Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 12
rhynna spune:
Felicitari DELIA!! Sa fiti fericiti si impliniti!Bun venit pe lume Dodo!
Ce e cu facebook?Care e numele acolo?Sa ma bag si eu
..Adica se numeste ca aici?Martie Aprilie?![]()
Mami fericita de
Sophie Elena
dorinut@ spune:
Roxy ce bine de tine ca ai dormit. Al meu a supt toata ziua si a dormit cam cate o ora asa cu foieli , el care dormea 3 ore legate. Abia la 6.30 s-a culcat asa cum tb, acum inca face nani.
Oare are puseu de crestere, de papa asa mult? Si ieri a cam vrut toata ziua la titi.
ioanna16 spune:
strumph - gata smotrul insa acum pe sfarsit abia m-am mai tarait...am obosit cumplit si eu cum am piticii mei 
daca nu e curat parca nu dorm bine, iti dai seama ca am tras sa termin tot...insa ma consolez ca maine stau ca o regina ![]()
- cu arsurile, da, ma lupt cu ele, in perioada cu sfintisorii pe care am asteptat-o ca pe ciresii copti, au devenit si mai cumplite, cred ca de la nuca...

- si referitor la nascut, eu inchei odiseea, asa ca nu ne lua locul.
pisuc- multumim de sfaturi!

Delia - felicitari! un bebe sanatos, mancacios, necolicos.
cami - ma bucur pt rezultatele bune de la eco.a crescut bine bebe!
pup toate fetele!
33 +
AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
lalely07 spune:
BRAVO DELIA!!!BINE AI VENIT PE LUME DODO!!!
Dorinut, eu insist tot cu alaptatul la tine,mai ales ca si tu ai cezariana.Stiu ca ai zis ca reteta succesului este insistenta la san printre lacrimi si maraieli,dar ceva stimulent ai luat?Galafor sau galactogil???Ceaiuri in ce cantitate zilnica??Te-ai stimulat si cu pompa???Eu sunt oarecum in panica pt ca o colega de liceu tocmai a nascut prin cezariana si nu a alaptat decat 10 zile..cu tot cu lichide,ceaiuri,lapte si galactogil ..nimic.Dupa 10 zile pauza..Si eu imi doresc asa mult sa alaptez...
Strumf..azi nu am cumparat nimic..de maine mai dau cate o tura.Vreau sa termin cu farmacia saptamana asta...poate sa iau si cadita,cos de rufe pt bebe...si cateva scutece...eu sunt intarziata nu ca voi..A ,si vb ta imi trebuie si geanta..dar pt spital..Sa pun in una lucruri pt bebe si in una pe ale mele...
SI INSIST:nu ne lasati dupa ce nasteti..pe noi cele mai intarziate si printre ultimele din odisee..da?????Ca eu
fara voi si sigur voi mai avea tone de intrebari pe ultima suta!
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
stefyapost spune:
sarut mana fete dragi pt raspunsuri

!!!
si multumes din suflet pt admiratia pt minunatia mea
!!!
acum sa ma plang cu tatioiele mele

....inca nici un rezultat....foarte tari si doar cateva picaturi...
plus ca-s fff dureroase
...azi dim am fost la clinica si m-au vazut asistentele care s-au speriat de ele,cat de mari si tari sunt!! m-au masat,mi-au pus comprese fierbinti,m-au pus la pompa si au iesit 5 picaturi....
..apoi l-au sunat pe dr care a facut okii mari cand m-a vazut...mi-a zis sa mai incerc o zi daca rezit si daca nu am rezultat sa iau pastile pt stopare

.....acum astept o fata de la un centru sa vedem ce rezultat da...
va pupacesc

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Stefana si tu nasti inaintea mea? incep sa ma stresez ca toate nasteti si eu o sa raman pana la Paste Anyway, nu ma baga in seama, felicitari pentru stabilirea datei, sa o trec in listuta cu programari ? ![]() |
Strumfule, ce-ai zice sa nastem in aceeasi zi? Te bagi?
Eu zic sa scrii si tu la proigramare acolo o data, poate karma atrage bebita. Multumesc ca m-ai pus in listuta, ca eu am fost pe fuga si n-am apucat.Eu sper sa ajung pana pe 24, ca bebe e mare si zicea dr ca s-ar putea sa-si faca singur loc afara. Si am zis ca stau cuminte pana atunci, dar vad ca numai in plimbari o tin. Azi am stat acasa numai o ora si ceva, cat am facut ceva de papa si am mancat. Maine iara am program de umblat dis-de-dimineata, toata ziua, iar pe seara o aniversare... slava Domnului ca ma simt bine.
A nascut Delia???
Su[er, n-am apucat sa citesc din urma, dar vad pe prima pagina. Sa fie sanatoase amandoua!!!

FELICITARI DELIA!!!!!!! 

Va pup pe toate si ma duc inapoi sa citesc.

Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 10 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
roxanda80 spune:
buna seara.
strumph e ok sa iei rennie.eu,la sfatul moasei,le-am incercat pe toate,dar au avut efect doar pt 1h max.la prima sarcina am scapat de arsuri cand a coborat bebe,dar acum nu se da coborat.
eu ma simt de parca as fi la prima sarcina.nu inteleg ce e cu contractiile astea atat de puternice pe timpul zilei,dar seara si noaptea dispar.
sa nu uit:va multumesc pt.nr.de tel fetelor.cu siguranta va voi da de stire,numai sa vina odata momentul ca-mi pierd rabdarea.
Stefana spune:
Aaa, si am facut si (cred eu) cam ultimele cumparaturi urgente pt bebe: perie de biberoane, suzeta si lant de suzeta, ser fiziologic, pompita de nas, tampoane de san, ceai de colici de la Fares. restul pe parcurs. de fapt ar mai fi cate ceva de la farmacie, alcool alb si baneocin pt buricut, batista bebelusului si cam atat cred. Dar astea le poate lua sotul meu si dupa, ca nu-s de ales dupa marca, compozitie etc.
Patutul nu-l am inca, ma tot amana astia de mi-l fac
. Le-am facut scandal azi la telefon si i-au promis ca vine pana la sfarsitul saptamanii. Sper sa nu fiu nevoita sa-l culc pe bebe in landou...
Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 10 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
AllyLaur spune:
Buna seara burtici si mamici!!!
Doar ce am sunat-o pe Yoni!!!
A stat la masa mai devreme dar, din pacate se chinuie cu statul pe sezut
...din cauza taieturii . O doare destul de tare! Bebelina Sara este o mancacioasa si doarme muuult!
..A sp ca miercuri le externeaza...
Va saluta si va multumeste pt tot
!!!
Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
roxy_s spune:
hai azaz, nastere usoara

bravo georgyiuly, bine ai venit bebe Sebastian
bravo ailed, ma bucur tare mult ca sunteti bine, refacere usoara
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Anyway, nu ma baga in seama, felicitari pentru stabilirea datei, sa o trec in listuta cu programari ?