Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Buna fetelor va tot citesc de o bucata de timp si mi-am facut curaj sa intru si eu in vorba.Si eu sunt o aspiranta de aproape un an dar se pare ca se lasa asteptat bebele.Am doua sarcini oprite din evolutie la 12 si la 6 saptamani,acum ma refac dupa ce acum doua saptamani am pierdut a doua sarcina astept sa imi vina CM si apoi sa vedem cum decurg lucrurile.Am facut analize peste analize pt glanda tiroida si la sange sunt suspecta de trombofilie si astept rezultatele la sfarsitul lunii.Cam atat despre mine mi-ar place sa impartasesc experiente cu voi sa aud pareri si mai ales sa imi recapat speranta ca va veni si la mine barza o zi buna in continuare

magdalena bine ai venit si sedere cat mai scurta. pt problema ta ceea mai in masura sa te sfatuiasca e lorena

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

anca, dar cand te apuci de treaba
stiu ca te-ai angajat anul trecut si voiai sa mai treaca putin timp....

daca nu te supii pe mine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

nu ma supar numai ca acum sunt iar proaspat angajata

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Fetelor eu sunt fffff suparata, azi ziua 13 de la inseminare mi-am facut al doilea test si e tot negativ Imi pare tare rau. Asta e data care vine. Credeti ca mai am vreo sansa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bella esti o scumpa

prestez si eu de o saptamana, ca niciodata, mai incerc si asa si am niste intepaturi de ovare de ma apleaca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Fetelor eu sunt fffff suparata, azi ziua 13 de la inseminare mi-am facut al doilea test si e tot negativ Imi pare tare rau. Asta e data care vine. Credeti ca mai am vreo sansa ?

nu dispera asteapta sa vina perioada in care ar trb sa vina rusii ca sa iti faci test.
eu mi-am facut test pe 8.03 si a fost negativ si pe 13 a iesit foarte slab pozitiv. iara zi dim pozitiv din prima.
mai asteapta un picut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:

nu fi supi, noi avem o vorba pana nu vezi rosu mai este o speranta si oricum tot va trebui sa avem si noi un bb al nostru, este rezervat acolo undeva, poate suntem prea stresate si nu vrea sa vina acum

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Buna fetelor va tot citesc de o bucata de timp si mi-am facut curaj sa intru si eu in vorba.Si eu sunt o aspiranta de aproape un an dar se pare ca se lasa asteptat bebele.Am doua sarcini oprite din evolutie la 12 si la 6 saptamani,acum ma refac dupa ce acum doua saptamani am pierdut a doua sarcina astept sa imi vina CM si apoi sa vedem cum decurg lucrurile.Am facut analize peste analize pt glanda tiroida si la sange sunt suspecta de trombofilie si astept rezultatele la sfarsitul lunii.Cam atat despre mine mi-ar place sa impartasesc experiente cu voi sa aud pareri si mai ales sa imi recapat speranta ca va veni si la mine barza o zi buna in continuare

bine ai venit la noi, sedere cat mai scurta
sper sa aflii cauza problemelor, dar cea mai in masura este lorena, cand va intra poti sa o intrebi daca ai ceva nelamuriri, este o fata super draguta

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele care mai aveti intepaturi de ovare la ovulatie ca mine?

eu eu

In curand burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

LA CATE ZILE TI-A IESIT SLAB POZITIV ?

Mergi la inceput

Citat:

LA CATE ZILE TI-A IESIT SLAB POZITIV ?

In prima zi de īntārziere a rusilor!