Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Kata, multumesc mult pt raspuns!

Baby, pompa mai rarut, de cateva zile aproape zilnic. Eu acum mai am cam 2 din 3 mese de LM, de fapt chiar mai putin...

Lalique, cum e cu rz analizelor?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

A dat careva comanda de parfumuri pe aoro.ro? Ca eu as vrea sa comand ceva, dar n-as vrea sa iau teapa..

Luna 7

Eu am comandat si am fost super multumita...Sunt de calitate nu falsuri si sunt rapizi cu livrarea

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CRISPO pt afte noua ne-a dat medicul badijonaj deoarece glicerina nu ne-a ajutat deloc.
Din pacate nu se gaseste la toate farmaciile deoarece este preparat.E in jur de 3-4 lei.
Iar aftele le-am curata in felul urmator:am pus badijonaj pe o bucata de tifon steril si am insistat pana aproape ca i-a dat sangele.Insa asta a fost singura metoda de a i le curata bine si fara recidive.Noi dadeam usor insa a2a zi apareau.Si pana nu ne-a indicat medicul metoda un pic agresiva ce-i drept nu i-au trecut

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Kata, multumesc mult pt raspuns!

Baby, pompa mai rarut, de cateva zile aproape zilnic. Eu acum mai am cam 2 din 3 mese de LM, de fapt chiar mai putin...

Lalique, cum e cu rz analizelor?

Luna 7

Cam cat scoti acum la un pompat? Sincer, mie imi este teama ca daca pun pompa si scot putin ma deprim si mai rau fac....Macar asa il aud pe strumf ca inghite...si sunt linistita ca acum manaca bine piureurile si iaurtul si stiu ca e mancat ...Nu mai am stresul cu lapticul daca e suficient sau nu...
Eu vreau sa trag de laptic pentru ca noi cand ne trezim dimineata il iau cu noi in pat la san si mai dormim ..Plus ca la pranz dormim impreuna la tzitzi cam 2-3 ore si de aceea tot imi doresc sa mai am laptic macar pana vine caldura si vom iesi afara si rarim si tzitzi...Eu am senzatia ca fara tzitzi nu as stii cum sa il adorm...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sunt bolnava, de azi dimineata vomit intr-una. Nu sunt insarcinata(asta m-a intrebat mama mea) si ma doare rau de tot gatul. Nu stiu ce am . Ar tb sa ma duc la medicul de familie, dar sunt in Ludus.

of, paula, oare de la ce-o fi?! dar tu te-ai dus la munca asa bolnavioara?! sau esti la ai tai? sper ca nu ai luat vreun virus ceva de la Sovata . Raul cum e?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Eu vreau sa trag de laptic pentru ca noi cand ne trezim dimineata il iau cu noi in pat la san si mai dormim ..Plus ca la pranz dormim impreuna la tzitzi cam 2-3 ore si de aceea tot imi doresc sa mai am laptic macar pana vine caldura si vom iesi afara si rarim si tzitzi...Eu am senzatia ca fara tzitzi nu as stii cum sa il adorm...

baby, grija mea cea mare a fost ce ne facem seara la culcare si noaptea fara titi , ca altceva nu vroia. era somniferul perfect! dar cum aproape a disparut lapticul (eu chiar eram gata sa ma resemnez ca asta e...), am tot cautat alta metoda de linistire... dar cum s-a intamplat ca au fost si crizele de dintisori, n-am avut incotro si am pus-o la san, de forma. care forma s-a dovedit benefica, acum daca se trezeste doar o data noaptea (adica la 5-6 dimineata) ne descurcam. daca ar fi si a doua tura, n-ar mai fi...

si sa va zic ce am facut ieri dimineata: am cumparat inainte de Craciun de la un targ (asa cum zicea si mycya ca a fost la unul acolo la ea) o pompa electrica de san Avent, cu 2 sticlute si alte accesorii pe care atunci n-am mai stat sa le dau de capat. si am uitat cu totul de ea!!! ieri dimineata cautam o gentuta termoizolanta sa-i pun mancarica la Isa ptr mers la plaja si am dat de ea. ei bine, nu m-am priceput sa montez pompa, mi-au mai ramas cateva piese micute (care nici nu stiu daca sunt de la ea...) si aveam in geanta si un incalzitor de bibe/borcanase pentru masina de care habar n-aveam! acuma ma gandeam sa ma mai uit o data la pompa aia, dar zau ca nu cred ca mai am nervi sa ma apuc de muls dupa atatea luni de pauza (vreo 3 luni bune)...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, sanatate lui Stefan! Sa nu ia si Mihai ceva...

Mycya, da, si mie imi plac combinatiile periculoase.. pai ce folos are un gratarel sec??? cand poti sa il asortezi cu niste cartofi prajiti, vreo 2 mici, niste painica proaspata, un pic de mujdei cu smantana si un paharoc de Cola...

Bumblebee, eu am luat de pe aoro, super rapid- desi pe net cand comandasem imi zicea ca ajunge parfumul in 4-5 zile, mi-a ajuns in 2. Si l-am luat cu 100 lei mai ieftin decat ce gaseam in Zalau.

Paula, pai musai sa mergi la doctor, sa nu ii dai si lui Raul ceva...

Mycya, tu mergi fara sot in tara????

Baby, sper sa ii treaca odata...

Mersi, Btz, sa vedem cum reactioneaza acum la glicerina asta, vreo 2 zile... Chiar ca nu suna bine deloc modul de administrare...

merg la masaj, paaa

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo stiu ca nu suna bine deloc metoda de aplicare,insa se pare ca doar asa a scapat Paul de afte.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Am revenit si noi. Profit de faptul ca Theo doarme putin pentru a vedea ce ati mai discutat.

La munte a fost ok. Theo a fost tare cuminte, i-a placut mult. Cu atat mai mult cu cat ne-am vazut cu un grup de prieteni si s-a tot plimbat in brate de la unul la altul. Asa ca a ras si a socializat. Concluzia este ca-i prieste asa ca trebuie sa-l scoatem mai des.

Acum tot ce sper este sa nu ne fi intors cu vreun suvenir...o viroza asa cum s-a intamplat data trecuta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Eu tot ma chinui sa recuperez,sa vedem ce am retinut:

S-au intalnit fetele!!foarte frumos!am vazut poze cu Bianca si Bea pe paturica
Au mers la balaceala gagicile,poze nu am vazut,nu puneti?
Rody te invidiez si eu inca o data pt zona in care locuiesti!

Lala te pupam si noi si speram sa fie totul bine!
Anne bafta la operatie!azi este nu?asteptam vesti foarte bune!
Paula soarele acum e f toxic nu ca acum 20 ani,asa ca dr ne-a recomandat cand ii scoatem afara la soare(acum nu acoperiti in carut) sa ii dam cu crema cu factor f mare!nu stiu,parca 50 e cel mai mare?eu inca nu am cumparat urmeaza!

Kata nota 10 pt al tau sot!din pacate ca el sunt max 5% din ei,si eu nu mi-am ales unul din astia

offff,iar am uitat ce am mai vrut sa spun

aaaa Cris jos palaria draguto pt rezumate!sa o tii tot asa!eu am o "mica "propunere,dar sa nu ma injuri!daaca tot faci rezumat sa zicem o data pe sapt,hai sa fie in aceeasi zi din saptamana sa stim astea ca mine cand sa ne uitam,ca eu cu programul meu vedeti cum intru,haotic asa,scriu muuult,iar p[lec,iar vin ,iar am de recuperat vreo 2 capitole,si mai sunt si altele ca mine,cu timp super limitat
uite: multe multe
pt tine!!!!si un

SANATATE MULTA TUTUROR DELFINASILOR BOLNAVIORI!
Bamboleta fii tare,ca ii rezolvi tu pe toti sa se faca bine ca doar esti mamica eroina!

Michelle stiu ca majoritatea hotelurilor au baby friendly insa eu nu am incredere in igiena si in apa lor.

sterg pe jos
revin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput