Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 2
ghiocela13 spune:
Buna dimineataaaa!
Beau si eu cafeluta cu voi, fetelor! Yamiiii ce pofta mi-era!
Imi pare rau ca am absentat, am avut o gramada pe cap! Imi e tare dor de Odiseea noastra. Imi dau lacrimile cand mai intru din cand in cand!
Promit sa intru mai des si trimitem mii de multumiri atat fetelor care nu au lasat "spiritul" sa lesine de tot, cat si fetelor noi venite care au l-au resuscitat.
Avand in vedere temperaturile preconizate pt astazi, facem apel la mamicutele din Titan pt o plimbare de voie prin IOR.
Pupaturi si ghiocei de la Ghiocela!
Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)
camy81 spune:
NEATA
In sfarsit am reusit si eu sa intru sa vad ce mai e nou pe aici si sa va spun ca dupa 3 nopti cu cate 2,3 ore de somn azi noapte a fost liniste si bine din cauza mucisorilor interminabili am avut niste zile ft. naspa dar gata aproape au trecut
Voi i-ati scos pe bebei afara daca au avut cate un pic de mucisori? azi asa e de frumos si nu stiu daca o pot scoate afara
Sunt cu 1 cap. in urma incerc azi sa vad daca reusesc sa citesc din urma
Noi am puso pe Carina intre perini cate un pic asa ii place azi daca reusesc o filmez si o pun pe FB. pt. ca numai acolo stiu
Azi am in plan sa ii dau sa pape branzica de vaci cu para mar si banana sa vedem daca o sa si pape
pe toate
Ce bine ca a venit primavaraaaa
kiti2205 spune:
'Neata!
La multi ani sarbatoritilor!!
La noi nu mai e soare . Abia ma obisnuisem cu vremea frumoasa... Eh, ce sa faci, vine ea vara
Azi i-am pus si putina banana in fructe Mirunei si i-a placut, ca lins castronelul.
Vorbeati de copiii mari - Vlad, la 4 ani si 10 luni are 124cm si 24kg. Haine ii luam de 128 deja . Deci noi suntem la categoria tanc
Ma duc sa il iau de la gradi.
Pupam fetele
mari78 spune:
La multi ani puiutilor sarbatoriti azi : Veronica, Maria, Tudor Alexandru, Tudor Stefan si Eduard ! Sa cresteti mari si sanatosi !
Anca e mai bine,chiar am scos-o in curte in weekend, iar aseara ne-am plimbat un pic si cu caruciorul. Sambata am fost la control si cum a vazut-o dr a zis ca are alergie Adevarul este ca era rosie la fata, sub ochi, un ochisor un pic umflat, dar noi am zis ca e de la viroza...se pare ca a facut alergie de la augmentin...i-a facut o injectie cu dexametazona si sambata dupa amiaza era ok. De la alimente se pare ca nu a facut alergie, pentru ca i le-a reintrodus treptat si nu a mai avut nimic (nu avem prea multe introduse pana acum). Eu sper sa nu fie alergica, tare greu e, ca uneori nu-ti dai seama de la ce, asa ca o sa fieu foarte atenta la ce ii introduc.
Alynta, multa sanatate copilasilor !
Donna, cum mai e Tudor ?
Ana, nu stiu ce sfat sa iti dau. Imi pare rau ca Maia nu vrea bibele, dar zic si eu ca Eveline parca , incearca si cu canita cu cioc, exista canite care merg de la 6 luni. Pupici Maiei ! Aaa...cereale ii dau de la Nestle.
Fistiq, Tudor e un scump asa tuns ! Sa stii ca si eu i-am tuns bretonul Ancutei de 2 ori pana acum. Asa am facut si la cea mare si nu s-a intamplat nimic, decat sa-si strice ochisorii, mai bine o tund.
Oramona, Anca are parul un pic ondulat, mai ales dupa baie. Asa l-a avut si sora ei cand era micuta, dar dupa ce am tuns-o, pe la vreo 3 ani, nu s-a mai incretit (noi nu avem parut cret, doar tata-sorcru)
Lora, xista si la Hipp legume cu carne, eu la cea mare mai mult borcanele de la Hipp i-am dat. I-am dat si Nestle, dar nu le accepta cu asa placere. Vezi ca in Carrefour si in hypermarket-uri gasesti borcanele mai ieftine decat la farmacie (Hipp cu fructe costa cam 5 lei si un pic)
Ca vorbeati de copilasii mai mari : Teodora are 20 kg la 5 ani (peste 2 saptamani) si inaltime cam 115 cm. Era tare pufoasa cand era mica, dar acum nu mai ia in greutate asa mult, mai mult se inalta. Totdeauna dupa iarna trebuie sa schimbam garderoba, creste foarte mult.
M-am intins...sper sa nu va suparati.
Pup
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 'Neata! La multi ani sarbatoritilor!! La noi nu mai e soare . Abia ma obisnuisem cu vremea frumoasa... Eh, ce sa faci, vine ea vara Azi i-am pus si putina banana in fructe Mirunei si i-a placut, ca lins castronelul. Vorbeati de copiii mari - Vlad, la 4 ani si 10 luni are 124cm si 24kg. Haine ii luam de 128 deja . Deci noi suntem la categoria tanc Ma duc sa il iau de la gradi. Pupam fetele Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu Bazar Umanitar |
OOo...ce tare...bravo lui! Asa mi-l imaginez si eu pe Darian....fetele, mai soft un pic dar baieteii indesatei ca sa zic asa...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mari78 spune:
Am uitat : avem un dintisor jos si se pregateste sa iasa si cel de langa
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari78 Am uitat : avem un dintisor jos si se pregateste sa iasa si cel de langa Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
Bravoooooo!!! -am
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad