Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Vorbeati de soti si de neglijat. Al meu nu zice nimic daca stau cu puiuca si toata noaptea dar daca ma vede pe net asa il apuca niste dracusori... putem discuta si despre neglijat soti in favoarea prietenelor dragi .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

O singura data am avut si noi o discutie de genul asta, dar i-am spus ca forumul ma relaxeaza si n-a mai comentat nimic.

EDIT: Si cel mai important, am invatat muuuuulte lucruri despre sarcina si ingrijirea unu bebe deact mi-ar fi spus 100 de ginecologi si pediatri

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

si pt cine nu tine cura si e gurmand pot sa va dau ultima varianta de CIOKO DE CASA DENI?e extraordinara!
da sa nu ma injurati cele cu cura!
Am tot incercat diverse proportii de ingrediente,ce mai buna e asta:

750 lapte praf(obligatoriu)de la "Desert"
350 zahar
1 praf zahar vanilat
1 praf de sare
150 ml apa
1 pachet unt
80 gr cacao

pe foc apa cu zaharul la foc mediu doar pana se topeste de tot zaharul,apoi untul cumva topit in prealabil cat de cat ca sa nu stea mult pe foc cu zaharul,amestecate toate cu lapte praf,cacao
+optional esente,oleaginoase

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Palomina - Nu stiu deloc ce sfat sa iti dau. Stiu ca ajuta baile de aer. Si cand o schimb nu o sterg cu servetele umede o las 5-10 minure cu fundutul gol. Tare se mai intinde si se bucura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Racusor si mie multe nu imi sunt bune desi am ajuns la kg de dinainte,pt ca: alaptez si mi s-au marit sanii,poate sunt mai lata putin in spate,umeri si acum de cand tot ridic 17kg in total toata ziua am facut si brate.Alta explicatie nu am.Si ma enerveaza ca multe haine trebuie sa le pun deoparte si imi dau seama ca nu o sa le mai pot purta.

Mai fete nu m-a lamurit nimeni de ce va trebuie stimulentele alea homeopate de lactatie acum?am scris la pag1

aha, deci si tu, care esti manechina ....hmmm...oare de ce?

am inceput sa iau homeopate pentru ca lapticul era pe duca, de cand andrei mananca doar seara / noaptea. dimineata deja papa lp. nici acum nu mai am cine stie ce, dar mai incerc o perioada, apoi sunt convinsa ca atunci cand opresc orice fel de stimulent, se reduce de la sine. si nu voiam nici sa il stresez si cu intarcatul, si cu intoarcerea mea la birou, dar nici sa ma trezeasca de o suta de ori pe noapte de foame

tu ziceai ca ai tai mai sug o tura ziua, tura aia sa stii ca face multe, cand andrei mai avea o masa ziua, aveam mai mult lapte, de cand cu mese doar seara la culcare, noaptea, s-a redus considerabil.

aa, si stii ca atunci cand erau mici ziceam ca e bine ca sug noaptea, ca se stimuleaza lactatia? ei, acum nu se mai intampla nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Palomina - Nu stiu deloc ce sfat sa iti dau. Stiu ca ajuta baile de aer. Si cand o schimb nu o sterg cu servetele umede o las 5-10 minure cu fundutul gol. Tare se mai intinde si se bucura.

mai ziceau fetele de crema Sudocrem. poti incerca

Mergi la inceput

Palomina, noi am scapt cu Sudocrem de iritatii, dar nu erau asa grave. Mai ziceau fetele de un preparat in farmacie, crema Petrini, daca nu ma insel.

Mergi la inceput

DIana, Cris, si la noi mai apar asemenea "incidente"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

si pt cine nu tine cura si e gurmand pot sa va dau ultima varianta de CIOKO DE CASA DENI?e extraordinara!
da sa nu ma injurati cele cu cura!
Am tot incercat diverse proportii de ingrediente,ce mai buna e asta:

750 lapte praf(obligatoriu)de la "Desert"
350 zahar
1 praf zahar vanilat
1 praf de sare
150 ml apa
1 pachet unt
80 gr cacao

pe foc apa cu zaharul la foc mediu doar pana se topeste de tot zaharul,apoi untul cumva topit in prealabil cat de cat ca sa nu stea mult pe foc cu zaharul,amestecate toate cu lapte praf,cacao
+optional esente,oleaginoase

Mie imi place foarte mult ciocolata mai amaruie. Ce parere ai, sa umblu un pic la zagar (sa pun mai putin) sau sa cresc cantitatea de cacao????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor zi te rog de ce aveti majoritatea de fapt voi nu ,dar am citit la alte mamici de aici ca au doar 2 mese diversificate????noi avem 3.am inceput treptat cu una,apoi 2,si de o luna avem 3 mese!
am gresit cu ceva????te intreb pe tine ca imi place si de pediatrul tau ce ti-a spus pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Hai mai Denisa!!! slabim noi in 5 ani in ritmul asta!

Racusor tu esti ca sora mea miniona- nici ei nu ii veneau decat 36 si nu toate modelele. Complicat la voi.

Eu am pus mult in talie si la sani (alaptatul) in rest doar 1-2 cm deci neglijabil.

Denisa - mi-a placut aia cu muschii de la ridicat copilasii.

Mergi la inceput