarele pe pereti deci ar fi chiar culmea, in luna in care nu m-am agitat prea tare sa iasa bebe. Fetele voi ati simtit o modificare la nivelul sanilor de la BU?
ne auzim mai tarziu.

katy ce zi esti ? eu am luat BU acum vro 3-4 luni si nu imi aduc aminte sa fi avut vro tensiune in sani..

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 9+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna dimi,fetele!!!
mai e cafeluta si pentru mine?

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Sarah, ai lasat cumva Ac-urile? Si eu am avut secretii mai abundente primele 2 lunidupa ce le-am lasat. Dr a zis ca e perfect normal, dar fetele au zis bine, trebuie sa ai PAP la zi. Cand ai facut ultima data? Oricum nu poti sta pana in vara pt un papanic. si o secretie. Plus ca la mine nu costa mult deci nici la voi nu trebuie sa fie.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gavyv,da,le-am oprit din 15 februarie pentru ca in iulie daca vrea DD sa ii dam batai!!!ce frumos ar fi!un cadou de nunta cu ochisori pentru sotic!!!cand i-am zis i-au dat lacrimile asa ca pot fi sigura ca ma iubeste!!!in ceea ce priveste costurile,eu aici nu platesc nimic pentru ca sunt "dissocupata"adica nu am loc de munca, dar problema e ca aici trebuie sa te programezi cu mult timp inainte si dureaza mult pana te cheama!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput