Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am facut tiramisu, de aicihttp://gourmandine.ro/retete-torturi/tiramisu/

si desi explica ca la ...., mie nu mi-a iesit crema destul de groasa sa vedem maine ce o fi, daca mancam numa piscoturi, ca in poza sigur nu arata

voi mai stiti alte retete de tiramisu, pentru data viitoare?

maine o sa va servesc cu o felie, asa cum o fi, ca e ziua sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Baby, eu scot pe zi cam 400-450 ml, in conditiile in care V papa cam 700... Dimineata scot maxim 180... Eu am tinut-o in continuare cu cantaritul, de aia mi-am si dat seama cum e cu productia. In orice caz, la mancaciosul meu n-ar tine figura sa manance numai la san, ca in 2 ore m-ar urla de foame si chiar nu tin mortis sa pape numai san, doar de dragul de a alapta exclusiv, copilul trebuie sa pape cat ii trebuie (e drept ca el ar vrea chiar mai mult, dar e suficient).

Multumesc de raspunsurile legate de aoro.

Victo, sanatate si lui Stefan!

Mai, deci eu nu vreau sa mai aud de copii raciti! Gata!! Eu iau la suturi orice viroza care mai da tarcoale piticilor!!

Cati delfinasi mai au doar 2 mese diversificate? Cand vreti sa o bagati si pe a 3-a?

Crisu', enjoy the masaj!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

la noi este masa de 10-10.30 fructe, h 13.30-14 legume, 18-18.30 iaurt ..in rest LM...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Citeam in capitolul trecut de reteta voastra de iaurt cu smantana si o voi incerca si eu.

Si vreau sa va intreb, a mai dat cineva la pitici branziza din comert, covalact de exemplu?

Ca eu am incercat azi - cantitate mica, nici nu stiu daca a simtit-o. Am facut asta ptr ca nu imi mai manca fructele cu branzica calcica. Banuiesc ca se saturase saracul de meniul asta. Asa ca am zis sa incerc si altceva, insa nu stiu daca e ok sa-i dau la varsta lui.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Eu i-am dat doar din comert branza de vaci.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am venit de la sauna. Masaj nu mi-a facut, ca inca mai am vanatai destul de urate, si dor, si nu imi poate face ca lumea. Asa ca doar sauna si impachetari. Dar a fost ok. Acum am intrat in casa, sotul hraneste copilul si eu merg sa il culc.

Roxana, ma bucur ca v-ati simtit bine!!! Altfel incepi acum saptamana, cu forte noi! Legat de stomatita- stiu ca foarte des intalnita la bebeii mici, ca multi sunt predispusi. Si tocmai ca eu niciodata nu l-am dat pe Vlad cu nimic in gura, nu l-am guratat cu nimic. Si acum sa faca la aproape 8 luni stomatita nu e prea bine. DE o luna il spal in fiecare dimi pe dinti. Nu a facut nimic. Si acum nu mai sterlizez de vreo sapt cred. Si numai asta ar putea fi motivul. Azi nu am apucat decat o data sa il dau cu glicerina, ca trebuie la o juma de ora dupa masa, apoi la masa de 16-17 eu eram plecata la sauna, iar dupa masa asta mergem direct la nani...

Hai ca trimit mesajul si revin, ca tre sa il culc.

Denisa, daca vreti voi, si credeti ca va ajuta, pot sa fac un rezumat- eventual duminica- ca e si sfasit de sapt, si sunt eu mai libera un pic, si poate au toate fetele mai mult timp sa intre sa citeasca. Ce ziceti fetele? Vreti rezumate saptamanale?

Roxana, Sorina ii da lui Bogdan branzica din comert, de la 6 luni -dar nu mai stiu sa iti zic de care. Si parca trebuie sa arunci zeama aia de deasupra cand desfaci cutia, si apoi dai copilului. Cred ca era Covalact... Bravo Theo pt ridicatul in picioare!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor mie imi place tare mult tiramisu. SI daca are crema subtire, sunt convinsa ca e foarte buna. Ca doar e praji. Asa ca La multi ani sotului! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii.

Noi iar suntem singuri in seara asta. Sotul are delegatie si se intoarce maine. Asa ca l-am luat pe Theo si am facut o vizita unei vecine ca sa ne treaca si noua timpul mai usor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ce ziceti fetele? Vreti rezumate saptamanale?

daaa, . mor de dragul de a citi rezumatele tale

eu nu cred ca are de-a face cu sterilizatul limbuta lui Vlad. pe vremea cand a avut si Isa un inceput pe limba, inca sterilizam tot si eram si pe lm, stiu ca mi-a dat un gel si ptr sfarcuri (ca se ia din nou de pe sfarc pe limbuta si invers). iar acum ca nu mai sterilizez de cateva luni (2-3) n-are nimic ...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', vorba fetelor, tare frumos mai povestesti, desi eu sunt pe receptie de cele mai multe ori, mi-ar placea sa citesc si un rezumat. Asta o zic ca vad ca vrei incurajari.

Roxana, ce misto ca nu stati in casa! S-o tineti tot asa!

Racusoruleeeeeee, ce-mi faaaaaaaci???? Arata demential tiramisu' ala. Sunt sigura ca ti-a iesit un tiramisu super gustos!! Ce mai pregatesti bun?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Azi am stat afara 3 ore din care 1 a dormit si 2 a admirat linistita privelistea...asa mai zic si eu plimbare...doar ca ma dureau picioarele de cat am mers

Racusor ce bine arata tortul acela...sunt convinsa ca si al tau chiar daca nu e chiar aspectuos e super delicioas...eu una primesc si 2 portii...maine e si ziua fratelui meu

Eu ii dau branzica de la covalact dar rar pt ca nu ii place...iaurtul in schimb ar manca toata ziua

Eu va servesc cu niste placinta cu branza ca imediat e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Michelle, multu'
Rodyka, ce tare ai fost cu pompa...imi acuc aminte ca scriai ca te-ai mulge, dar ai trimis pompa ta surosrii in Ro
Roxana, de ieri si eu am dat braza Milli, ca mi-a refuzat-o pe cea facuta de mine, si a avut succes. Asa ca zilele viitoare voi incerca si papanasi sau budinca de branza de vaci.
Racusoru, mie cel mai bun tiramisu mi se pare cel dupa reteta care apare pe punga de piscoturi "Balloco", desi si crema aceea e destul de moale. Si eu am tot cautat retete sa vad daca iese o crema mai solida...italienii zic ca in reteta originala nu se pune deloc frisca in crema...mai cercetez si daca descopar ceva, te tin la curent

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, noi suntem cu 2 mese- fructe dimi si legume la pranz. A treia masa (cea de la 16-17) o diversific la 8 luni si o sapt (as fi vrut la 8 luni, dar mai stau o sapt,sa apuc sa merg la Cluj la shopping , ca ramane soacra cu Vlad acasa si stau si eu mai linistita sa stiu ca tre sa ii dea Lp- ala sigur nu il refuza...)

Imi curg balele la tiramisu.. ioi, ce bine arata.. Racusor, La multi ani fericiti sotului, sa fie sanatos si implinit alaturi de voi!

Giorgia, la multi ani si fratelui tau!!! Cum e, s-a impacat cu tipa aia? ca ziceai ca era necajit si afectat de despartire...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput