Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Incearca sa vezi daca la Triumph gasesti ceva. Eu am un noname nemtesc. E cu chilot si se opreste sub sani, are "mosi si babe" pe burta 2 randuri ca sa reglezi cum e mai bine. Mai sunt unele gen body dar eu nu am gasit cu cupe de burete si fara ma turtesc de tot . Am probat si sunt f bune si alea. Oricum sunt magice, in plus cat stai cu el strange bine si iti aminteste sa nu mai mananci . Pentru botez am luat si il port si acum can nu intru in vreun costumas. Of ce dor imi e de Dika. Stii magazinul? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
si eu sunt fan Dika
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Cris si al meu zice la fel insa eu nuvreau sa renunt. Daca renunt, anul asta am luat 5, la anul inca unul si tot asa in 10 ani si inca un bebe ma fac cat casa! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Exact la ast ama gandesc si eu. Noi vrem inca un bebe, cat mai repede, dar nu inainte sa ajung la kg mele de dinainte. Altfel peste astea in plus se pun altele sigur si dupa e greu de dat jos multe kg.
carla_2008 spune:
Crispro multumim,nu te superi ca ti-am propus asta,dar puteai refuza ca doar nu esti la serviciu!
Insa tu esti o draguta si de obicei faci mari eforturi pt binele altora(in general vorbesc),pt ca si eu tin minte sa stii,cum povesteai tu mai demult cum ajutai pe unii,pe altii,cum mereu te gandesti la oamenii din jurul tau.Esti o scumpa!Si de aceea cred ca nu ne-ai refuzat,nu-i asa?
Dar la Oradea de ce nu mai vii al cumparaturi ca e aproape si ne-am putea si intalni.(avem lotus mall,real,carefour etc te-am momit?
Cris2010 esti tare de tot cu negociatul si fentatul!
Racusor auzi tu mama intri in depresie pt un kil?arati f bine,asculta de Diana cu corsetul,baga un tiramisu maine(nu azi totusi) si stai relaxO sa-i sochezi oricum pe toti de la birou cu silueta ta de proaspata mamica!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
E singurul magazin de unde pot lua fara sa probez. Simplu pantaloni 38, sacou 40 si vin bineeeee, nu trebuie scurtat nimic...
Asa eram si eu Racusor venea bursa si pleca la Dika . E drept ca mai am costumele de atunci - e unul caramiziu superb si unul vernil gen soldatel ... minunat. Si bluzitele in dungi marinar... Ce vremuri... Camasile au ramas mici insa.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
carla_2008 spune:
Racusor si mie multe nu imi sunt bune desi am ajuns la kg de dinainte,pt ca: alaptez si mi s-au marit sanii,poate sunt mai lata putin in spate,umeri si acum de cand tot ridic 17kg in total toata ziua am facut si brate.Alta explicatie nu am.Si ma enerveaza ca multe haine trebuie sa le pun deoparte si imi dau seama ca nu o sa le mai pot purta.
Mai fete nu m-a lamurit nimeni de ce va trebuie stimulentele alea homeopate de lactatie acum?am scris la pag1
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
Ioi am amortit de atata stat pe jos langa patut. Vebelina doarme de mult.
Vorbeati de soti si de neglijat. Al meu nu zice nimic daca stau cu puiuca si toata noaptea dar daca ma vede pe net asa il apuca niste dracusori... putem discuta si despre neglijat soti in favoarea prietenelor dragi .
Cris2010 spune:
Tiramisu (s-ar putea sa fie reteta de pe pachetele de piscoturi):
- 1 pachet mare piscoturi de sampanie
- 3 galbenusuri
- 1 ou intreg
- 3 linguri zahar
- o cutie de 500 gr de mascarpone
- esenta de vanilie de bourbon
- cafea tare rece
Galbenusurile si oul intreg se bat bine cu mixerul dupa care se adauga zaharul si se bat pana se topeste acesta. Se adauga mascarpone si vanilia (sau rom, dupa preferinte) si se bate pana se obtine o consistenta cremoasa.
Piscoturile se inmoaie in cafeaua rece (nu foarte tare, cat sa le treci prin cafea) si se aseaza pe un rand intr-un vas (eu folosesc un vas de yena dreptunghiular). Se pune crema, dupa care urmeaza la doilea strat de piscoturi. Mie imi ies trei straturi de piscoturi (nu consum tot pachetul).
Se pune prajitura pt 12 ore la rece (sa se intrepatrunda aromele si sa se inmoaie de tot piscoturile). Inainte de servire se pudreaza cu cacao.
palomina spune:
Fetelor, help!
Ne confruntam cu o iritatie de scutec urata rau de vreo cateva zile!!!! N-a avut niciodata asa ceva pana acum!
Dati-mi, va rog, un sfat! In seara asta l-am dat cu violet de gentiana, Bepanthenul e fara efect!!!!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
racusor2010 spune:
eu port 36 acum poate ca imi vina bine pantalonii, tre sa ii probez, inainte zici ca eram de capatat cu orice pantaloni de la ei. dar la rochite / camasi, cred ca tre sa ma bag la M de acum, S-ul din cate se pare imi e fix, poate crapa pe mine la birou
mai fetelor, eu nu m-am latit in solduri, ci in partea de sus plus un colacel care imi sta pe creieri, si pe fermoare
DENISA
Diana_Eva spune:
Pana la 6 luni am inghitit 30 de cutii de galactogil. Am zis stop si am trecut pe ceai de lactatie si homeopate. Fara ele cred ca ar disparea de tot. Dupa 9 luni opresc orice stimulare si las kapticul sa dispara de la sibe. Oricum e o minune ca a tinut atat. Eu nici in zilele cele mai bune nu am avut nai mult de 400ml. Acum cred ca sunt asa 200 ml dar nu mai pun pompa nici sa ma bati. O urasc!