Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua!

La multi ani sarbatoritilor!

Noi am fost la pediatru pentru vaccinuri..sper sa nu faca febra! inteleg ca trebuie sa-i dau 5 ml de panadol sau un supozitor cu paracetamol preventiv?! voi asa ati facut?merge si fara?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Fetelor mie mi-au venit "uratii" dupa ce am nascut in 10 ian. si 11 febr. dar luna asta inca nu si-au facut aparitia e de rau oare? ati mai patit careva asa? sa imi fac griji oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Fetelor mie mi-au venit "uratii" dupa ce am nascut in 10 ian. si 11 febr. dar luna asta inca nu si-au facut aparitia e de rau oare? ati mai patit careva asa? sa imi fac griji oare?

Cami mami de Alexia-Ramona(27.01.2006) si de Carina-Maria(10.10.10)

POZE

Iarta-ma ca nu stiu daca mai alaptezi sau nu.
Eu am patit la fel, mi-a venit in cele din urma cu o mare intarziere..din cate am inteles daca alaptezi ciclul e neregulat. Da si eu am avut niste emotiiii...

OFFICE - cum ti-e norocul. Eu am dat intotdeauna preventiv, si la D si la B. Uneori a facut febra, alteori nu.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Eveline da mai alaptez inca, deci sa nu ma speriu prea tare? am crezut caci daca au inceput sa vina acum o sa vina regulat pe Alexia nu am alaptato decat 3 luni jumate si dupa ce nu am mai alaptat au venit numai
Am niste dureri de spate si de burta ingrozitoare deci is pe drum pe undeva

Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Mie nu mi-au venit decat de doua ori. O data la o luna juma si apoi pe la 3 luni . De atunci nimic. Preventiv am facut luna trecuta un test de sarcina, cu toate ca nu prea avea cum sa fie pozitiv

A dormit pisoiul, acuma papa si apoi afara cat o sa ma tina pe mine picioarele.

Am pus si noi in album cateva poze noi, mai de primavara-vara . Promitem ca vom sterge multe din ele pentru a mai lasa spatiu liber

Va si multa sanatate la bebici si mamici , sa va treaca repede raceala.

A, si cred ca am uitat sa urez un calduros La multi ani sarbatoritilor zilei

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

pt mamici si pt pitici,
de cand cu vremea frumoasa, noi stam mai mult afara.Intram in casa sa papam si apoi iar afara. Astazi n-am iesit asa mult, ca am facut pana la carut si am iesit putin cu marsupiul. Lui i-a placut, mie nu!

vad ca s-a trezit, asa ca fug sa-i dau papa

Edit:gata masa, a papat supica si altceva nu mai vrea

Anaeu ii dau lui Tudor cu lingurita, ca el n-a vrut biberon. Ne chinuim putin, dar macar nu-si face greata (cum facea cu biberonul ... acum il tine in gura, dar nu trage din el). Maia cea frumoasa si "mofturoasa" ...

Cam cat mananca copiii vostri la o masa, ma refer la fructe si legume, nu lapte. Decand am inceput diversificarea, Tudor nu prea mai vrea lapte, dar nici mancare nu vrea prea multa. Acum a papat 100ml de supa crema si n-a mai vrut lapte.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

fetele si piticii pentru urari! 6 luni azi wow, nici nu stiu cand a trecut timpul. Va servim cu o clasica savarina iar pentru doritoarele de cioco mai avem si niste amandine. Suculete, de care poftiti, avem de toate.
Am fost si noi la vaccin, de data asta s-a lasat cu suparari mari! Dar ne trece, astept sa-i dau supa si iesim afara.
Office, eu nu-i dau nimic preventiv. Ii bag supozitor daca depaseste 39 grade in fundulet. Daca face febra putin, doar comprese pe piciorus.
Pupam toti sarbatoritii de azi, sa fiti sanatosi si fericiti dragalasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.Noi am fost 3 ore pe afara. E asa frumoooos...21 grade! De acum trebuie sa imi iau sapca pe cap, ca e pericol de insolatie...m-a cam batut soarele in ,,coafura'' si e cam aiurea, ma simt putin ametita...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

ne-am intors si noi de la plimbare... caldura mare monsier. Mai nou nu vrea sa mai stea intins in carut, vrea cavalerul sa si vada pe unde merge.
Astenia asta de primavara ma omoara..
Preventiv , noaptea, ii mai bag cate un supozitor.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Se vede ca e frumos afara ca nu mai umplem paginile ca inainte. Si la noi a fost super cald astazi, la un moment dat erau peste 20 de grade, asa ca ne-am plimbam vreo 4 ore pe afara. Noroc ca am luat la mine hainute de schimb, ca altfel trebuia sa venim acasa sa-l schimb pentru ca transpirase. Am papat lapticul in parc, a fost super frumos. E bine ca atat timp cat suntem la cumparaturi doarme in carut linistit.
Legat de cereale si eu nu stiu ce sa aleg...am vazut in magazine si niste cereale de la Organix, le-ati incercat? Au si borcanele...Nu stiu ce sa aleg :(
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR!!! Multumim pentru tratatie

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput