Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!
Raspunsuri - Pagina 16
cos_minutza spune:
Bravo Bella,felicitari!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!!
Felicitari Ioana,iti doresc si tie sarcina usoara si bebe sanatos!!!
pupici tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
lorena_86 spune:
cori, mult mai bine
acum astept sa-mi revin complet ca sa pot spera la bebe
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
racheel spune:
Fetiliii buna dimineata
Am ramas surprinsa sa vad ca nu sunteti
Haideti la o cu lapte.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
AlinaBu spune:
neata fetelor
Ce imi vad ochii 2 gravidute
Flicitari Ioana!!!!
Felicitari bella inca o data valoarea ta e buna pentru beta stai linistita o repeti si maine ?
Multumesc ca mi-ati laudat samburelu
Care e urmatoarea la testat?!
Eu cred ca lore a ramas la cate zile de ovulatie a avut
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 9+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Monique77 spune:
goood morning ladies
hai la cafea
azi-noapte pe la 3, ma uitam la tavan, ca m-am trezit cu o huruitura si m-am speriat de cutremur (Doamne fereste!)
m-a luat si o durere de burta, parcva imi tragea cineva cu croseta ceva din mine - dar usor asa, doar sacaitor... dar mai mult pe partea dreapta
sanii ma dureau si ei, ca oricum noaptea ma dor mai mult....
offf ce mi-ar placea sa cred ca scobea micutul samburel la endometru sa se instaleze
In curand burtica
PaulaFrida spune:
Neata
am venit la cafelutza
-ici si o zii super tuturor
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Katy82 spune:
Neata fetele! Am venit si eu la o cafea! Multumesc fetele.
Noua nu deranjezi pe nimeni, fereasca Dumnezeu. Pe toate ne uneste acelasi scop. Eu zic sa mai astepti pana in ziua in care ar tb sa-ti vina si apoi sa faci un test cu urina de dimi
Sarah secretia abundenta poate avea diverse cauze. Eu asa o am de cand ma stiu si totusi nu mi-au gasit nici o infectie la analiza de secretie. Fa-ti un PapaNicolau si o secretie sa vezi care e problema.
Walkira eu am avut-o in urina, nu stiu daca si in secretie; ar tb sa-l repet, mai ales daca imi iau inima in dinti sa-mi fac HSG
Katerina mai devreme de 6 sapt. medicul nu poate vedea o sarcina la eco. Poate sa-si faca un betaHcg sa scape de dubii.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Lia73 spune:
neata fetele
ma servesc si yo cu o cafea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
bellasamoyed spune:
neata fetele
am devenit din ce in ce mai puturoasa mi-e somn non stop. de ex dim nu l-am auzit pe al meu cand mi-a zis ca trb sa ma trezesc si saracu ma lasat sa mai dorm un pic.
parca vad ca pe la 12 ma ia foamnea si somnul
mi-e frica sa nu ma fac cat balena astea 9 luni, dr. deja ma avertizat sa am mare grija cu kg
@ Alina nu mai repet nici o beta si asa m-a certat dr. ca de ce am facut-o fara sa il intreb mi-a zis ca nu imi erau suficiente 3 teste mai trb sa ma si intep
fetelor va plec la treaba si eu ca sunt cam lenesa
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +4