Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Katy82 spune:
Walkira am gasit o dicutie pe un forum despre problema ta http://forum.anticonceptionale.ro/t22900-coli-in-secretie.html#
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Bradraisa tu in ce zi esti? Parca urma sa te testezi, nu?
Katy82 spune:
fetele, maine sa avem o noua gravi Cine urma la testat?
bradraisa spune:
Joi, dar astept pina duminica/luni, am prea multe negative la activ ca sa ma grabesc
nouasnrs spune:
Katy. Eu am facut inseminare pe 1 martie, azi sunt in a 13-a zi de la inseminare. Ciclul imi vine la 30 de zile, luna trecuta mi-a venit pe 17 deci luna asta trebuie sa imi vina pe 18. Testul a fost Sure Check si nu l-am ffacut dimineata, l-am facut pe la 12, nu am baut prea multe lichide.
Sper sa nu va suparati ca stau cu voi aici, stiu ca ar trebui sa stau cu fetele de la inseminare sa le stresez pe ele dar voi imi sunteti mult mai dragi.
Apreciez orice sfat pe care-l primesc avand in vedere ca eu sunt incepatoare in ale bebelitului
sarah199065 spune:
fetele,o intrebare:ultimul CM pe 19 februarie,ovulatia pe 2-4 martie(asa e?)iar acum 2 min cand am fost la baie un mucus+secretie alb-cremoasa la greu! dar e super,super mult!m-am spalat si parca tot uda ma simt!de ce oare?ma ingrijoreaza secretia mea ata de abundenta!poate fi semn de vreo infectie?un pic mirositoare dar ca si cantitate extrem de multa!seara canmd imi schimb chilotul e o pata de imi vine sa ma urc pe pereti....
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
nouasnrs spune:
Bradraisa nu mi-a intarziat deloc. Ar trebui sa-mi vina pe 18 martie, dar alte fete care au facut inseminare ca mine au avut teste pozitive chiar si in a 11a zi de la inseminare, adica devreme si am zis sa incerc si eu dar n-am avut noroc
lorena_86 spune:
fetelor am iesit foarte repede ca am plecat la un interviu...acum astept sa vad daca ma vor
deci: stiu ca e o fata noua....nu am retinut numele...scuze....inca ma simt rau de la infectia in gat, .... daca au incetat in evolutie sunt foarte multe sanse sa ai una din cele doua afectiunii: tombofilie sau anticorpi cardiolipinici...o boala autoimuna. e bine ca ti-ai cautat si tiroida
e foarte bine ca ai facut analizele....incearca sa te calmezi chiar daca rezultatul analizelor nu este unul bun....macar o sa stii ce ai si poti trata
dupa ce ai rezultatul poti sa ne spui si noua si in masura in care pot eu o sa te ajut
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor am iesit foarte repede ca am plecat la un interviu...acum astept sa vad daca ma vor deci: stiu ca e o fata noua....nu am retinut numele...scuze....inca ma simt rau de la infectia in gat, .... daca au incetat in evolutie sunt foarte multe sanse sa ai una din cele doua afectiunii: tombofilie sau anticorpi cardiolipinici...o boala autoimuna. e bine ca ti-ai cautat si tiroida e foarte bine ca ai facut analizele....incearca sa te calmezi chiar daca rezultatul analizelor nu este unul bun....macar o sa stii ce ai si poti trata dupa ce ai rezultatul poti sa ne spui si noua si in masura in care pot eu o sa te ajut lory,imi raspunzi si mie la intrebarea de mai sus?si la gine ajung decat in august in romania ca aici iti trebuie programare si te si trateaza cu indiferenta!!! ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png