Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(47)
Raspunsuri - Pagina 16
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
Cafeaua e gata, omleta la fel. Va astept!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
LORA, mi-a placut faza cu ceapa!
SIMONA, si sa treaca astenia! Am vazut pozele...Matei e un duuulce!
MAIA, bravo ca ai papat cereale!
ADELINA, ce frumos se joaca Darius cu ursul ala!
Cand iesim afara, il imbrac destul de lejer, dar am in geanta o bluza/hanorac de rezerva, ca inca e vremea schimbatoare. Ieri am folosit ,,rezerva'' deoarece mi se paruse ca e rece, plus ca i-am pus si acoperitoarea pentru picioare o perioada, mai ales cand am avut drum pe la umbra.
Poze Vlad
ancamak spune:
neatzaaaaaaa!!!
Azi servesc cafeaua de la Mari, ca eu am ramas azi noapte fara butelie.Vreau sa lenevesc azi.Upc-ul ne da promotional pachetul HBO, asa ca am ce face. Afara este chiar innorat.O zi plin ade soare, macar in suflet.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ancamak spune:
Alexandru de hadrianae Maria de magdyi2001 Albert Ciprian de tanamera
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
pop_adelina spune:
neataaaaa!!! multumim de cafeluta!
La multi ani Alexandru si Albert! sa fiti sanatosi!!!
azi e urat si la noi si profit sa fac curatenie si sa ma odihnesc! dupa atatea zile de dimi pana seara tot cu plimbari si impins carutul, am facut febra musculara! daca mi-am pierdut antrenamentul...
ma duc sa culc copilu ca e tare marait, ne e inflamata si gingia si tot isi freaca gingiile cu nervi!offf, cat o tine si asta?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
donna79 spune:
Buna dimineata!
Noi ieri am exilat landoul in pod si am trecut la varianta sport... super incantat a fost Tudor! Nu am iesit, am stat in curte la soare si a dormit 2.5h!
Bravo MAIA, ce bine ca papi cereale!
ADELINA e absolut delicioasa, ca de obicei... ce pofta mi-a facut de ceapaa. Si IUSTINA la aceeasi varsta era scumpa foc. LORA, ai doua fete minunate!
SIMONA, am crezut ca ai fugit de tot! Pupam Mateiasul!
Referitor la imbracatul copiilor, eu iar am exagerat ieri, l-am scos in tinuta de casa (body+pantalon) si cu combinezonul (e subtire si nu e din fas) dar se pare ca a fost cam mult pentru ca avea body-ul ud dupa somn si a trebuit schimbat. La a doua iesire i-am pus peste body si pantalon o salopeta de blugi subtire, botosi si un hanorac cu gluguta. Cred ca i-a fost mai bine asa. Nici eu nu l-am calit pe Tudor si acum regret...
MARI, multumim pentru cafeluta si omleta... mi-ai dat idee pentru micul dejun. De mult vreau sa te intreb ceva... parca ziceai ca dupa spital si Vladut a ramas mai capricios si voia numai in brate... dupa cat timp ati revenit la normal?
Mai am o intrebare legata de cereale: daca folosesc cantitatile trecute pe pachet, imi iese o chestie foarte lichida, probabil varianta pentru biberon. Daca vreau sa iasa ca un piure, cat trebuie sa pun? voi cum procedati?
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
anaalina spune:
Neata!! Dar lapte cu cacao nu vrea nimeni??
Daca tot e urat eu o sa fac ceva si mai interesant O SA DORMMMca ultimele 2 nopti au foat albe, asa ca inchid telefoanele , trag jalujelele si somnnn , barem o ora , ca de stau langa piticanie doarme , daca nu stau in 30 minute e fresh. Gatul ii e mai bine dar e ragusit si se chinuie saracu sa tipee.
anaalina spune:
Donna ... apa la cereale o pun ochiometric , asa putin cate putin si amestec pana obtin consistenta pe cate o vreau eu .
Lora... super !!!!
Adelina...sportivul
Am trecute datele copiilor la semnatura dar inca pozele nu le-am actualizat asa ca nu dati cu rosii va rog
Mari-Mariuk spune:
DONNA, nu cred ca s-a dezobisnuit de brate si de prezenta cuiva langa el, dar nici nu ma chinui sa schimb asta...trece timpul atat de repede, va incepe sa mearga si va vrea sa stea pe jos si singur, apoi va spune ca e baiat mare si ca e rusinos sa stea mamica dupa fundului lui mereu...asa ca profit cat pot acum
Poze Vlad
mihaelka77 spune:
Buna dimineata! Azi cred ca stam pe acasa ca ploua si nu se arata vreme de plimbare.
Raspund la ce imi amintesc:
La cereale cam facem fite asa i-am prea dat dar puneam din ochi in functie de consistenta dorita.
La soare nici noua nu ne place si plangem asa ca incerc sa ii acopar carutul sa nu ii vina soarele in ochi. E deranjant si pentru noi dar pentru bietii copii.
Am introdus oul; acum suntem la o jumatate de ou de 2 ori pe saptamana. Il combin cu spanac ca am vazut ca ii place asa.
La plimbare ne imbracam de primavara; un pic mai gros decat ma imbrac eu dar fara geaca sau caciula groasa.