Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodyka, ce tare ai fost cu pompa...imi acuc aminte ca scriai ca te-ai mulge, dar ai trimis pompa ta surosrii in Ro

da, pai le-am trimis, ca aveam Primii Pasi una manuala si una electrica (care la nici o luna de folosire nu mai functiona ). atunci o luasem pe asta Avent, sa am una electrica ptr orice eventualitate (ca aia PP manuala nu scotea nimic...)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Denisa, daca vreti voi, si credeti ca va ajuta, pot sa fac un rezumat- eventual duminica- ca e si sfasit de sapt, si sunt eu mai libera un pic, si poate au toate fetele mai mult timp sa intre sa citeasca. Ce ziceti fetele? Vreti rezumate saptamanale?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

DAAAAA si mai ales in stilul tau propriu si nemaipomenit

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

DIANA am zis ca ii fac program lui ANdrei, ca ramane cu bona, si noi avem probleme cu somnul cand e cu bona, si de aici s-a dereglat si cu mesele asa ca:

6-7 trezirea
8 lp (100-150)
9 - 10 somn andrei (preferabil afara)
11 - fructe
11-14 program de voie (somn jumate de ora, joaca, iesit putin afara, ce vrea ea sa faca)
14 - pranzul
apoi iar somn andrei, de dupa-amiaza
17.30-`18 - gustarea de dupa-amiaza
joaca / plimbare cu mami si tati
20.30 - baita
21.00 papa
3, 6 treziri pentru

in mare cam asta ar fi programul cu iesitul afara are voie sa improvizeze atat timp cat respecta cu strictele programul de masa, altfel nu imi mai mananca dupa amiaza o sa fie mai rau cand ploua, pentru ca andrei cu ea nu prea doarme in casa, si o sa fie extra-marait. dar sper ca dupa ce face asa vreo saptamana doua, sa poata sa doarma dupa program si in casa, nu doar afara.

programul e asemanator cu al nostru...mai putin plimbarile, la noi doar 1 data/zi

8.00 - LM
ne jucam
10.30 - pireu fructe
11.00-14.00 - somn
plimbare afara
14.30 - pireu legume
18.00 - iaurt cu biscuiti/cedeale plus LM deocamdata
22.00 - LM

la mine in carte zice pentru cantitate de lapte insuficienta:
asociati Ricinus 5CH si urtica Urens 7CH cate 1 granula de 6 ori/zi

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

A dat careva comanda de parfumuri pe aoro.ro? Ca eu as vrea sa comand ceva, dar n-as vrea sa iau teapa..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

poti comanda linistita sunt ok

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna fetele!!
Am citit, dar bineinteles ca nu mi-a ramas nimic in cap.
Sunt bolnava, de azi dimineata vomit intr-una. Nu sunt insarcinata(asta m-a intrebat mama mea) si ma doare rau de tot gatul. Nu stiu ce am . Ar tb sa ma duc la medicul de familie, dar sunt in Ludus.
La multi ani Iulia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

offf, ai grija draga de tine, asta iti lipsea
pupici multi

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Crispo stiu ca nu suna bine deloc metoda de aplicare,insa se pare ca doar asa a scapat Paul de afte.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

asa stiu si eu de la maicamea. ca o freca pe soramea in gura pana ii spargea aftele alea :(

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

noi avem doar 2 mese. doc zicea ca de luna viitoare sa o introducem si pe a3a. probabil conteaza si cat ia in greutate Mara..

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna seara dragelor.

Baby - sar'mana tare, ti-am urmat sfatul si azi fata mea a mancat muuult mai mukt decat de obicei. Cred ca vreo 50gr dar pt noi este un progres colosal. In rest cum ne stiti. Cu LM.

Din pacate asa cum am mai spus a pierdut in greutate si stagneaza...nici un gram in plus. Sper sa recupereze repede.

ilinca - mie imi place f tare ideea autodiversificarii dar din pacate nu o tenteaaza pe fiica mea.Cred ca este si prea micuta si nu stie ce sa faca. Inghite bucati mari si avem probleme. Iar daca nu le inghite le scoate cu manuta.

Mergi la inceput

racusor, asta e singura reteta pe care am gasit=o. sa-ti traiasca sotul

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Si noi tot 2 mese, la 10 fructe si legumele la 17. Ocazional , in ultimile 2 sapt. i-am mai dat pe la 19 iaurtel cu cereale , ca e f. pofticioasa si daca am fost plecati in vizite si am stat la masa, trebuie musai sa manance si ea ceva ca plescaie incontinuu si ochii numai dupa mancare. In rest ma ascund de ea cand mananc
Tiramisu, yammy... Am facut si eu reteta dupa ambalajul de piscoturi, delicioasa, dar tot moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Giorgia, la multi ani si fratelui tau!!! Cum e, s-a impacat cu tipa aia? ca ziceai ca era necajit si afectat de despartire...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Ai o memorie de elefant. Si mie imi place sa citesc rezumatele tale.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici dragi!

Azi Natali mi-a dat trezirea la 6. Peste zi a dormit 1 ora si 45 min si de la 8.30 seara a cazut la 'datorie'. Sper sa nu-si faca un obicei cu trezitul asa de dimineata.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput