Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, ce m-am putut distra de placerea ta de a manca. pai atunci la tine solutia nu e sa mananci mai putin, ci sa eviti combinatiile "periculoase", adica la meniu sa ai mai mare grija. eu ar trebui sa ma ambitionez macar pana merg in Ro sa dau jos cate putin, ca acolo e regula ca ma ingras: normal, nu fac nimic, doar oriunde ma duc ma pun la masa si "gust" din toate

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bambo..va calcam pe urme..stefan mi-a fost cu febra asta noapte..el care nu prea face febratuseste..:(
i-am dat niste panadol. la gradi saptamana asta cred ca nu mai ajunge..urasc cartieru asta fara parc!
asa e de cald afaraaaa..si eu tot in casa, ca nu ma risc sa il scot dc e febril.
poate maine nu va mai avea febra. numa cu tuse il scot afara la 14 grade.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Fetelor, a dat vreuna din voi delfinasului complex de B-uri?Daca da, de care?
Mie mi-a zis pediatrul sa ii dau cand incepem kinetoterapia, dar cum nu am inteles exact care ar fi rolul acestor vitamine, am mai amanat putin.
Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti vreuna ceva de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

le-am luat de la farmacie homeopata, 10 lei cutiuta, 9CH

iau de 2-3 ori pe zi, cate 5 granule, cand imi aduc aminte dar chiar se cunoaste

a fost comic, ca am ajuns la farmacie si uitasem cum se cheama asa ca i-am trimis mesaj andreei (eladea) si m-a ajutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

DIANA am zis ca ii fac program lui ANdrei, ca ramane cu bona, si noi avem probleme cu somnul cand e cu bona, si de aici s-a dereglat si cu mesele asa ca:

6-7 trezirea
8 lp (100-150)
9 - 10 somn andrei (preferabil afara)
11 - fructe
11-14 program de voie (somn jumate de ora, joaca, iesit putin afara, ce vrea ea sa faca)
14 - pranzul
apoi iar somn andrei, de dupa-amiaza
17.30-`18 - gustarea de dupa-amiaza
joaca / plimbare cu mami si tati
20.30 - baita
21.00 papa
3, 6 treziri pentru

in mare cam asta ar fi programul cu iesitul afara are voie sa improvizeze atat timp cat respecta cu strictele programul de masa, altfel nu imi mai mananca dupa amiaza o sa fie mai rau cand ploua, pentru ca andrei cu ea nu prea doarme in casa, si o sa fie extra-marait. dar sper ca dupa ce face asa vreo saptamana doua, sa poata sa doarma dupa program si in casa, nu doar afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

A dat careva comanda de parfumuri pe aoro.ro? Ca eu as vrea sa comand ceva, dar n-as vrea sa iau teapa..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna fetele!!
Am citit, dar bineinteles ca nu mi-a ramas nimic in cap.
Sunt bolnava, de azi dimineata vomit intr-una. Nu sunt insarcinata(asta m-a intrebat mama mea) si ma doare rau de tot gatul. Nu stiu ce am . Ar tb sa ma duc la medicul de familie, dar sunt in Ludus.
La multi ani Iulia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

A dat careva comanda de parfumuri pe aoro.ro? Ca eu as vrea sa comand ceva, dar n-as vrea sa iau teapa..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

DA,Sunt f,seriosi, comanda soseste f rapid,parf,sunt originale,si cosmeticele la fel,cliniqe il iau de la ei.ff ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello fetele!!!

Crispro m-am distrat de numa de cum ai povestit si mie imi place sa mananc si mai rau ca mananc cel mai mult cand sunt stresata, nervoasa si cum spunea si Rody ca ar trebui sa avem grija la combinatiile periculoase mie tocmai combinatiile alea le ador dar trebuie sa avem noi ambitie sa slabim cumva

eu de dimineata am fost pe drumuri....platit o amenda....facut declaratie ca pot pleca cu fata fara sot in tara, mers la doctor cu sotu sa isi faca niste analize apoi la un retaurant sa luam micul dejun si apoi plimbat in parc ca dormea gaza ....acu in sfarsit stau in pat

mi-a adus sotu fata ....cica a obosit

va si sa aveti o zi frumoasa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani printesa blonda Iulia. Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!

Bumblebee, inca folosesti pompa la capacitate maxima sau doar mai rar ..de control?....Eu ar trebui sa mai pun putin pompa in functiune dar nu ma mai tin nervii...si ma simt tare linistita psihic...Si eu as vrea sa il intarc pe la 1 an dar ....mai vedem ce se intampla pana atunci. Tu nu fii suparata cu lapticul, ..toate stim cat te-ai chinuit si ai tras de tine sa ai super productie....Eu cred ca productia noastra e acum adecvata cerintelor lor..Oricum trebuie sa fie in scadere si nu mai e asa de consistent lapticul ca atunci cand ii tineam doar pe LM...

Crispro sa va treaca stomatita . Cred ca e tare nasol ..Fratele meu a avut stomatita sau afta si nu a putut manca nimic 2 saptamani..Tare rau a fost si se chinuia sa bea lichide cu paiul sa nu atinga interiorul gurii ca era foarte dureros. Sa ii dai preventiv macar o data pe saptamana in gurita cu tifon cu glicerina sa cureti depunerile de la laptic sa nu se agraveze. si sanatate multa

Catalina astept sa imi spui daca a avut rezultat amestecul cu LM in mancarica printesei Anastasia

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput