Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Da,cam liniste pe aici Toata lumea la plimbare,si noi am stat de la 1.30 la 4.30. La 5 am papat si acu nani.Nu prea a dormit afara,doar doua ore. De obicei dormea cam trei ore jumate.Dar a stat cuminte,i-am ridicat carutul o treapta mai sus si a admirat peisajul

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna fetelor! intru scurt sa va zic ca am stat si azi ffff mult pe afara, pe la salon sa-mi fac suvite, sa ma pensez, iar Darius a fost fff cuminte a socializat cu toata lumea! i-am cumparat niste jucarioare pt carucior asa ca maine sper sa ne simtim bine in el!
revin mai tarziu ca o ajut pe mama la praji, doar maine e ziua mea, nu se poate fara ceva dulce!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna mamici si pitici!

multumim pt urarile de ieri si pt aprecierile legate de noua freza. acum toata ziua il trag si-l pup pe falcute, ca prea ies in evidenta. noroc ca lui ii place!

uram si noi la multi ani, sarbatoritilor de astazi! sa cresteti mari si sanatosi!

sa va spun cum m-am trezit de dimineata. am simtit ca Tudor s-a mufat singur la tzitzi, dar il auzeam ca nu poate respira, ca se sufoca. am deskis okii sa vad de ce. ete, el era pe burtica iar in drumul lui gasise tzitzi si vroia sa suga 'din picioare', cum ar veni numai ca pozitia nu-i permitea sa si respire, pt ca isi afunda nasul cu totul.

cred ca am ramas la coada listei cu diversificarea. dar numai avem nici noi mult, pe la 5 luni jumate cred ca dam startul. am vrut sa il astept putin sa mai creasca, poate asa scapam de durerile de burtica. oricum o sa o luam incetisor si cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri! febra nu a facut, dar e tare marait si nimic nu pare sa-i convina!

Adelina, asteptam poze cu noul look!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Spun La multi ani!!! bebelusilor care azi au mai crescut cu o lunita.
Si La multi ani!!! (in avans) pt pop_adelina (cu vremea asta frumoasa mai greu pe DC :( ) sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

A spus cineva azi ca cerealele 6+ contin gluten, ei bine am citit informatia exact dupa ce i-am dat primul niberon cu astfel de cereale. Deci cred ca putem trece la biscuiti cu gluten fara nici o problema.

Intrebare: ce este albitura? am tot vazut in retete, dar nu-mi dau seama ce este. Multumesc

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cameluska, albitura este patrujel sau pastarnac.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna seara! Multumim tuturor pentru urari. Va dorim la fel si voua.
Azi am fost la pediatru. La exact 5 luni raportam 9 kg si 71 cm. Luna asta am luat doar 400 gr...nu-i bai ca si asa suntem grasun :)
Ma sperie o dermatita de contact de pe un obraz care nu mai trece de 3 luni. Am schimbat iar tratamentul si vom vedea ce va fi.
donna, am vazut tarziu intrebarea ta si n-am apucat sa fac poza la prajitura. Reteta nu o stiu ca e facuta de mama, pot sa zic doar ca e o prajitura in 3 culori cu blat de pandispan si crema delicioasa :) Nu inteleg nici eu care e legatura cu televizorul,dar asa se cheama.
office, pediatra mi-a spus sa nu dau antitermice preventiv ci sa las corpul sa lupte singur ca sa -si faca efectul vaccinul. Intervin doar daca febra trece de 38.
camy e "normal" sa fie neregulat acum. La fel e si la mine, o luna da una ba :)
fistiq nu ai ramas in coada listei. Si eu tot la 5 luni jumatate voi incepe..adik la 1 aprilie (sper sa nu ma pacaleasca Tavis). Poate incepem odata si mai schimbam impresii. Eu deocamdata inca studiez. Nu-mi place schema data azi de pediatra, asa ca ma mai gandesc.

Mergi la inceput

am uitat...am pus pozele de pe FB si pe picasa pentru cine nu le-a vazut
https://picasaweb.google.com/117608408908535939262/Tavis5Luni#

o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

am revenit! am motait un pic langa Darius ca i-am dat sa pape intinsi in pat si m-a furat somnu, iar acum sunt fresh!
sa urez si eu cu intarziere La multi ani sarbatoritilor: Sarah Sophie de LoredanaB, Alexandru de lyvy, Andrei de andr33aaa, Larisa de nicopic, Ioana Nectariade pogonici1977, Irina Maria de ghiocela13, Alexandru de Bubante,Dara Maria de just_me31 si tovarasului nostru Tavis alias Hercule!!!!
sa raspund si eu la ce s-a mai discutat:
cameluska, eu una nu am asteptat 3 zile cu alimentele nou introduse, am inceput cu morcov, ziua urm mar, apoi vreo cteva zile am mers pe combinatia asta, le-am mai amestecat si cu cereale, apoi am trecut la legume, dar am facut direct supa crema din mai multe legume! noi nu am avut probleme decat primele zile cu burtica, dar de la cereale, zic eu, apoi le-am schimbat cu 'burtica sanatoasa' si suntem bine! acum de sapt asta am introdus si para- luni si branzica azi! eu merg mult pe instict si simt! aaa, si multumesc de urari!!
emylyya, biscuiti sunt in farmacii si nu numai si fara gluten, speciali pt bb!
mari paun, insanatosire grabnica!
donna, pupam Tudorelul sa-i revina pofta de mancare!!!
oramona, eu ca sa nu ma mai chinui cu bioticsu dat prin diferite metode i-am luat 'protectis', sunt tot probiotice pt reglarea florei intestinale, dar picaturi!
eveline, insanatosire grabnica pt Bia si incurajari pt Darian sa pape legumele! si noi mai nou ne cam luptam cu ele!
camy81, Carina e o lady, de aia nu e mancacioasa!
office, mie dr mi-a zis sa-i pun preventiv supozitor, dar am incercat o data si mi l-a scos, si nu i-am mai pus si a fost ok! pozici maine o sa fac ca azi nu am avut timp! oricum diferenta mare nu e, tot blonda sunt dar mai light
camisv, ce ii dai lui Tudor cu lingurita? laptic?????????al meu 'tzanc' papa in zilele lui bune cate 60 gr de fructe si vreo 40 de legume, dar asta raaaar, in rest 20-30 de grame, tare putintel, dar am rabdare cu el ca suntem la inceput de drum!
Mariuk, eu credeam ca noi, blondinele nu suntem asa expuse insolatiei! eu una nu am purtat niciodata nimic pe cap si nu am patit nimic!
anca, e baiat mare, vrea sa vada tot!
doina, l-ai schimbat afara? wow, ce faaain! la noi azi nu a fost chiar asa de cald, a mai suflat si vantul, dar tot am stat f mult!
Ana, DOAR 2 ore a dormit Maia??? wow, de-ar dormi al meu atat as fi cea mai fericita!
fistiq, tot incerc sa-mi imaginez cum a reusit sa se mufeze singur, era tztitzi dezvelita?
idalis, 9 kg?????????dati-ne si nouaaaaaa!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

E deja 16 martie nu? Cu siguranta dimineata ma voi trezi tarziu..asa ca incep sa cant de pe acum :multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani Adelina!!
Sa fii sanatoasa, mereu fericita, sa te bucuri de fiecare minut al vietii alaturi de comoara ta Darius. Pupici de la mine,si o floare de la Tavis .
Sa imi pastrezi si mie o prajiturica chiar daca nu o servesc la prima ora :)

Mergi la inceput