Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, si eu am burtoi mare, mare, mare... inca nu intru in blugii de dinainte.. ieri a fost cald, mi-am luat alta geaca pe mine, de dinainte... ioi, nici nu imi pot baga mana in par, asa stramta e geaca. Am fost cu aceeasi geaca duminica in Kaufland, si i-am zis sotului de acasa ca va lua el tot ce e pe raftul de sus, ca pe mine ma tine geaca in loc...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro esti dementiala cu geaca ta!!!Iar am izbucnit in ras (ca atunci cu robotul cu TEL..parca asta e perla Rodicai) si era sa trezesc copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Dragelor, am si eu o mica problema.

Matei are mucisori de vreo doua saptamani (transparenti momentan). L-am aspirat pana acum si nu m-am panicat, am zis ca asta e cu perioada asta.
Dar de duminica, parca ii miroase gurita urat...a mucisori.Si ii miroase in general cand se apropie urmatoarea masa, adica la cateva ore dupa ce a mancat..
Si nu imi dau seama daca e de la gat si muci sau e de la stomacel?
Ati patit careva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
M-am gandit mai bine si nu mai iau aparat de iaurt. Nu mai am loc de el in bucatarie. (la luarea deciziei a contat si faptul ca ultima tura de iaurt a iesit foarte gustos si aspectuos).

de Solnushka Natali - 13.07.2010

cum l-ai facut? cu smantana?

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
mi-am probat hainele de serviciu si rochitele abia le inchei , se vede burtica , camasile zici ca le-am luat pe toate cu un nr mai mic , iar fustele ma tin cand merg

asa sunt si eu
in mod normal as fi avut cu 5 kg in minus si asta se vad ca sunt acolo...chiar daca altii iti spun ca arati bine tu tot simti ca ai ceva in plus la purtator
ai rezolvat program de 6 ore?!?

Diana corset de care ai luat?
hai ca intre timp am agsit si raspunsul cu Triumph

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Cris si al meu zice la fel insa eu nuvreau sa renunt. Daca renunt, anul asta am luat 5, la anul inca unul si tot asa in 10 ani si inca un bebe ma fac cat casa!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

iuii la fel gandesc si eu...raul trebuie taiat de la radacina ca azi 1 kg..maine altul...si poimaine vezi ca ar trebui sa slabesti 20kg si asa arati de zici ca ai luat dulapul in spate

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
oricum tre sa dau multe, ca am camasi care in veci nu ma mai incap

moartea mea camasile cu butoni
si costa o caruta, pentru ca au gaurile alea speciale de butoni, numai pentru ele si merita sa fac foametea

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
... putem discuta si despre neglijat soti in favoarea prietenelor dragi .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

ai atins un punct sensibil
seara cateodata eu sunt pe forum si el se uita la tv...nu stau nici eu mult pe net ca vreau sa petrecem si ceva timp impreuna ca mai mult e la servici sau in delegatii

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

si pt cine nu tine cura si e gurmand pot sa va dau ultima varianta de CIOKO DE CASA DENI?e extraordinara!
da sa nu ma injurati cele cu cura!
Am tot incercat diverse proportii de ingrediente,ce mai buna e asta:

750 lapte praf(obligatoriu)de la "Desert"
350 zahar
1 praf zahar vanilat
1 praf de sare
150 ml apa
1 pachet unt
80 gr cacao

pe foc apa cu zaharul la foc mediu doar pana se topeste de tot zaharul,apoi untul cumva topit in prealabil cat de cat ca sa nu stea mult pe foc cu zaharul,amestecate toate cu lapte praf,cacao
+optional esente,oleaginoase

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

asta e varianta tunata?!?

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Neata!
La multi ani Letitia si Ducu!
De silueta ce sa va zic, ma incap toate hainele, inainte sa raman gravi. aveam 52kg. acum am 51, da burta tot moale si nesuferita si sportul il urasc...
Pt. fundulet tot sudocrem si baita cu bicarbonat la fundulet, noi mai avem si o crema de farmacie-fara nume.
Noi avem doar 2 mese ca inca suntem micuta, dr. ne-a zis ca a 3-a masa dupa 7 luni, dar nu vreu sa renunt la o masa de lapte inca pt. ca si asa bea doar 150 ml, cu mancarea stam mai bine-200 fara mofturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritilor zilei: Leti, Ducu!
La multi ani, sot de racusor si frate de giorgia!

bamboleta, sanatate tuturor. E greu cu 2 copii bolnaviori, eu parca am imbatranit 10 ani la ultima tura de boala

Iritatia de scutec, de la michelle "cetire": cu Pimafucin si cu scumbatul scuteceleor (Libero)

bumble, si al meu a muncit la casa de i-au sarit capacele (decofrare, batut podele in pod, izolarea pe exterior (doar a pus polistirenul, stratul de deasupra l-au dat profesionistii care l-au laudat ca a facut treaba buna cu polistirenul, cum punea o placa, cum aseza si polobocul). Si mai face: coseste iarba din gradina, curata copacii primavara. Si prin casa una-alta. Ar face mai multe dar nu are timp.

racusor, sa treci mai usor peste ziua de maine.

polomina, eu lesinam daca mi se intampla sa raman blocata

bambi, nu stiu ce sa zic de mucisori. Cand a avut Bea pneumonia, saliva era gelatinoasa, posibil sa fi fost mucii din gat. Sanatate!

Aparat de facut iaurt: mie mi se pare inutil.
Eu ii fac in borcanel de papa cumparat de pe vremea Elisei (cred ca are 190 g). Ung borcanelul cu smantana, torn laptele cald, mai adaug o lingurita de smantana si amestec. A doua zi e facut. Smantana se aduna deasupra, deocamdata o mananc eu

Stef si-a dat demisia ca nu se mai putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Radu si Letizia

Racusor Sotului

Cris da chiar ca ai memorie buna...fratele s/a impacat cu iubita dar ne/a dat o ultima bomba greu de digerat...el lucreaza in armata si pleaca la sf anului in Afganistan...mama saraca sa lesine cand i/a zis

Eu desi sunt slaba bat burtica tot am dar nici nu fac nimic...aseara m/au durut picioarele de am zis ca mor...cred ca se trage de la lunga plimbare de ieri

Antonia ieri incepuse sa planga cand am schimbat/o si cu lacrimi in ochi a zis de 2 ori mama...m/am topit toata...apoi seara inainte de culcare cand i/am schimbat pampersul s/a repetat figura...in timpul zilei ma terorizeaza cu tata tata....a si mai nou isi tine echilibrul singura in picioare cateva secunde bune...chiar vorbeam cu sotul ca pana la paste cred ca merge

Bambo multa sanatate Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

am constatat ieri ca Stefi are urechiusa stanga mai moale decat cealalta, mama denaturata ce sunt, n-am vazut pana acum. De vreo 2 sapt. a obs. sotu' ca e mai clapauga decat cealalta, el credea ca din cauza ca se trage de urechi cand ii e somn, de fapt e cartilajul moale.
Am cautat pe net si n-am gasit decat despre legatul urechilor la catei
Ea n-a purtat niciodata caciulita in casa si acum am cautat disperata bentita de la botez, i-am pus-o sa incerc sa tin urechiusa lipita sa se indrepte
Nu radeti de mine, spuneti-mi credeti ca se mai intareste cartilajul urechii?Sau ramane fata clapauga de-o ureche?
Bine, nu arata foarte rau, doar daca te uiti atent. Ea are si fontanela cam mare, sa fie o legatura cu lipsa de calciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
Eu nu mai prea pot vb deloc, dar pot scrie. Si partea buna e ca nici nu pot manca, ma chinui sa inghit ceva, doar cand tb sa iau medicamentele. Dar ma bucur ca eu sunt cea care am venit bolnava de la Sovata si nu Raul.
In discutiile despre slabit nu ma bag, sincer eu asa urasc sa tb sa tin regimuri, sa ma abtin de la mancare...mai ales ca, cand eram tanara eram o slabanoaga, pana la 25 de ani nu am depasit nicicum 48 de kg si dupa aceea varsta am inceput sa pun kg si nu m-am mai oprit. Dar eu eram fericita ca ma ingras, pt ca incepeam si eu sa am forme de femeie.
Acum e f greu sa slabesc, si sincer imi lipseste vointa. Nu stiu cum sa gasesc ceva care sa am mobilizeze. O sa incep masajul anticelulitic si poate atunci o sa gasesc si unde sa ma duc la o sala si cu cine si o sa imi revin.
Aseara am fost la dr de familie, pe Raul l-am lasat la ai mei. Mi-a zis ca am rosu in gat, dar sincer, parca inghit foc. Ar tb sa ma duc inapoi sa-mi dea antibiotice. Acum sunt la Ludus, am venit la munca si dupa masa ne intoarcem acasa la Ms.
La multi ani Letizia si Radu!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput