Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
LML Iulia
Paula, multa sanatate. Sper ca esti mai bine.
Rody, ce tare ai fost cu pompa.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Victo, multa sanatate lui Stefan
Crispro, un dulce pt Vladut, sa-i treaca repede stomatita.
Am avut si eu o afta acum vreo doua luni. Mi-a trecut in doua saptamani fara tratament. Se manifesta mai ales cand e scazuta imunitatea.
Cris2010 spune:
Mmmmm, tiramisu, si mie imi place mult. Eu il fac dupa o reteta mai simpla. Reteta o am de la cineva din Italia, ei il fac in special pt micul dejun. s-ar putea sa fie reteta de pe pachetele de piscoturi, nu stiu sigur, cert este ca nu imi iese moale. Daca va intere, v-o scriu.
Cris2010 spune:
Racusor, sa iti traiasca sotiorul. La multi, multi ani!!! Multa sanatate si fericire, noroc!
Georgia, La multi ani si pt fratiorul tau!!!
Cris2010 spune:
Roxana, eu am luat branzica de vaci de la covalact si mi s-a parut sarata (pt gustul lui Natali) si nu i-am mai dat. Am continuat sa fac deocamdata din lp si iaurt.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Buna seara dragelor. Baby - sar'mana tare, ti-am urmat sfatul si azi fata mea a mancat muuult mai mukt decat de obicei. Cred ca vreo 50gr dar pt noi este un progres colosal. In rest cum ne stiti. Cu LM. Din pacate asa cum am mai spus a pierdut in greutate si stagneaza...nici un gram in plus. Sper sa recupereze repede. Catalina |
Felicitari pentru reusita...Succes in continuare
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Diana_Eva spune:
Racusor si bafta!
Cris DA pentru rezumate!
Noi nu ne intoarcem de pe o parte pe alta dar ne ridicam in fund, apoi plonjam si asa ajungem de pe spate pe burta . Continuam inotul cu progrese mici dar distractie maxima, olita e in program la 6 dimineata mai nou dar e bine ca e zilnic, se agata de mine sa se ridice in picioare, daca nu reuseste se enerveaza, zice mam, mam, mama toata ziua, nici urma de tata, baba... Mananca bine, cu ajutorul lui Racusor avem si o masa de fructe dimineata.
6 trezire san
8 somn
9 trezire
Fructe nu mai mult de 125 ca nu mai papa legumele.
Joaca
11 somn in casa
12 legume cu carne la o ora dupa san in loc de apa
Joaca
14 somn afara 2-3 ore
17 fructe cu cereale sau cu branzica
Joaca
20.30 cereale
San
Apoi adoarme singura ( prima trezire la 3)- eu langa patut va citesc si mai rapund de pe iPhone.
Nu mai stiu cine vroia recomandari de borcanele. Recomand Hipp Bio. Imi plac si mue la gust.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Btz, merci de lamuriri, in legatura cu iaurtul. A trei aoara mi-a reusit. Deci, cred ca secretul consta in a pune iaurt de cumparat in lapte. urmatoarea tura incerc cu smantana.
M-am gandit mai bine si nu mai iau aparat de iaurt. Nu mai am loc de el in bucatarie. (la luarea deciziei a contat si faptul ca ultima tura de iaurt a iesit foarte gustos si aspectuos).
Roxana_Theo spune:
Cris2010 in mod sigur are ceva sare in ea. Insa chiar nu m-am gandit la asta cata vreme ii dau fructe cu branzica (adica mai multe fructe si mai putina branza).
Cristina si eu astept cu nerabdare sa citesc rezumatele tale. Asa ca te asteptam cu interes in fiecare duminica.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
stiti ce fac acum, iau cina, daaar ....branzica Fagaras asa goala
mi-am probat hainele de serviciu si rochitele abia le inchei , se vede burtica , camasile zici ca le-am luat pe toate cu un nr mai mic , iar fustele ma tin cand merg
deci ori slabesc un kil si dau jos burta, ori ma duc sa imi cumpar alte haine, ca ma fac de ras asa is totusi 3 kile in plus, asta inseamna un nr in plus la haine
maine mananc salata cu salata si doar ma uit la tiramisu