Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut si a mea mai are zile cand vrea toata ziua la san. doarme o ora jumate si iar vrea... azi a fost bine, a mancat mult si a si dormit mult. noaptea la fel, doarme 4 ore. eee...mai au si ei momente cand vor mai multa papica si le si place la san, dragalasii.

stefy sper sa iti revii repede cu spatele, cred ca este tare rau. incearca totusi sa faci cat mai multa miscare ca este cel mai bine.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

stefy dar cum nici cu pompa nu iese lapticul? trebuie insistat ca este posibil sa iasa mai greu la inceput. nu te lasa, eu cu pompa am rezolvat imediat, cu toate ca erau sanii beton a iesit lapticul incet incet. aia este singura solutie, sa scoti lapticul sa inmoi sanii. pune mai intai comprese fierbinti pe sani si apoi mulgi.

Mergi la inceput

catank bine ca te odihnesti . este foarte bun somnul acum, cat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

felicitari DELIA sa-ti traiasca bebelina

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetele stiu ca am luat-o razna .....dar sunt super happy ca doar ce m-am cantarit si aveam +10kg ...eu traiam cu impresia ca am +12kg dar sunt 10.

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

sarut mana fete dragi pt raspunsuri!!!
si multumes din suflet pt admiratia pt minunatia mea!!!

acum sa ma plang cu tatioiele mele....inca nici un rezultat....foarte tari si doar cateva picaturi...plus ca-s fff dureroase...azi dim am fost la clinica si m-au vazut asistentele care s-au speriat de ele,cat de mari si tari sunt!! m-au masat,mi-au pus comprese fierbinti,m-au pus la pompa si au iesit 5 picaturi......apoi l-au sunat pe dr care a facut okii mari cand m-a vazut...mi-a zis sa mai incerc o zi daca rezit si daca nu am rezultat sa iau pastile pt stopare.....acum astept o fata de la un centru sa vedem ce rezultat da...

va pupacesc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

stefy, ai o fetita superba, sa va traiasca imi pare rau ca ai probleme cu titi..pacat de atata laptic..dar ai intrebat si de injectii pt desfundare canale ? te pup si ai grija, nu e de gluma cu problermele astea..

Mergi la inceput

viss, felicitari mami inca o data ai doua minunatii acolo, sunt absolut superbi cred ca daca ma nimeream cu tine in maternitate plangeam si eu cand ii vedeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

Am venit si eu de la doctor,bebita e bina dar tot in urma cu 1 saptamana ,are 2200g.Am fixat si noi data nasteri in principiu va fi pe 11 Aprilie .
Felicitari Cami pt. rezultatele bune de la eco!
Delia felicitari!!! sa va traiasca sa fie santoasa!!! refacere usoara si mult laptic!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 34+ s
Amr 5 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Eu de printre oale si tigai am scos bvarbatu iar pe afara sa se duca sa imi ia ceva ca nu ma lasa arsurile astea... am racolit netu` si am dat peste un sirop, Gaviscon, acum sa vedem daca il gaseste la supermarket ca la farmacie deja au inchis, sper ca da ca daca si noaptea asta nu dorm din cauza arsurilor ... cica ar fi bun siropul asta spunea domnu sotz ca sta mai bine pe gat si nu se duce direct in stomac, o sa incerc si asta, sa vedem, poate poate merge mai bine decat cu rennie..

Catank, asa as dormi si eu, dar uite ca nu pot ma trezesc cu arsura in gat si adio somn tu fa nani ca nu stii cand te pocneste ceva asa ca pe mine, din senin si bye bye somn

Lalely, nu te ingrijora, o sa fiu eu online dupa ce nasc, nu asa des sa trancan mereu mereu, dar asa din cand in cand cred ca o sa mai spun si eu un hello, ceva plus ca or sa revina fetele care au nascut mai la inceput febr-mar si o sa ai companie si sfaturi de la mamici

Dorinut@ , deja mai bine de juma de lunita pentru bebe a tau ia sa vezi ce trece timpul si imi aduc aminte ce nerabdatoare erai si tu inainte sa nasti, asa ca mine

cami, asteptam mai multe info despre tine si eco de azi

stefy, off ce spui tu acolo eu zic sa insisti la pompa si cu comprese si masaj caldut sub dus, poate poate vine lapticul si curge mai mult pentru puiuta

Stefana eu ma bag, 24 e ok, numai dupa 21 sa fie ca vreau sa iasa berbeaca si zici ca bebe tau e gata pe pozitii si poate veni oricand?

Ally, multumim de vestile despre IOny, sa speram ca isi revine repede si cand ajunge acasa nu o sa mai aiba nici o durere

Cam atat pentru moment, predau legatura la cine mai vrea sa trancane mult asa ca mine , dar cred ca-s singura care va face capu` calnedar mereu

Ma duc sa mestec in oale pana nu mi se arde si adio cina

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

salutari fete frumoase??
felicitari noilor mamici....bebici sanatosi si papaciosi..

intrebare pt fetele cu cezariana...ati avut asa mari dureri de spate dupa???? ca eu simt ca nu ma tin picioarele din cauza durerilor

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

din pacate si eu m avut niste dureri foarte nasoale de spate si m-au tinut vreo 6-7 luni.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput