Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 3
camy81 spune:
I-am aspirat Carinei mai devreme nasucul cu bb si dintr-o nara i-a iesit si sange ati patit asa careva cu bebei? oare sa il mai fac cu bb? CE SA FACCCCC
ana_25 spune:
CAMY si eu am mai patit asa
Ei au vasele de sange fff finute si se mai intampla sa-i curga FF PUTIN sange,dar de obicei pana a doua zi nu mai are nimic!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
vanyy2009 spune:
buna ziua si de la noi dupa o avsenta ft indelungata.....va spunem si LA MULTI ANI MAMICI!!!!!!UN BUCHET DE FLORICELE DIN PARTEA NOASTRA.
nu mai am net acasa si cum am decis sa ne mutam nu ii mai dam drumul pana atunci :(
noutati despre noi : avem un dintisoooor siiiii a zis MAMAAAAAAAA si inca zice:D
mari78 spune:
Camy, mi s-a intamplat si mie sa aspir din nasucul Ancutei un firicel mic, mic de sange. E asa cum zice Ana. Incearca sa nu abuzezi de bb si sa pui mult ser fizioloc in nasuc cu cateva minute inainte sa aspiri.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari78 spune:
Feicitari Dimitris pentru dintisor si mai ales pentru MAMA !
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
office spune:
Iulia la 3 ani are 16 kg! e dolofanica! Frate-su' la 6 luni are 8 kg!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
mari78 spune:
Fetele care ati facut deja : cum prepar branza calcica ? Dar prepararea cu lamaie cum e ? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am timp sa caut, iar la Teodora nu am preparat niciodata, am cumparat direct branza de vaci din supermarket. La Anca as mai amana un pic si as prepara eu, de frica alergiilor.
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari78 Fetele care ati facut deja : cum prepar branza calcica ? Dar prepararea cu lamaie cum e ? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am timp sa caut, iar la Teodora nu am preparat niciodata, am cumparat direct branza de vaci din supermarket. La Anca as mai amana un pic si as prepara eu, de frica alergiilor. Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
in laptele care clocoteste pui calciu lactic sfaramat si amesteci. Branza se alege imediat de zer. La fel, presupun ca poti pune picaturi de lamaie, insa astalalt e imbunatatit cu Ca.
Ar trebui sa pui 8 pastile la 1l de lapte...insa prin regula de 3 simpli pui cat ai nevoie (eu fac branzica din 1 pastila la 125ml si-mi ajunge pt 2 zile).
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mari78 spune:
Multumesc Eveline !
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca