Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 17
ionela.n spune:
Neata mamici si bebici
La multi ani sarbatoritilor de astazi
Fetelor, bebeii vostri stau deja bine in fundulet? Raisa sta doar sprijinita si noi inca nu am trecut la caruciorul de vara. Pediatra a zis sa mai asteptam pana sta bine in fundulet.
Mari, pozele cu Vlad sunt minunate
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
Fistiq spune:
'Neatazaaa!
LA multi ani sarbatoritilor de azi!
Stau si eu putin cu voi cit imi astept puiul sa faca oki. Acum cind am treaba cu el doarmeee
Noi ne imbracam subtire pe afara. Din cite citesc, cred ca cel mai subtire. Un body, plus pantalonasi, iar deasupra un trening, la care bluza nu are mineci. De 2 zile cit a fost 21-22 de grade asa am iesit. Pe cap gluga de la trening, iar peste picioruse o paturica. I-am facut niste poze in care se vede.
Ana si Donna, felicitari pt cerealele papate
Ionela, cam aceeasi curiozitate am si eu cu statul in fundulet. Tudor nu sta decit daca e sprijinit, altfel se dezechilibreaza. Partea sport o folosim de vreo luna deja, dar o tin la prima treapta, citeodata o mai pun si intermediar. ieri i-am facut proba si la verticala dar am zis sa nu abuzez pina nu se tine el singur in fundulet.
O zi faina sa aveti, cu soare in suflet, ca afara se pare ca nu va fi
mihaelka77 spune:
Am sters pozele din album si am pus unele proaspete de la plimbare.
Stam in fundulet dar preferam in piciore; in fund ne plictisim nevoie mare si cautam tot timpul sa tragem de ceva, sa ne intindem spre ceva. Daca nu e nimic in jur ne tragem de degetele de la picioare. Daca o pun in premergator pe parchet incepe sa mearga- sa se impinga ca inca nu merge (asta ar fi culmea )
Fistiq spune:
Intrebare: calatoriti singure cu bb? Adica soferiti doar cu bb? Ca eu m-as incumeta azi, ca m-am saturat sa depind de ajutorul rudelor. M-am gindit sa-l pun in cosulet si sa dau citeva ture sa vad cum se comporta. Daca urla ne intoarcem...
DE obicei plinge cind stationam, de ex. la stopuri In mers ii place zic eu ca nu spune nimic.
Fistiq spune:
Mihaela, de la ce virsta sta Petra in fundulet singura?Vad ca suntei cu 1 luna mai maricele. Si fetite, deci mai avansate
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq 'Neatazaaa! LA multi ani sarbatoritilor de azi! Stau si eu putin cu voi cit imi astept puiul sa faca oki. Acum cind am treaba cu el doarmeee Noi ne imbracam subtire pe afara. Din cite citesc, cred ca cel mai subtire. Un body, plus pantalonasi, iar deasupra un trening, la care bluza nu are mineci. De 2 zile cit a fost 21-22 de grade asa am iesit. Pe cap gluga de la trening, iar peste picioruse o paturica. I-am facut niste poze in care se vede. Ana si Donna, felicitari pt cerealele papate Ionela, cam aceeasi curiozitate am si eu cu statul in fundulet. Tudor nu sta decit daca e sprijinit, altfel se dezechilibreaza. Partea sport o folosim de vreo luna deja, dar o tin la prima treapta, citeodata o mai pun si intermediar. ieri i-am facut proba si la verticala dar am zis sa nu abuzez pina nu se tine el singur in fundulet. O zi faina sa aveti, cu soare in suflet, ca afara se pare ca nu va fi ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Fistiq, da` ce carut smecher avem
E tare dulce piciul, iti vine sa il papi. Si Raisa isi tine singura biberonul, dar doar daca e pe jumatate plin, altfel nu mai poate sa-l ridice
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
oramona spune:
Buna dimineata!
Luam si noi o cafeluta de la Mari, multumim . Va ofer gogosi pufoase si calde, am facut aseara aluatul dar nu am prajit decat o tura, acum pe restul, sunt delicioase.
Am fost dis de dimineata la vaccin, acum pisoiul doarme. Sper sa nu faca febra ca nu i-am pus nimic preventiv . Am ales sa il fac azi ca oricum e mohorat afara, asa ca tot trebuie sa stam in casa. Dar ar fi mers si putina plimbare, dar avem noi timp.
De cand cu iesitul afara am o durere de spate, de la taraitul carutului cu una bucata pisoi de 7,800 g in el pe scari, offf, trebuie sa gasesc o alta solutie.
Urez si eu un sincer La multi ani sarbatoritilor de astazi . Sa cresteti mari , puisorilor.
Va
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Nu mi-am laudat pisicul. A fost foarte curajos, nu a plans deloc , a lasat putin gurita in jos, dar apoi a ras cu gura pana la urechi, are mama fata mare si voinica
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ionela.n spune:
Fetelor, Matei de Klarisse ce mai face?
Avem si noi poze noi in contul de facebook
Poze Raisa
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
Fistiq chiar cred ca tu l-ai imbracat cel mai subtire!!
Eu nu am indraznit s-o desfofolesc inca!
Mari multumim pt tratatia de dimi!!
Nici Maiei nu-i place soarele in ochi,e si normal.Dar cand doarme,n-are treaba,o pun la soare. Inca nu stam nici noi in fundulet,avem timp!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol