Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!
Raspunsuri - Pagina 12
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta bella esti o scumpa prestez si eu de o saptamana, ca niciodata, mai incerc si asa si am niste intepaturi de ovare de ma apleaca |
Sa #537;tii ca si eu am avut, da mai mult durere de burta pe care o am si acum:D da toate au început cam la o sapt dup#259; ovulatie, am avut si 2 zile in care am zis ca mor de r#259;u si dup#259; burta si spatele!
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +4
Katy82 spune:
Buna fetele! Ioana felicitari! Eram sigura ca e bebe. Asa va vreau fetele, cate o gravi in fiecare ziSarcina usoara Ioana
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lary74 spune:
Buna fetelor!
Un capitol frumos cu multe vesti bune
BELLA INCA O DATA FELICITARII DIN TOATA INIMA[RED][red]IOANAIASI FELICITARII,SA AI O SARCINA FRUMOASA FARA GRETURII SAU VARSATURII
Bine ai venit [red]MAGDALENA [red],sedere cat mai scurta si fuga la odissee
Katy82 spune:
Kitty eu sunt in iulie, sa dea Dumnezeu sa fiu pana atunci.
Noua multumesc de sfat!
Bella un dragalas sotul tau, felicitari si lui pentru contributie. Multumesc de sustinere! Am prins si un pupic de molipsire. Cred ca durerile de cap le ai de la hormonii de sarcina.
Lore pentru durerile in gat sa-ti faci ceai din frunze de ceapa, dinr-alea rosii de deasupra si coji de nuca, e f. bun, inlocuieste cu succes orice sirop de tuse. Sanatate multa!
Katy82 spune:
Lore pai urmatorul an ti-l dorim sa-l petreci mai mult la odisee si la clubul scutecelor, bine te mai asteptam in vizita si pe la noi
Fetele mi-am luat si eu pt prima data brocoli, ce bun e, ce pierdeam; imi era teama ca nu o sa-mi placa.
walkiria spune:
llore ai PM
Noua eu zic sa iti faci beta ca sa elimini stresul. bafta multa!
acum am terminat si eu toate prosoapele, toata lenjeria intima de calcat si a mea si a lui meu....ca sa nu mai persiste bacteria
de joi sunt acasa, insa maine la munca cu mine.
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
Katy82 spune:
Alina ce bebe frumos avem
Ioana pt nas „incarcat„ incearca apa cu sare, iti pui in palma si apoi tragi pe fiecare nara in parte, e f. bun.
Walkira poti lua si urinal, merge in sarcina. Si eu am avut E-coli si nu mi-am mai refacut urocultura, sper sa nu fi revenit.
Katy82 spune:
Magddalena bine ai venit, tin pumnii saiasa bine analizele!
Anca felicitari pt job, eu stiam doar ca ramasesei fara.
Noua poate s-a prins mai tarziu. Testul l-ai facut cu urina de dimineata?