Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

racusor, gasesti la orice farmacie centrofarm corset d'ala. lytesse se numeste. si sunt mai multe feluri pt diferite zone ale corpului. doar pt burta. pt burta si solduri. pt fund...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

o sa caut , mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

A! Si apropo de sunculite: am o burtaaaaaa! Frate, zici ca sunt in luna a5a, blugii intra, dar asa iese burtihanu' peste. Oribil!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! dar ce spor ati avut la scris... aseara mi-a fost rau/greata, ori am stat prea mult la solar (9 min), ori de la o crema cu care m-a dat pe burtoc, si mi-a zis ca arde un pic... copilul a dat treziri peste noapte, plus o pauza de povesti de la 2 la 3 juma, iar la 7 s-a trezit de tot, ca am zis ca il dau la tigani!!! ioi... nici nu m-am miscat de langa el (ca pe la 3 noaptea am zis ca il iau cu mine, ca nu mai rezistam cu turele) pana la 8/ Sotul a sforait cu tot cu spray, i-a cazut proteza si a inceput scartaiala.. asa ca am plecat rapid de langa el... aaa, si ieri copilul a dormit fix 70 min intreaga zi, in 2 reprize...

Racusor, esti foarte tare cu hainele! Azi mi-a trimis sora-mea poza, sa vad cat a slabit... 15 kile in 2 luni, cu o dieta super drastica. Ea are cam 1.58 inaltime si a plecat in State cu vreo 50 de kile. Si a ajuns in cativa ani la 80 de kile... mult junk food, multe semipreparate, portii imense, etc. Si acum s-a ambitionat f tare, are ceva dieta personalizata. 6 sapt a fost faza de atac, dar nasoala rau, adica dintre fructe avea voie numai un tip de mar verde, acru. Dintre legume doar salata verde- atat. Gratar pui la grill si peste. Cam atat cred ca era meniul... acum e la alta faza, in care are voie inca cateva alimente in plus. Face miscare. Am ramas afis, si iar m-am ambitionat.. sa vedem cate 3 zile ma tine...

Roxana, asa noapte sa tot ai!!!

Diana, ce corset zici? din ala cu chilot, ca si dupa nastere? - acum am citit, ok.

Denisa, ce tare esti cum prezinti tu oferta de mall din Oradea.. Clujul imi e drag de numa, ca am stat vreo 7 ani acolo. Si am multi prieteni ce mi-aun ramas pe acolo, asa ca ii mai vad si pe ei. Si imi place la Polus - in primul rand pt KFC (voi pacatui, ce sa fac?), apoi merg prin Carrefour, si apoi la toale pt mine. Dar cand a fi sa am drum de Oradea, te anunt! Cu rezumatul, nu imi e greu sa il fac, cat timp va ajuta. Asa ca, ramane pe duminica!

Palomina, Sudocrem e bun, sau renumita pasta Petrini, din farmacie (cea de pe vremuri). ai introdus ceva acid in alimentatie?

Cris, sar peste reteta de tiramisu, nici nu o citesc. Ma tem sa nu imi dau seama ca e usor de facut, si sa nu cumva sa imi treaca prin cap sa o gatesc si eu... sar si peste reteta Denisei...

Denisa, Vlad e doar cu 2 mese diversificate din lenea mea... chestia e ca a treia masa ce tb diversificata cica ar fi iaurt cu fructe, sau cereale la castron, etc. Ori cereale eu ii dau 2 masuri in bibe de seara. Cand schimb masa a treia , nu ii mai dau cereale seara.

Bambo, sa se faca bine Antonia, si sa nu avanseze raceala la David.

Ioi, am niste sunci pe spate... ieri am vazut, caram copilul in ham si bretelele de la ham sunt in diagonala pe spate, dar intra in carne, cum copilul e greu, astea ma taie pe spate, si intra prin carnita, de nu se mai vad... horror.. m-am speriat ieri cand am vazut...

Nu mai pot scrie, ca urla... rapid un La mutli ani cu drag pr Ducu si Leti, sa cresteti mari si sanatosi! Revin!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna dimineata fetelor! pentru voi toate!

Racusor, corset dintr-ala gasesti in farmaciile Centrofarm.

LATER EDIT: am citit apoi ca ti-a mai fost recomandat corsetul asta, de vreo 3 persoane, deci e clar ca e bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

am intrat asa pe fuga sa beau o cafea cu voi si sa citesc macar putin daca apuc ...apoi fug sa platesc o rata si la notar cu niste treaba.

O zi frumoasa sa aveti

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Cati delfinasi mai au doar 2 mese diversificate? Cand vreti sa o bagati si pe a 3-a?

Crisu', enjoy the masaj!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

noi am inceput , azi e a 3-a zi de diversificare la masa no.4 de la ora 18

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am facut tiramisu, de aicihttp://gourmandine.ro/retete-torturi/tiramisu/

si desi explica ca la ...., mie nu mi-a iesit crema destul de groasa sa vedem maine ce o fi, daca mancam numa piscoturi, ca in poza sigur nu arata

voi mai stiti alte retete de tiramisu, pentru data viitoare?

maine o sa va servesc cu o felie, asa cum o fi, ca e ziua sotului

am eu o reteta de la "sursa" o italianca batrana
daca vrei iti scriu reteta pe email

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
...italienii zic ca in reteta originala nu se pune deloc frisca in crema...mai cercetez si daca descopar ceva, te tin la curent

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

asa e doar mascarpone+oua

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Offfff, ametita sunt! Am uitat-o pe Leti- La multi ani !!!!!

CRIS, nu am introdus nimic acid in alimentatie....

De mult vroiam sa va zic- eu cred ca si suplimentele pe care le-am luat pt laptic ne-au tinut in loc cu slabitul .... Cel Putin in cazul meu, eu din ianuarie nu am mai luat nimic si am sl#259;bit 4 kg fara sa schimb ceva in alimentatie... Nu mai zic ca am lapte destul, bine Antonito inca nu se lasa cu una, cu doua de tzitzi

Am uitat sa va zic ca ieri am ramas blocata in lift aprox 30 min Nu aveam telefonul la mine ca m-am dus pana la administratora sa-mi recomande un instalator.... Cand sa ma intorc, s-a blocat. Am stat eu ce-am stat calma dar cand am vazut ca Nu ma aude nimeni am intrat in panica intr-un final, m-a auzit cineva Si m-a invatat ce sa fac....

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Si eu sunt MEGA FAN DIKA!!!
Abia astept sa intru in costumasele de la ei (pe care mi le-am luat doar cand erau reduceri ca altfel nu mi le permiteam).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
ilinca - mie imi place f tare ideea autodiversificarii dar din pacate nu o tenteaaza pe fiica mea.Cred ca este si prea micuta si nu stie ce sa faca. Inghite bucati mari si avem probleme. Iar daca nu le inghite le scoate cu manuta.

Catalina

am incercat si noi autodiversificarea si Matei s-a jucat cu cartoful dulce de ziceai ca e plastelina ...nu l-am convins nici cum sa il bage in gurita
Ilinca la voi cum a fost la inceput?

Noi 2

Mergi la inceput